Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Architektura i Wnętrza "Profilart" Małgorzata Mataniak-Pakuła

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt wnętrz 
Adres: Śląskie, 40-522 Katowice Bocianów 4/4
Telefon: 322510101 Kom. 607162016 Fax: 322510101
Adres e-mail: megi_arch(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.metamorfozy-wnetrz.com.pl
NIP:
9541713118
Opis działalności: Pracownia projektowania architektury i wnętrz. Adaptacje projektów gotowych, projekty wnętrz, szybkie metamorfozy, porady w domu klienta, projekty z nadzorami. Słowa kluczowe: projekty wnętrz, aranżacja wnętrz, metamorfozy wnętrz, projektowanie łazienek, projektowanie kuchni, dobór kolorów, projekty elewacji

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3745
Data utworzenia profilu: 2011-03-20 22:21:39
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-08 23:54:53 

Opinie o Architektura i Wnętrza "Profilart" Małgorzata Mataniak-Pakuła

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serdecznie polecam Panią Małgorzatę Mataniak-Pakuła. Świetny architekt z niesamowitymi pomysłami. Dzięki niej udało się nam stworzyć dom naszych marzeń. Bardzo dobry kontakt z Panią Małgosią i umiejętność trafienia idealnie w gusta klientów (na podstawie krótkiego wywiadu) stawia Panią Małgosie absolutnie na pierwszym miejscu jeśli chodzi o architektów wnętrz. Jeszcze raz gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: krzysztof szypuła dnia: 2016-04-17 18:38:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na remont kuchni ,a ponieważ wiedziałam że jest to bardzo kosztowna i gruntowna zmiana postanowiłam poszukać kogoś kto podpowie mi styl i rozwiązania.Znalazłam wśród opinii o fachowcach od metamorfoz p.Małgorzate Mataniak -Pakułę i muszę potwierdzić że w 100 procentach zasługuje na wszystkie pochwały.Jest bardzo profesjonalna, proponuje proste a równocześnie najlepsze rozwiązania.Moja kuchnia jest nowoczesna , funcjonalna i przestronna co w blokowych klitkach jest nie lada sukcesem.Poza tym serdeczność i chęć pomocy w tych cięzkich remontowych decyzjach jest też warta podkreślenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-15 23:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem mieszkanie w stanie deweloperskim i niby wiedziałem co chcę a jednak brakowało kropki nad "i". Postanowiłem skorzystać z pomocy architekta... Niestety po kilku telefonach do różnych architektów zostałem brzydko mówiąc wsadzony na sanki i puszczony z górki. W końcu zadzwoniłem do Pani Małgorzaty Pakuły która pomimo tego że zadzwoniłem w niezbyt odpowiednim momencie wyczerpująco odpowiedziała na moje pytanie. Pani Małgorzata jest profesjonalistką która bardzo dobrze czuje klienta i nawet jeżeli koncepcje są zupełnie odmienne potrafi błyskawicznie znaleźć konsensus. Jestem bardzo zadowolony z planu funkcjonalnego mieszkania. Pani Małgosia zawsze mi służyła radą i wszelkimi potrzebnymi informacjami odnośnie zakupu poszczególnych rzeczy potrzebnych do wykończenia mieszkania. Perfekcjonistka w każdym calu a przede wszystkim osoba bardzo Ciepła i serdeczna. Nasza współpraca odbyła się na najwyższym poziomie i z czystym sumieniem POLECAM tego fachowca każdemu kto chce mieć piękne mieszkanie lub dom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.Wojtas dnia: 2014-02-08 10:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgosia zaprojektowała nam kuchnie w budynku mieszkalnym jednorodzinnym po przeprowadzonej przebudowie parteru. wykazala sie dużą fachowością i zaproponowała nam fantastyczne rozwiazania,nie szczędziła również swojego czasu na wspólne wyjazdy do sklepów w celu wyszukiwania odpowiednich materiałów, nieoceniona pomoc w tym względzie. Jest również osobą bardzo komunikatywna i przemiłą , co też ma bardzo istotne znaczenie. Goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Jaworska , 05.06.2013r. dnia: 2013-06-06 08:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgosia to wspaniała osoba.Do klientów podchodzi bardzo indywidualnie.Ma fantastyczne wyczucie oczekiwań i świetne pomysły, a co najważniejsze można je zrealizować z niewielkim wkładem finansowym.Jej projekty są profesjonalne i w bardzo przystępnych cenach.Do tego przemiła,ciepła i serdeczna!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja M. dnia: 2012-08-08 11:21:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z porad Pani Małgorzaty Pakuły przy wykańczaniu domu i Co dla mnie jest ważne, udowadnia że nie trzeba wydać majątku na ciekawą aranżację wnętrz,potrafi doradzić jak można ładnie urządzić rozsądnym kosztem.Pełen profesjonalizm, praktyczne podejście do tematu, znajomość różnych rozwiązań technicznych.Pani architekt jest przy tym osobą niezwykle serdeczną, ciepłą, otwartą i komunikatywną. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Agnieszka Bałaga-Kowalczyk dnia: 2012-08-03 19:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam współpracę z panią architekt! Kupiliśmy mieszkanie w stanie developerskim z zamiarem przekształcenia go w ciepłe, przytulne mieszkanie. Nasza współpraca z panią architekt rozpoczęła się od spotkania podczas którego opowiedzieliśmy jak wyobrażamy sobie nasze mieszkanie, jakie funkcje powinno spełniać, jaki klimat powinien w nim panować a także określiliśmy nasz budżet. Pani architekt pomogła nam urządzić mieszkanie w 100% zgodne z naszymi zamierzeniami poprzez: - opracowanie doskonałego planu funkcjonalnego, który w ogromnym stopniu umożliwił podniesienie walorów użytkowych mieszkania, - zaprojektowanie wyglądu pomieszczeń, w tym kuchni połączonej z salonem wraz z meblami robionymi na zamówienie, łazienki, ubikacji oraz pozostałych pomieszczeń, - przekazanie wizji poprzez rysunki, plany a także rysunki techniczne dla fachowców, - wskazanie sklepów, wspólne zakupy i pomoc w wyborze materiałów wykończeniowych, niejednokrotnie pomagając w uzyskaniu korzystnej ceny, - pomoc w wyborze fachowców, realizujących prace wykończeniowe - m.in. skontaktowanie ze specjalistą w zakresie akustyki pomieszczeń (konieczność profesjonalnego wyciszenia pokoju), - przekazywanie instrukcji fachowcom oraz nadzór nad realizowanymi pracami, - pomoc w doborze mebli, oświetlenia i innych elementów wyposażenia wnętrz. Współpraca przebiegała bardzo sprawnie i efektywnie. Ze względu na nasze godziny pracy często konieczne były spotkania a także długie rozmowy telefoniczne w godzinach wieczornych czy w weekendy. A to wszystko przy zachowaniu bardzo korzystnych warunków cenowych. Serdecznie polecam wszystkim szukającym architekta solidnego, twórczego i pełnego niebanalnych pomysłów!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: A. Ludynia dnia: 2011-04-09 23:48:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją