Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mami Foto Studio- Mikołaj Mikołajczyk

Zawód: fotografika - usługi Fotograf 
Adres: Małopolskie, 31-945 Kraków osiedle Teatralne 28
Telefon: 13 358 88 88 Kom. 501 420 412 Fax: 12 643 14 68
Adres e-mail: studio(małpa)fotomami.pl
Strona internetowa: www.fotomami.pl
NIP:
678-162-46-77
Opis działalności: Studio fotograficzne poleca sesje portretowe z makijażem i stylizacją,zdjęcia rodzinne,fotografię ślubną ,sesje brzuszkowe,zdjęcia ciążowe,zdjęcia dzieci,zdjęcia do dokumentów,odnawianie starych zdjęć,zdjęcia reklamowe,sesje biznesowe Słowa kluczowe: zdjęcia katalogowe,packshoty,zdjęcia reklamowe,fotografia artystyczna,reportaże ślubne,zdjęcia ślubne,fotografia ślubna,sesje portretowe,

Ocena: 100% pozytywna 46x

Jakość usług: 100% wysoka 46x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 40x
Ceny usług: 88% niskie 15x 16x 2x
Ilość opinii w serwisie: 46
Ilość odsłon profilu firmy: 4128
Data utworzenia profilu: 2012-03-03 17:02:10
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-03 17:02:10 

Opinie o Mami Foto Studio- Mikołaj Mikołajczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem profesjonalnego zdjęcia wizerunku na najwyższym poziomie, dlatego musiałem to wykonać u najlepszego fotografa w Krakowie, a efekt końcowy zachwycił nawet mnie! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2019-03-11 19:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcieliśmy formalne, rodzinne zdjęcie- mamy to i trochę więcej…Świetne zdjęcia, nawet najbardziej sceptyczna córka – w końcu bardzo zadowolona. Wspaniała atmosfera podczas sesji zachęca do znalezienia pretekstu do następnych zdjęć. Serdecznie dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ludomirscy dnia: 2019-01-16 10:15:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe zdjęcia, pełny profesjonalizm, super makijaż i stylizacja, sympatyczna, luźna atmosfera podczas sesji. Polecam wszystkim którzy szukają w sobie piękna, na zdjęciach na pewno je zobaczą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nati dnia: 2018-12-22 20:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak robić zdjęcia to tylko w profesjonalnym studio. Takie właśnie mieści się na osiedlu Teatralnym 28. Mami Foto Studio - Mikołajczyk znam od ponad 20lat. Kiedy potrzebuję fotki najlepszej jakości to zawsze tam trafiam bo wiem że pracują tam profesjonaliści dla których fotografia to całe życie. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam korzystając z usług tego studia fotograficznego począwszy od zdjęć do dowodu kończąc na profesjonalnej sesji. Dziś kolejny raz miałam okazję przekonać się o tym, że profesjonalne podejście, przyjemna atmosfera, a przede wszystkim wrażliwość fotografa posiadającego umiejętność słuchania klienta, dającego poczucie zrozumienia, kreatywnego, potrafiącego wydobyć z człowieka najlepsze jego cechy wyglądu sprawia że nawet najbardziej niefotogeniczni będą mieli piękne fotografie. Takim właśnie fotografem jest Pani Basia pracująca w Mami Foto Studio. Ogromne podziękowania za wspaniałą obsługę i fantastyczne zdjęcia. Podziękowania również dla właściciela Pana Mikołajczyka za tworzenie miłej atmosfery i fantastyczne podejście do klienta. Mami Foto Studio - Mikołaj Mikołajczyk gorąco polecam wszystkim którzy chcą posiadać najlepsze fotki. Sylwia D.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-25 20:09:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI MAŁGORZATO, PANIE MIKOŁAJU jesteście Państwo duetem z pasją, kochacie to co robicie, a to przekłada się na Wasz profesjonalizm i wielu zadowolonych klientów, do których i ja dołączam. Dziękuję za piękne zdjęcia, które będą wspaniałą pamiątką. Życzę sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zdzisława Nowakowska dnia: 2018-03-02 19:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To była nasza 6 sesja w tym studio i napewno nie ostatnia. Dzieki Pani Małgosi która makijażem i stylizacja potrafi pokazac to co jest w nas piękne, a Pan Mikołaj w profesjonalny sposob jest w stanie to uchwycić czyni zdjecia magiczne. To wlasnie dzieki "Mami studio" i wspaniałym ludziom którzy tam pracują mozemy miec cudowne zdjecia z każdego ważnego etapu w naszym zyciu. Ilośc sesji w tym studio świadczy ze z przyjemnością tam wracamy.Juz nie mozemy sie doczekac kolejnej sesji z nasza coreczka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia&Daniel dnia: 2017-08-19 17:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, miła atmosfera i utalentowany zespół sprawiają, że Twoje przysłowiowe '5 minut' w świetle reflektorów jest niezapomnianym doświadczeniem. Gorąco polecam to studio :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-03-17 18:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyznam że byłam nastawiona sceptycznie, ja unikająca zdjęć jak ognia na sesji ?! Rok zwlekałam z pójściem na sesję i dobrze że zdążyłam bo dzięki tej sesji mam w końcu zdjęcia na których sama sobie się podobam :) Profesjonalny makijaż ( najlepszy jaki kiedykolwiek miałam zrobiony ) , świetny fotograf + luźna atmosfera na sesji --> efekt piękne zdjęcia i pamiątka na całe życie :) Polecam gorąco . Moje pierwsze zdjęcia w tym studio ale nie ostatnie. Następna sesja już z mężem i córką:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kaśka dnia: 2017-01-15 19:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera. Profesjonalne, ale bardzo serdeczne podejscie do klienta.Terminowość i dobra jakość zdjęć.Efekt pracy: Wizażystki, Fotografa i oczywiście mój przeszedł moje oczekiwania.Wstępnie chciałam wybrac jedno zdjęcie, a w rezultacie -miałam problem z zatrzymaniem sie na 10 sztukach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Elżbieta M. dnia: 2016-12-30 23:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomość profesji oraz natury ludzkiej , sesja fantastyczna atmosfera wyjątkowa .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: urszula dnia: 2016-11-07 13:10:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W studio robiliśmy sesję prywatną i firmową, bardzo profesjonalne podejście do klienta, oferta dostosowana do wymogów klienta, życzliwa i fachowa obsługa, gorąco polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa i Marcin dnia: 2016-09-04 17:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście oraz świetna atmosfera! Makijaż fantastyczny! Dziękuje Pani Małgorzato? Niezapomniana przygoda… A efekt końcowy….hmmm wspaniały, niesamowity… Dziękuje Panie Mikołaju!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Gr dnia: 2016-09-01 14:21:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pelen profesojnalizm, indywidualne podejscie do klienta oraz swietna atmosfera! Makijaz fantastycznie dopasowany do typu urody. To byla moja pierwsza sesja, a mimo wszystko czulam sie bardzo swobodnie dzieki wspanialym poradom fachowcow. Z czystym sumieniem moge powiedziec, ze to na pewno nie byla moja ostatnia wizyta u Panstwa Mikolajczykow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina A. dnia: 2016-05-02 17:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sesja w studiu Mami Foto Studio to świetna zabawa, niezapomniane chwile i piękne zdjęcia. Dziękuję za profesjonalny makijaż Małgorzacie Mikołajczyk, za profesjonalną sesję z cudownym efektem Mikołajowi Mikołajczykowi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-09-15 21:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm! Sesja u p. Mikołaja to niesamowite uczucie ! Najlepszy w Małopolsce, Polsce i kraju !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-13 00:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspólnie z Panem Mikołajem zrobiliśmy sesję rodzinną. Atmosfera w studio była bardzo przyjazna, rewelacyjne podejście do dzieci. Makijaż wykonany starannie i świetnie dobrany do typu urody. Pomysł na ujęcia bardzo nam się podoba. Mamy cenną pamiątkę dla nas i naszych dzieci. Nasze sugestie były wzięte pod uwagę ale w pełni zdaliśmy się na profesjonalistów, którzy wiedzą jak to wykorzystać i poprowadzić. Polecamy, jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka & Bartek dnia: 2015-08-29 09:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwątpiłem, że jest w tym kraju fotograf, który dokona niemożliwego - zrobi mi zdjęcie, które subiektywnie mi się spodoba. A jednak, gdzieś w dalekiej Hucie żyje sobie Mikołaj, dla którego warto było jechać aż z Warszawy. Zdjęcia tych stołecznych speców powinny być publikowane razem ze zdjęciami Mikołaja, jako pomnik ich zawodowej hańby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaem dnia: 2015-08-04 21:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie lubię robić sobie zdjęć, nie lubię też siebie na zdjęciach. Dlatego z duszą na ramieniu szedłem na sesję zdjęciową do Mami Foto Studio. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu spotkałem się tam z profesjonalnym i sympatycznym przyjęciem. Robienie zdjęć odbywało się niejako "przy okazji" zajmującej rozmowy, jaką toczyliśmy w trakcie sesji z fotografem i stylistką. Nie musiałem mizdrzyć się do obiektywu, ani wysilać na żadne sztuczne emocje - podążałem tylko za delikatnymi sugestiami fotografa. I tak - bez stresu i bez zmęczenia minęły 2 godziny. Zdjęcia które po tej sesji zobaczyłem, potwierdziły profesjonalizm i zmysł estetyczny Mami Foto Studio. Wszyscy moi bliscy są zaskoczeni różnorodnością i jakością ujęć, a ja - to się naprawdę nie zdarza - na tych zdjęciach podobam się sobie samemu. Z czystym sumieniem polecam wszystkim Mami Foto Studio - Mikołaj Mikłajczyk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maciej Jackowski dnia: 2015-05-03 22:13:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%, pełen profesjonalizm w każdym calu. Miła i serdeczna atmosfera w trakcie sesji. Zdjęcia cudowne pełne głębi, z duszą. Piękne. Cudowny makijaż wykonany przez panią Małgorzatę i cała stylizacja wydobyły ze mnie prawdziwa kobietę. Bardzo dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2015-04-07 14:40:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sesja fotograficzna z makijażem i stylizacją okazała się strzałem w 10 w celu wykonania fachowych zdjęć. Wprawiona ręka fotografa i oko stylistki oraz indywidualne podejście spełniły wszystkie moje oczekiwania. Śmiało mogę polecić Studio FOTOMAMI jako profesjonalnego i rzetelnego partnera
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aneta Cichacka dnia: 2015-01-04 19:21:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do MAMI FOTO STUDIO trafiliśmy w związku z otrzymanym prezentem z okazji rocznicy ślubu. Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę! Fantastyczna atmosfera, pełen profesjonalizm właścicieli zaowocował wspaniałymi ujęciami. Jesteśmy zachwyceni i z pewnością do Państwa wrócimy. Bardzo dziękujemy i gorąco pozdrawiamy :-))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta Nicpoń dnia: 2014-12-21 22:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mikołaj i Pani Małgorzata tworzą cudowny duet profesjonalistów, a przy tym są bardzo serdecznymi ludźmi. Uzupełniają się wzajemnie, a efekty ich pracy zapierają dech w piersiach. Zdjęcia się przepiękne, nietuzinkowe i stanowią oryginalny prezent, zwłaszcza dla ukochanej osoby. Polecam wzięcie udziału w sesji zdjęciowej z makijażem i stylizacją wszystkim osobom, które chcą poprawić sobie humor, spędzić milo 2 godziny i poznać ww. Artystów :) Pozdrawiam Państwa Mikołajczyk i do zobaczenia na kolejnej sesji :) Dominika Kawalec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika Kawalec dnia: 2014-11-13 20:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sesja zdjęciowa odbyła się w fantastycznej, luźnej, wesołej, bezstresowej atmosferze, a efekt końcowy cudowny. Mam rewelacyjne zdjęcia, pamiątka na całe życie, bo przecież lat nam nie ubywa :) Pan Mikołaj jest profesjonalistą w każdy calu! Polecam MAMI FOTO STUDIO!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-08-27 21:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na sesji zdjęciowej w studio MAMI panuj*** przyjemna i miła atmosfera oraz swobodny nastrój. Makijaż wykonywany przez Panią Małgosię w sposób bardzo profesjonalny, delikatny przy miłej rozmowie. Polecam gorącą studio, zdjęcia są rewelacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jola.N. dnia: 2014-08-19 11:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo udana sesja w trakcie której moja 13 letnia córka zrobiła sobie profesjonalne portfolio. Bardzo miła obsługa.?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2014-08-15 16:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna i przyjazna atmosfera. Sesja fotograficzna, podobnie jak makijaż autorstwa Pani Małgorzaty wykonane niezwykle profesjonalnie :) zdjęcia bardzo oryginalne, ciekawe pomysły na stylizację. Z całego serca polecam wszystkim zarówno kurs makijażu u Pani Małgorzaty jak i sesje zdjęciową :) niesamowite i wspaniałe przeżycie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dominika dnia: 2014-08-07 18:05:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sesja, atmosfera, makijaż wszystko rewelacyjne :) i na koniec super prezent od szefa :) dziękuję i na pewno polecać będę :) BUZIAKI :*
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia.K. dnia: 2014-07-31 22:38:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MAMI FOTO STUDIO cechuje ogromny profesjonalizm. Dziękuję serdecznie Panu Mikołajowi oraz Pani Małgosi za cudowną sesję portretową z makijażem i stylizacją oraz niezapomnianą atmosferę. Zawsze będę tutaj wracać i gorąco polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-07-22 15:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oryginalne ujecia, sesja w przemilej, niepowtarzalnej atmosferze. Duzy plus za profesjonalny,subtelny makijaz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-06-29 15:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam MAMI Foto Studio w Krakowie. Jest to bardzo solidna firma oferująca profesjonalne usługi. Zdjęcia bardzo piękne, wyjątkowe-pamiątka na całe życie. Obsługa przemiła, fantastyczny makijaż wykonany przez sympatyczną panią Małgosię. Ceny bardzo atrakcyjne a jakość najwyższa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Bober dnia: 2014-03-23 13:44:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cudowne zdjęcia. Podczas sesji można się poczyć jak prawdziwa podelka. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ania dnia: 2014-01-16 23:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Mami Foto Studio. Główną zaletą studia jest profesjonalny personel, przy którym w trakcie sesji można poczuć się jak prawdziwy/a modela/ka. Podejście do klienta jest tak naturalne, że atmosfera, która panuje przy sesji daje poczucie pełnego relaksu i odpoczynku.Jeszcze raz polecam każdemu kto oczekuje najlepszych zdjęć w krakowie ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia No1 dnia: 2014-01-11 14:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści, gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-28 22:04:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola Niemiec dnia: 2013-12-28 14:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to była super sesja ,dziękuję Wam bardzo .Jesteście profesjonalistami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: renia dnia: 2013-12-15 16:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sesja w Mami Foto Studio u Małgosi i Mikołaja była szalona, pełna pomysłów i z poczuciem humoru. Na zdjęciach rodzinnych cudownie uchwycone spojrzenia,dotyk dłoni... Dobrze, że te chwile można zatrzymać w obiektywie. Szymon, podczas sesji piłkarskiej czuł się jak piłkarz ligi mistrzów. Profesjonalna pomoc w doborze albumu, zdjęć i ram na zdjęcia ścienne. Dziękujemy. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna Soroczyńska dnia: 2013-10-20 16:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Mami Foto Studio miałam przyjemność uczestniczyć w dwóch sesjach: ciążowej i rodzinnej. Każda z nich została przeprowadzona w bardzo profesjonalnej i miłej atmosferze a co dla mnie najważniejsze-kompleksowo. Jako klient nie musiałam się o nic martwić. Wystarczyło tylko przyjść. Makijaż, stylizacja i cała aranżacja zostały przygotowane w studiu. Po kilku dniach otrzymałam zdjęcia w przygotowanym wcześniej albumie. Teraz mogę się cieszyć zdjęciami, które są wielką pamiątką z tak ważnych momentów mojego życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-10-09 12:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z żoną mieliśmy sesję poślubną w MAMI FOTO STUDIO i całość, zarówno efekt, jak i samą sesję, możemy określić jednym słowem: SUPER :) Bardzo nam się podobała atmosfera sesji, pomoc w najlepszym doborze strojów i stylizacji, dodatków i ustawieniu nas samych. Po prostu świetnie się bawiliśmy! A efekt - czyli zdjęcia już zawieszone na ścianie :) Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2013-09-17 16:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm,zarówno jeśli chodzi o stylizację jak i Pana fotografa. Bardzo miło i przyjemnie spędzony czas. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-14 14:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, uśmiech i luz- tak właśnie przebiegała nasza sesja w Mami Foto Studio. Dzieki Panu Mikołajowi i Pani Małgosi to była super zabawa:) Fantastyczni ludzie:* Zdjęcia są rewelacyjne, ujęcia niepowtarzalne, bardzo naturalne, profesjonalnie wykonane a makijaż bajeczny:) Pozytywnych epitetów moglibyśmy tutaj pisać w nieskończoność, ale najlepiej sami sie przekonajcie bo naprawdę warto!:)))) My mieliśmy 2 sesje w Mami Foto Studio i już nie możemy doczekać sie kolejnej:) Bardzo dziękujemy za spełnienie naszego marzenia i uwiecznienie naszej miłości na tych cudownych zdjęciach. Gorąco pozdrawiamy. Kasia i Daniel:*
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia i Daniel dnia: 2013-08-29 20:28:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz chcialabym podziekowac za niezapomniana sesje zdjeciowa w swietnej atmosferze, pelny profesjonalizm zapweniony przez pana Mikolaja i jego zone Malgorzate. Sesje wspominam z przyjemnoscia, zdjecia sa piekne. Polecam szczerze!!! Pozdrowienia Ania :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Stepien dnia: 2013-08-27 12:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Foto MAMI wyszukałam z moją mamą w internecie, gdy szukałyśmy odpowiedniego fotografa do wykonania sesji biznesowej. Moja mama jest lekarzem i zdecydowała się na założenie własnej strony, dlatego potrzebne jej były takie zdjęcia. Gdy pojechałyśmy do studia, dałam się panu Mikołajczykowi namówić na zrobienie własnego portfolio i... absolutnie nie żałuję. Atmosfera na sesji była profesjonalna, ale jednocześnie bardzo dobrze się bawiłam. Pan Mikołajczyk i jego żona, to przemili ludzie, a przy tym oboje bardzo utalentowani. Gdy potem otrzymałam swoje portfolio, dosłownie opadła mi szczęka. Wszystkie zdjęcia są przepiękne i naprawdę profesjonalne. A jeżeli chodzi o moją mamę, to sesja i zdjęcia tak bardzo jej się spodobały, że zamiast jedynie na zdjęcia biznesowe, zdecydowała się na zakup całego portfolio! I ja i ona jesteśmy po prostu zachwycone studiem Foto MAMI!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 2013-08-21 21:21:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mielismy ogromna przyjemność poznać i skorzystać z usług firmy.Dzięki fachowosci Państwa Mikołajczyków powstała sesja o jakiej nawet nie marzylismy.Motorem naszego dzialania były zdjęcia firmowe a ostatecznie powstał album ,który bedzie dla nas ogromna pamiątką,w któm wyglądamy tak pięknie ,że przez tyle lat naszego życia nie mieliśmy pojęcia o naszej urodzie:).Bardzo za to dziękujemy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata Tomek Kępińscy dnia: 2013-08-19 21:26:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sesja wykonana profesjonalnie, jestem z niej bardzo zadowolona. Nie spodziewałam się aż takiego fajnego efektu końcowego.! Atmosfera w czasie zdjęć i później była bardzo ciepła wręcz domowa ;) Pani Małgorzata zrobiła ze mnie istne cudo ;)Fotograf doskonale wiedział jak wydobyć to"coś". Polecam każdemu kto chciałby na chwilę z Kopciuszka stać się Królewną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-08-02 08:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sesja w Mami Foto Studio była świetną zabawą, a zdjęcia wyszły naprawdę piękne! Skorzystałam z usługi sesji portretowej ze stylizacją. Państwo Mikołajczykowie tworzą zgrany zespół i wspólnie sprawili, że było to bardzo miłe, dowartościowujące doświadczenie. Fotograf profesjonalny, pomysłowy, dający dużo wskazówek, a przy tym z ogromnym poczuciem humoru, więc atmosfera była bardzo przyjazna i luźna. Ze stylizacji przed sesją również jestem bardzo zadowolona- makijaż był piękny i misternie wykonany. Polecam każdemu!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-03-14 15:46:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witajcie, ze studiem pracowałam przy okazji 20-lecia firmy. Rok wcześniej ustaliłam terminarz spotkań, nawet kapryśna pogoda nie przeszkodziła w realizacji projektu. Wykonane zdjęcia posłużyły do zmontowania jubileuszowego kalendarza. Współpracując wydaliśmy Foto Album do którego została wykonana sesja partnerom biznesowym i naszym dzieciakom oraz dołączone zostały historyczne zdjęcia ze szkoleń integracyjnych, wyszło rewelacyjnie! Studio MamiFoto zdecydowanie rekomenduję! M.in. za poważne podejście do tematu, efektywną współpracę i sprawne podejmowanie decyzji, to jest to czego ja dzisiaj oczekuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anita Flejszar dnia: 2012-03-09 10:26:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją