Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EKOMATIC S.C

Zawód: sanitarno - instalacyjne artykuły - detal  
Adres: Lubuskie, 66-400 Gorzów Wlkp. Karola Libelta
Telefon: Kom. 505-011-517, 797-353-267
Adres e-mail: ekomatic(małpa)gorzow.com
Strona internetowa: www.ekomatic.gorzow.com
Opis działalności: Przyjmujemy wszelkiego rodzaju zamówienia -> http://www.ekomatic.gorzow.com/2,0,oferta.html Słowa kluczowe: sanitarna-ciepłownictwo, pompy ciepła, ogrzewanie podłogowe

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1968
Data utworzenia profilu: 2012-10-12 09:45:43
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-12 09:45:43 

Opinie o EKOMATIC S.C

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma pojęcia jak ja się wtedy cieszylam ze oni wtedy byli i wszystko ładnie robili, teraz nie musze się o nic martwić w czasie zimy.. byłam zadowolona z ich podejscia do tego wszystkiego ;) z reszta juz tutaj zostało o tym powiedziane ;) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-12 08:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiali u mnie pompe w domku. Wszystko ok. Plus dla nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-06 09:39:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie oni są najlepsi, mogłam liczyć na fachowe podejście bo ja się na tym za bardzo nie znam :) ale teraz juz jest wszystko opanowane i nie musze sie o nic martwić ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-15 08:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja także jestem zadowolony, że skorzystałem z ich usług. Mają nawet sklep internetowy, również godny uwagi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-11 09:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, spełnili moje oczekiwania a to najwazniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-03 12:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko co do pory dla mnie montowali działa sprawnie.Na przyszły rok zamówię jeszcze ogrzewanie podłogowe przy wymianie podłóg.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-31 14:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest super . Zakupiona instalacja grzewcza do domu oraz zrobienie instalacji podłogowej(grzewczej) nie musiałem długo czekać . Przyjechali i uporali się z tym w 2 dni !!! Fachowy i szybki montaż . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-23 17:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietni fachowcy, zamówiona przeze mnie pompa wspaniale sie sprawdza. Długo nie musiałam czekać aż przyjadą i zamontują. Pełen profesjonalizm. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2012-10-12 09:47:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją