Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Artur Sikora

Zawód: doradztwo prawne Doradca podatkowy 
Adres: Śląskie, 42-460 Katowice Toporowice Aleja Roździeńskiego 188d
Telefon: Kom. 608115797
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelariadp.pl
Strona internetowa: www.kancelariadp.pl
NIP:
6251966269
Opis działalności: Doradztwo podatkowe i prawne, prowadzenie ksiąg rachunkowych Słowa kluczowe: Doradztwo podatkowe, kancelaria doradcy podatkowego

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1784
Data utworzenia profilu: 2012-08-29 12:15:22
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-29 12:15:22 

Opinie o Artur Sikora

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są w porzadku, dołaczam do zadowolonych klientów;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-06 11:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W porządku człowiek, udało mi się załatwić, doradztwo sie przydało bardzo ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-04 13:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspominam ich bardzo miło, najwazniejsze ze sie sprawdzili tak jak nalezy wiec super ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 09:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sie tutaj z wami 100 % :) Miałam bardzo podobne doświadczenie, korzystałam z ich usług kilka razy ale jeszcze ani razu się nie zawiodłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-12 10:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiega bez zadnego problemu, wszystko jest ładnie gładko i na bieżąco :) Oby tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-11 12:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria P. Artura wyprowadziła na prostą moją zagmatwaną księgowośc. wszystko jest prowadzone przejrzyście i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MAX dnia: 2012-12-07 14:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardo miłe wspomnienia z tą firmą, współpracowalismy jakiś i sprawdzali sie bardzo dobrze, nie mogłem nic im zarzucić bo sprawy byly prowadzone na bieżąco. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-30 08:46:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!! Z nimi problemy szybko odchodzą w zapomnienie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-27 17:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem duże kłopoty podatkowe. Ale Pan Artur pomógł mi oczywiście nie za darmo z nich wybrnąć. Uff udało się ale było groźnie. Widmo upadku było na de mną. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rafał32 dnia: 2012-09-25 12:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły człowiek. Podchodzi poważnie do każdej sprawy. Znalazł dla mnie czas, mimo, że był zawalony pracą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2012-09-25 08:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja firma miała spore kłopoty wynikające z błędów osoby rozliczającej nasze dochody. P. Artur pomógł nam w rozwiązaniu problemów i polecam go innym przedsiębiorcom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KLLS dnia: 2012-08-29 12:20:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją