Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Joker. Zakład remontowo - budowlany. Juliusz Słowikowski

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 41-400 Mysłowice Wielka Skotnica 98e lok. 3
Telefon: 796123053
Adres e-mail: juliusz870(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3032
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-03 14:16:56 

Opinie o Joker. Zakład remontowo - budowlany. Juliusz Słowikowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Joker wykonywała u mnie elewacje. Od samego początku było bezproblemowo-kosztorys był przejrzysty,bez niejasności, a właściciel zaangażowany. Wszystko odbyło się bez jakichkolwiek zastrzeżeń, było terminowo, fachowo, bez niespodzianek finansowych i w naprawdę miłej atmosferze. Wielką zaletą i miłym zaskoczeniem był fakt, że bez problemu i marudzenia były wykonywane prace, które wychodziły na bieżąco i z elewacją niewiele miały wspólnego. Jak dla mnie było wszystko OK od początku do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Ma nadzieję, że nie będzie :)
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-09-12 09:04:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybudowałem z firmą Joker Juliusz Słowikowski dom .Chciałbym ich serdecznie polecić .Miła i porządna obsługa .Ze względu mojej pracy bardzo rzadko bywałem na budowie ale jak już bylem to byłem bardzo zadowolony z efektów pracy .Dom rosną w oczach :)Bardzo czysto na budowie .Więcej takich firm .POLECAM Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji .
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2013-11-01 14:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wyremontowała mi dom oraz wykonała prace związane z ociepleniem budynku .Polecam Wykonawce .Porządni ludzi .Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 2013-04-08 21:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma „Joker „ wykonywała w moim domu jednorodzinnym instalacje wody w pp, instalacje centralnego ogrzewania w miedzi, montaż kaloryferów, instalacja kabiny łazienkowej, wykonanie sufitów podwieszanych w 5 pokojach, przebudowa kanalizacji ( piony ), gładzie, płyty, malowanie, wykonanie pełniej przebudowy łazienki tj. kafelki, montaż kibla, kabiny, przebudowa instalacji wod- kan. Jestem bardzo zadowolony i z ceny i z jakości wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2013-01-25 07:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała u mnie gładzie..... Zrobili to szybko fachowo i taniooo POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KOZŁOWSKI dnia: 2013-01-16 23:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w roku 2012 Budowała mi Dom .Chciałbym wszystkim polecić tą firme gdyż prace zostały wykonane szybko,sprawnie i w dodatku w miłej atmosferze :) Wszystko było zaplanowane ze staranną dokładnością i wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną (kontrola prowadzona przez mojego kierownika jak i kierownika od nich ) a w dodatku ceny przystępne.Moge śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-01-14 22:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u nas kapitalny remont domu oraz ocieplenie budynku.Prace poszły sprawnie i szybko a w dodatku bardzo czysto.Śmiało moge polecić firme i Pana Juliusza zawsze umie znależ rozwiązanie problemu tak aby każdy był zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marisz dnia: 2011-10-15 15:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy remont łazienki oraz toalety w bloku ( płytki +instalacje), fachowo, bez opóźnień i bez poprawek. Pomoc w doborze płytek. BEZ NAJMNIEJSZYCH ZASTRZEŻEŃ- POLECAM FIRMĘ !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE MIAŁEM REKLAMACJI
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2011-06-29 21:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykańczała nam Dom.Wszystko poszło jak należy i w rozsadnych cenach.Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ZaS dnia: 2010-08-16 15:40:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją