Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bosacka Magdalena Kancelaria Adwokacka Bosacka - Makuła Magdalena

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-800 Kalisz al. Wolności 15 lok. 7,
Telefon: tel. 62 767 16 78
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Adwokat Słowa kluczowe: Adwokat prawo sąd

Ocena: 57% pozytywna 8x 6x

Jakość usług: 66% wysoka 8x 4x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 6x 6x
Ceny usług: 42% niskie 3x 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 5505
Data utworzenia profilu: 18.05.2012 15:40:32
Data ostatniej aktualizacji: 18.05.2012 15:40:32 

Opinie o Bosacka Magdalena Kancelaria Adwokacka Bosacka - Makuła Magdalena

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani niekompetentną nieodpowiedzialna i bardzo droga a w zasadzie nic nie zrobiła
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 26.01.2022 22:59:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa z urzędu przeprowadzona bez problemu Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna.J dnia: 19.12.2018 16:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas, prowadziła moją sprawę sumiennie i rzetelnie. To kompetentna osoba.Bardzo mi pomogła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzta dnia: 13.12.2018 21:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to kompetentna i odpowiedzialna osoba. Jej usługi są na najwyższym poziomie. Do sprawy podchodzi bardzo rzetelnie. Zawsze dostępna i punktualna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klient dnia: 11.12.2018 19:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolona jestem z usług Pani Mecenas. Nie znam lepszego adwokata !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 08.08.2017 23:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała osoba kompetentna i godna polecenia. Podejście do człowieka rewelacyjne nie ocenia, nie przekreśla tylko pomaga. Pani Magdo dziękuję za wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka Piech dnia: 30.06.2017 14:49:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam najgorszemu wrogowi niepunktualna nie pojawiala sie na sprawach jak juz klient zaplaci to sprawa ja nie intersuje wysyla aplikantow traktuje czlowieka lekcewazaco mimo wydanych sporych pieniedzy
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: kk dnia: 27.07.2015 16:57:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zeby zdobyc czas pani mecenas musialem biegac za nia po miescie
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 24.07.2015 20:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.Jestem zadowolny z prowadzonych spraw przez Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.04.2014 00:53:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No niestety, opinia negatywna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 30.03.2014 13:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą wywiązującą się ze swoich obowiązków.Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2014 19:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Prawnik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2014 10:22:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się, z opinią.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 05.08.2013 17:27:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ostrzegam wszystkich przed Panią Mecenas przez duże M, która nic nie robi, przegrała moje różne dwie sprawy, toczące się w tym samym czasie, ale za to doskonale wie, że trzeba powiedzieć, że takie sprawy DUŻOOO KOSZTUJĄ! Większą część pieniędzy życzy sobie Pani Mecenas na już zaraz natychmiast. Nie odbiera telefonów, nie oddzwania, wiele terminów jakie wyznaczał mi Sąd po prostu przegapiła, a na koniec stwierdzenie: "Przykro mi, przegrał Pan" No nic, samo życie, z etyką zawodową niewiele ma to wspólnego, płacisz - boś głupi i już. ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rozczarowany dnia: 30.07.2013 08:49:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją