Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

OCHRONA ŚRODOWISKA Marta Asparska

Zawód: Ochroniarz 
Adres: Wielkopolskie, Kalisz
Telefon: Kom. 501-544-888
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.ochronasrodowiska.pl
Opis działalności: Ochorna środowiska Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 935
Data utworzenia profilu: 12.11.2012 00:14:22
Data ostatniej aktualizacji: 12.11.2012 00:14:22 

Opinie o OCHRONA ŚRODOWISKA Marta Asparska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki współpracy z Panią Martą wszystko jest już pod kontrolą. Kontakt był bardzo miły i bez problemowy. Usługi na wysokim poziomie i bardzo profesjonalne. firma się sprawdziła i serdecznie wszystkim polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.05.2013 12:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne podejście do szkolenia i miły bezproblemowy kontakt. Firma spisała się na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.05.2013 10:21:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna firma, jestem zadowolona ze znalazłam ich w odpowiednim czasie bo wszystko ładnie dla mnie wykonali wiec jestem dumna z ich pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.05.2013 10:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem konsultacji z kimś kto zajmuje się sprawami ochrony środowiska. Musiałem dowieść, że moja firma jest przyjazna środowisku, potrzebne mi były raporty. Firma Pani Marty wywiązała się z zadania profesjonalnie, dlatego chciałbym polecić tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alan dnia: 19.03.2013 12:55:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystkie zalozenia przebiegly zgodnie z oczekiwaniami. jednorazowa prosba o pomoc zostala starannie udzielona, nie mam zadnych zastrzezen co do opracowanego wniosku. pozytyw jak najbardziej. wybaczcie brak polskich znakow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2013 14:49:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze na nich trafiłam, sprawozdanie było dokladnie takie jakie oczekiwałam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.02.2013 10:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wydaje mi sie ze to jedyna firma w Kaliszu od wszelkich pozwolen i raportow srodowiskowych ktora zasluguje na taka uwage.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P. dnia: 12.02.2013 15:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ekspresowym tempie uzyskane pozwolenie dotyczące emisji. Śmiało mogę powiedzieć, iż w najbliższej przyszłości ponownie zwrócę się do firmy. W zestawieniu z innymi firmami nie miałem okazji być jeszcze tak zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.02.2013 09:06:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kiedy pani Marta zajęła się sprawami ochrony środowiska mamy wszystko uporządkowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2013 13:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pomaga mi we wszystkim co związane jest z oddziaływaniem mojego zakładu na środowisko. Potrzebna jest tu bardzo fachowa wiedza i umiejętności. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lookos dnia: 16.01.2013 17:19:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogarnęłam z nimi te najwazniejsze sprawy, wszystko poszło po mojej myśli. Świetni ludzie. Pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.11.2012 08:15:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją