Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Holland House

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Lubelskie, 23-400 Biłgoraj Wola Mała 65
Telefon: Kom. 696-858-022
Adres e-mail: szybkiedomki(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.szybkiedomki.pl
Opis działalności: Holland House specjalizuje sie w produkcji budynków zastępczych, czasowych biur, domków letniskowych ,etc. Słowa kluczowe: budynki zastępcze, domki letniskowe

Ocena: 100% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1201
Data utworzenia profilu: 2012-11-15 12:47:22
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-15 12:47:22 

Opinie o Holland House

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mamy duzą firmę i skorzystanie z ich usług było potrzebne ale nie załujemy. Wszystko przebiegało prawidłowo. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-16 14:34:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzili sie bardzo dobrze, domek sie przydał ;) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 14:42:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez żadnych problemów. Wszystko solidnie zrobione. Współpracowało się z nimi dobrze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 15:37:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasza firma budowlana potrzebowała kontenerów do zaplecza budowlanego. Firma wykonała dla nas świetne kontenery. Naprawde warto skorzystać z ich oferty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz 76 dnia: 2013-03-14 12:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaplecze jest jak najbardziej w porzadku, bardzo nam sie przydało podczas budowy ;) Super, dziękuje ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-21 14:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem firmą budowlaną i dostaliśmy od nich zaplecze, ogolnie są w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-14 09:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zostało opanowane w krótkim czasie. Domek jest wygodny i wielofunkcyjny, dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-10 13:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaoferowali dla mnie fajne opcje typu panele wykładzina. Poradziłam się ich i wybrałam coś fajnego ale jeszcze nie moge powiedziec bo to ma byc niespodzianka dla męża a firmę mogę spokojnie polecić :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-19 10:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, wykonała dla mnie kawał roboty i jestem bardzo zadowoolony. Wszytsko ladnie stoi i nie mam zadnych zasytrzezen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-15 12:47:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją