Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BUD-MIX Robert Pytka Beata Owczarczyk

Zawód: budowlane materiały - produkcja, sprzedaż Budowlaniec 
Adres: Lubelskie, 20-402 Lublin Betonowa 9
Telefon: Kom. 601-281-170
Adres e-mail: bud-mix(małpa)bud-mix.pl
Strona internetowa: www.bud-mix.com
Opis działalności: Sprzedaż materiałów budlowanych Słowa kluczowe: Poddasze,dachy,stropy

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2576
Data utworzenia profilu: 2012-10-08 10:41:16
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-08 10:41:16 

Opinie o BUD-MIX Robert Pytka Beata Owczarczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Materiały w porzadku, Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-25 14:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie sprawdzaja się bardzo dobrze, materiały mają dobrej jakości a to najważniejsze,ceny dla mnie nie mają namniejszego znaczenia, wazne zeby było dobre;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-01 09:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę uwierzyć w końcu trafilem dobrze, materiały sa świetne, wlasnie o takie mi chodziło. Jestem w koncu zadowolony, mam nadzieje ze bedzie nam sie dobrze wspolpracowało ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-08 15:05:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, rzeczowy i uprzejmy człowiek, który pomoże wybudować dom!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzerzeń
Opinia dodana przez: Bliźniak P. dnia: 2013-02-07 20:13:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiona u nich masa asfaltowa jest b. dobrej jakości, sprawdza się i w mrozy i upały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-10 11:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, sprawdzaja się doskonale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-11 11:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z ta firma juz kilka miesiecy i jestem zadoowolona. Materiały dostaje najwzyszej jakości co bardzo mi na tym zalezało. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka45 dnia: 2012-10-19 11:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Zamawiałam od nich materiały budowlane i świetnie sie sprawdzają, sa najwyzszej jakość. Pracują tam fachowcy. Można liczyć na doradztwo, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kwiatek dnia: 2012-10-08 10:42:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją