Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MUNDURY OSTROWSKI - Artur Ostrowski

Zawód: odzież ochronna, robocza i artykuły bhp  
Adres: Lubelskie, 20-139 Lublin ul. Trześniowska 16
Telefon: 81 747 08 79 Kom. 500 061 240
Adres e-mail: mundury.ostrowski(małpa)vp.pl
Strona internetowa: www.munduryostrowski.com.pl
Opis działalności: Szukają Państwo producenta mundurów najwyższej jakości, który realizuje zamówienia rzetelnie i terminowo, oferując konkurencyjne ceny? Zapraszamy do współpracy! Słowa kluczowe: Odzież mundurowa najwyższej jakości

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1894
Data utworzenia profilu: 2012-09-05 13:33:32
Data ostatniej aktualizacji: 2012-09-05 13:33:32 

Opinie o MUNDURY OSTROWSKI - Artur Ostrowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspominam ich bardzo miło, pamiętam że zamawiałem od nich mundur i jestem do dzisiaj zadowolony bo cały czas go mam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 08:50:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mundur majora nosi mi się znakomicie. Jest bardzo praktyczny i wygodny. Mistrzowska robota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zlew dnia: 2013-01-08 12:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminy pan Artur zawsze przestrzega bo jakośc po prostu nie podlega dyskusji. Taki mundur każdy nosi z przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-13 14:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma. Od dluższego czasu współpracuję z Panem Arturem i jestem zadowolona. Profesjonalnie wykonane mundury
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elka dnia: 2012-12-12 14:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna jakość wykonania munduru. Bardzo dobrze się go nosi jestem zadowolona i napewno nadal będę współpracować z firmą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 2012-12-11 14:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość i terminowość. Mundury są bardzo dobre mamy juz je 2 lata i cały czas wygladają tak samo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-29 11:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mundur wyjściowy bardzo sie sprawdza. Jestem bardzo zadowolony z jego jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-26 11:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma dobra i poważnie traktują klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-02 09:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Mam okazję z nimi współpracować. Przysłali nam mundury i jestesmy zachwyceni ich jakościa i profesjonalnym szyciem. Idealnie pasują. Pracownicy są zadowoleni i zapłaciłam przyzwoicie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2012-10-01 10:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidne mundury. Jestem pilotem i nosze mundury ostrowskiego super jakość. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-09-05 13:34:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją