Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Transport Osobowy-Towarowy Lubin Szkarupski Piotr Szkarupski

Zawód: transport  
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Małomicka 43/a
Telefon: 76 724 70 22 Kom. 601 77 18 21
Adres e-mail: piotr-szkarupski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.szkarupski.pl
NIP:
692-108-42-88
Opis działalności: Transport Osobowy-Towarowy Lubin Szkarupski Słowa kluczowe: transport, osobowy, towarowy, lubin, legnica, polkowice, usługi, transportowe

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 794
Data utworzenia profilu: 2012-04-11 12:13:29
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-11 12:13:29 

Opinie o Transport Osobowy-Towarowy Lubin Szkarupski Piotr Szkarupski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna firma. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2014-08-04 10:04:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem w trakcie prac wykaczeniowych brukarstwo+ogrod na gotowo.naprawde takich szefow juz nie ma pan Piotr wie co to sa odciski na rekach itd podziwiam go za to kazdy robi na swoj kawalek chlebka chociasz wolal bym dzisiaj jej nie zjesc bo jutro bym zrobil z niej 3 kromeczki lub 3 bochenki.Ludziska pamietajcie szacunek dla pracownika od szefa daje mu motywacje i jemu sie chce isc do tej pracy a szef wtedy mysli jak stworzyc nastepne miejsca pracy.A kto nie chce pracowac niech w domku siedzi i herezji w necie nie sieje bo juz po zniwach i z praca juz nie tak latwo sam w ciagu kilku miesiecy wymienilem kilku ludzi bo ludzie ktorzy ida do pracy a maja rodziny najpierw niech naucza sie grac w szachy.. w glowie mieli tylko zeby do fajrantu dac rady i zaliczka na mleko niiiby.Praca mozna dojsc do wszystkiego od razu duza lyzka sie nikt nie dorobil wiec szacunek dla ludzi pracy bo inaczej bedziemy musieli stworzyc obozy pracy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: fj.natura dnia: 2013-08-18 05:09:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wiele razy korzystałem z usług tej firmy. Właściciel odpowiedzialnie dobrał sobie pracowników przez co firma jest w pełni profesjonalna od szefa do pracownika - wysoka jakośc usług i wysoka kultura osobista. Jak najbardziej polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-26 16:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywny kontakt z właścicielem oraz jego kierowcami. Niezłe samochody. Ceny odpowiednie do jakości usługi, bo wiadomo, że za darmo to w ry-ja dostać nawet nie można. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-10-21 20:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna Firma, Polecam dobra cena i wysoka jakość usług, POLECAM !!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: On dnia: 2012-08-13 11:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna Firma z Lubina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Onn dnia: 2012-04-11 12:13:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją