Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Urody Aleja Piękna

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 01-503 Warszawa al. Wojska Polskiego 41
Telefon: 22 393 03 00 Kom. 693-000-010
Adres e-mail: salon(małpa)aleja-piekna.pl
Strona internetowa: www.aleja-piekna.pl
Opis działalności: Salon urody : kosmetyka, fryzjerstwo , manicure, pedicure, masaże, pielęgnacja ciała, odchudzanie Słowa kluczowe: Salon urody : kosmetyka, fryzjerstwo , manicure, pedicure, masaże, pielęgnacja ciała, odchudzanie

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 19x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 14x 4x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 4219
Data utworzenia profilu: 2012-12-04 14:27:29
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-04 14:27:29 

Opinie o Centrum Urody Aleja Piękna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmiało mogę powiedzieć, że to mój ulubiony salon urody w Warszawie. Przemiła obsługa, profesjonalne podejście do Klienta, ceny jak dla mnie też są w porządku, także naprawdę nie mogę narzekać. Wystrój salonu też wprawia w zachwyt :) Polecam serdecznie każdej kobiecie, żeby przynajmniej raz tam zaglądnęła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia L. dnia: 2017-07-06 16:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia. po kilku zabiegach moje ciało wygląda jak skóra niemowlaka :) idealnie gładkie i nawilżone. Do tego skorzystała także z depilacji laserowej i jestem mega zadowolona. W końcu mam spokój z odrastającymi włoskami.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2017-06-14 16:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon, rewelacyjna obsługa, piękne wnętrze, aż przyciąga Klientów. Ja widzę same plusy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: myszol dnia: 2017-06-01 18:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny salon. Już od progu zaskoczył mnie piękny wystrój. Byłam na zabiegu kwasami i postanowiłam, że będę tam chodzić regularnie. Teraz czekam na kolejną wizytę, która już za tydzień :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta K. dnia: 2017-05-02 11:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mieszkam w Warszawie, ale będąc miesiąc u przyjaciółki wybrałyśmy się na masaż do tego właśnie salonu. Efekt był niesamowity. Poczułam się jak nowo-narodzona, miałam tyle energii w sobie :) Fantastycznie się czułam po tym zabiegu. Salon jest genialny i żałuję, że nie jestem z Warszawy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maksyma dnia: 2017-03-29 17:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon jest mega! Można się poczuć jak w raju :) Byłam już na kilku sesjach wyszczuplających i powiem szczerze, że już widać efekty. W końcu udało mi się pozbyć cellulitu. Super :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2017-03-20 11:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tydzień temu byłam w tym salonie z mamą na masażu. Jesteśmy zachwycone i po pierwszej wizycie od razu zapisałyśmy się na kolejną. Co prawda na wizytę musimy czekać ponad 3 tygodnie, ale naprawdę warto. Po masażu u nich człowiek czuje się jak nowo narodzony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Sobańska dnia: 2017-03-17 08:50:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług salonu Aleja Piękna jest bardzo zadowolona. Miałam strasznie zniszczone stopy, a po kilku zabiegach są po prostu idealnie gładkie i nawilżone. Od tego czasu postanowiłam, że tylko do tego salonu będę chodzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: domi dnia: 2017-03-02 13:32:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Centrum Urody Aleja Piękna robiłam makijaż permanentny. Jestem mega zadowolona. Makijaż jest bardzo trwały, obsługa na najwyższym poziomie, więc polecam wszystkim ten salon. Wkrótce wybieram się tam na masaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kociaczek dnia: 2017-02-17 15:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ostatnio w tym salonie i jestem bardzo zadowolona! Dlatego polecam serdecznie usługi każdej Pani, która lubi dbać o siebie :) Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę ten salon :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2017-01-04 19:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam wszystkim Panią Martę kosmetyczkę. Do swojej pracy podchodzi z pasją i zaangażowaniem. Byłam na zabiegu, zdiagnozowała moją cerę a następnie zaproponowała zabieg odpowiedni dla mnie oraz pielęgnację domową. Przyszłam do niej ponieważ koleżanka mi ją poleciła- wcześniej Pani Marta pracowała w Arkadii i tam do niej chodziła.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-01-13 13:45:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa, czysto,przytulnie, pyszna kawa. Już od wejścia czułam się wyjątkowo./Moja koleżanka miała rację/ Miłe uśmiechnięte Panie. Kosmetyczka poleciła mi po zabiegu pielęgnację do domu/zakupiłam jestem zadowolona/. W tym Salonie fryzjer pracuje na super marce do włosów La Biosthetique./ znam tę markę ale trudno ją spotkać w salonach,farby wyśmienite kolory cudne, dla mnie nie ma lepszych/ górna półka/, ceny niskie poziom usług b. wysoki. Polecam!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gabi dnia: 2014-10-08 14:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na ujędrniającym zabiegu ciała, podczas masażu,cudowne ręce kosmetyczki spowodowały wspaniały relaks,do tego przepiękny zapach kosmetyków. Po zabiegu skóra jedwabista i rzeczywiście ujędrniona Po zabiegu ciała,skorzystałam z usługi fryzjerki i tu również pozytywne zaskoczenie przy myciu głowy niebiański masaż. Zakupiłam super kosmetyki do włosów. Jestem bardzo zadowolona . Ten salon poleciła mi koleżanka, miała rację to cudowne miejsce, bardzo miła i profesjonalna obsługa, ceny umiarkowane. Polecam każdemu kto chce się poczuć wyjątkowo. Na pewno tam wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: teresa dnia: 2014-01-28 11:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólne wrażenie i jakość usług ok. Chociaż bardziej jestem zadowolona z kosmetyczki niż fryzjerki. Niestety wymodelowane włosy w dniu wesela rano nie przetrwały nawet powrotu do domu :( w porównaniu z innymi salonami oferującymi modelowanie jakość usług niezadowalająca. Pazurki wspaniale :)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ajja dnia: 2013-09-30 14:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 procentach :) Salon warty uwagi trzeba odwiedzić :) nie ma innej opcji :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 15:37:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do salonu trafiłam kilka tygodni temu :) Jest tam przemiła obsługa, jak na razie masaże i fryzjerstwo sprawdziło się rewelacyjnie.Profesjonaliści :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-03-21 11:16:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja również chciałabym przyłączyć się do zadowolonych klientek. uczęszczam tam regularnie od kilku miesięcy i mogę powiedzieć, że jeszcze mnie nie zawiedli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 14:51:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TO jest najlepszy salon,tak się cieszymy z siostra ze tam chodzimy ;) po prostu rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-13 15:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, bo spełniają moje oczekiwania i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Metoda estetyczna jak najbardziej w porzadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-14 14:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon w pełni sie sprawdza, czesc mojej rodziny tam chodzi i wszyscy jestesmy zadowoleni. Fachowe podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-05 10:21:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją