Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bdr Budarex Dariusz Pietraszko

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Podlaskie, 17-230 Hajnówka białowieża ogrodowa 8/3
Telefon: 85-682-32-62 Kom. 696-238-386 Fax: 85-682-32-62
Adres e-mail: biuro(małpa)budarex.pl
Strona internetowa: www.budarex.pl
NIP:
543-134-66-68
Opis działalności: Budowa domów, sprzedaż systemów solarnych, pokrycia dachowe, drzwi, okna, materiały budowlane, szalówki. Słowa kluczowe: DOMY,DACHY,SOLARY,SZALÓWKA,OKNA,DRZWI,KOMINY,ELEWACJE,OGRODZENIA

Ocena: 100% pozytywna 4x

Jakość usług: 100% wysoka 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 3x
Ilość opinii w serwisie: 4
Ilość odsłon profilu firmy: 2734
Data utworzenia profilu: 2012-05-22 11:56:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-19 23:39:31 

Opinie o Bdr Budarex Dariusz Pietraszko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzien dobry, mogę szczerze polecić firmę, remontowałem dom kompleksowo pod hajnówką, wszystko jak najbardziej ok mieli zrobic do zimy a skończyli we wrześniu. Mi i żonie bardzo sie podoba. Dużo dyskusji o szczegółach i fachowa porada za co bardzo dziękuje. Władek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław I. dnia: 2018-09-21 11:18:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym podzielić się opinią o firmie, budowałem z nimi dom i jak najbardziej polecam. Budowa domu przebiegła szybko i sprawnie i mase rzeczy mi doradzili. Budowałem SSZ i myślę że do wykończeniówki na przyszły rok też ich wezmę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2018-04-17 13:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma porządna . Mi robili remont całego domu. Szybko i fachowo. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-05-25 10:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma budarex budowała mi dom stan surowy,wszystko bez zastrzezeń,terminowo,dobrzy fachowcy,ceny hmmm przystepne.Sprawdziliśmy ceny w innych firmach było około 5 tys drożej.Także polecam z czystym sercem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystyna dnia: 2012-05-22 12:01:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją