Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka - adwokat Katarzyna Gałecka - Nerek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 96-200 Rawa Mazowiecka Kościuszki 18
Telefon: 46 814 77 51 Kom. 509 781 787 Fax: 46 814 77 51
Adres e-mail: kontakt(małpa)adwokatgalecka.pl
Strona internetowa: www.adwokatgalecka.pl
NIP:
835 151 12 27
Opis działalności: Porady prawne, usługi prawnicze, kancelaria adwokacka, reprezentacja przed Sądami Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, radca, prawny, prawo, porada, prawna, rawa, mazowiecka, łódź, gałecka, nerek, katarzyna, kasia, e-porada, eporada, kodeks, karne, cywilne, gospodarcze, kancelaria, rodzinne, alimenty, rozwód

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 10471
Data utworzenia profilu: 2010-02-25 00:52:33
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-11 11:25:57 

Opinie o Kancelaria Adwokacka - adwokat Katarzyna Gałecka - Nerek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Kompetentna i profesjonalna obsługa w przystępnej cenie. Wizyty w kancelarii w sympatycznej atmosferze. Opinia dotyczy to również pracy Pani aplikant pracującej w kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gregory Schimansky dnia: 2015-03-11 19:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moje zdanie...najlepszy adwokat ,pomogła mi niejednokrotnie i mam do niej zaufanie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: caprio dnia: 2014-05-29 19:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam, kompetentna, życzliwa, wnikliwie zajmuje się sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: s dnia: 2013-11-22 22:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: powiem krótko bo nie ma co się rozpisywać,,NAJLEPSZY ADWOKAT W RAWIE I OKOLICACH,,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-09-10 20:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pani Gałecka prowadziła mi sprawę o odszkodowanie. Naprawdę uzyskałem dużą kwotę i jestem zadowolony. Wzięła ode mnie 9% prowizji. Polecam każdemu do sprawy o odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2013-05-04 12:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo fajna pani adwokat. Nie bierze dużo za usługi a zna się na swojej pracy. Przede wszystkim naprawdę dokładnie zanalizowała moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2012-10-11 11:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spełnia oczekiwania klijentów
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł Supeł dnia: 2012-02-27 11:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny prawnik, kompetentna, odpowiedzialna a w dodatku bardzo ładna. Do sprawy podeszła bardzo profesjonalnie i rzeczowo, a przy tym zaoferowała korzystną cenę za swoje usługi prawne. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: LeszekM dnia: 2010-05-18 14:07:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Pani mecenas prowadziła moją sprawę. Mogę polecić ją każdemu kto posiada problem prawny. Cena wcale nie była bardzo wysoka jak na to co ja uzyskałem dzięki jej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-26 00:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, fachowiec. Jedyny minus to drogie usługi, ale czasami warto zapłacić aby wygrać jakąś sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2010-02-25 00:54:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją