Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Nowy York Maciej Bildz

Zawód: Groomer 
Adres: Dolnośląskie, 55-100 Trzebnica Kościuszki 18
Telefon: Kom. 697889984
Adres e-mail: nowyyork1(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.nowyyork.com.pl
Opis działalności: Salon Strzyżenia i Pielęgnacji Psów Słowa kluczowe: strzyżenie psów, pielęgnacja psów, aksesoria dla psów i kotów, kosmetyki, trzebnica, nowy york

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1966
Data utworzenia profilu: 28.12.2011 12:32:43
Data ostatniej aktualizacji: 05.03.2012 21:03:26 

Opinie o Nowy York Maciej Bildz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POZYTYWNIE ;) Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roma dnia: 15.01.2013 20:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jedyna opinia jaka może byc wystawiona dla tego salonu to ocena pozytywna. Wszystko odwierciedlają dane opcjonalne..tak naprawdę tam jest. Polecam wszystkim którym zależy na wyglądzie swoich piesków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 17.05.2012 16:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 16.04.2012 14:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest to jedno z niewielu miejsc gdzie nikt nie robi min jak się chce zostac ze swoim pieskiem podczas strzyżenia. Ogólnie bardzo miła atmosfera i przede wszystkim bardzo profesjonalne podejscie. O obsłudze reklamacji nawet nie ma co pisac, bo nie ma co reklamowac. Bardzo jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 05.03.2012 15:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z wizyt w tym saloniku. Przyjeżdżamy już tu prawie dwa lata z naszymi pieskami i tak juz zostanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniela dnia: 03.01.2012 17:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalna i fachowa obsługa, za naprawde niską cene, w stosunku do całosci. Osobiscie dojezdzam z centrum Wrocławia i jak najbardziej się opłaca. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 28.12.2011 12:36:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją