Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Fryzur Nikita Jacek Buczkowski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-300 Grudziądz Chełmińska 42
Telefon: 564620601
Adres e-mail: studionikita(małpa)interia.eu
Strona internetowa:
Opis działalności: Fryzjer Słowa kluczowe: Włosy

Ocena: 82% pozytywna 52x 6x 11x

Jakość usług: 85% wysoka 49x 8x 8x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 49x 9x 4x
Ceny usług: 61% niskie 21x 22x 13x
Ilość opinii w serwisie: 69
Ilość odsłon profilu firmy: 10451
Data utworzenia profilu: 2009-01-03 01:10:35
Data ostatniej aktualizacji: 2009-01-03 01:10:35 

Opinie o Studio Fryzur Nikita Jacek Buczkowski

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drogi jak czort........
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonimek klientek dnia: 2014-06-18 08:15:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do salonu Pana Jacka od wielu już lat i mogę zapewnić o pełnej fachowości, profesjonalnej obsłudze. Przy tym właściciel jest nie tylko świetny w tym co robi ale to przede wszystkim miły , dobry człowiek.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-12 09:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie od wielu lat istnieje tylko jeden salon fryzjerski... Od dłuższego juz czasu mieszkam 350 km od Grudziądza, jednak na koloryzację jeżdzę do p. Krystiana; na stylizację do p. Jacka Buczkowskiego... Studio Nikita to dla mnie: S - specjaliści T - trendy świtowe U - uprzejmość D - dostosowanie jakości uslugi do ceny I - innowacje O - opieka nad dobrym samopoczuciem klienta . N - niezawodność I - inspieracja K - kerastase I - inteligencja T - totalny luz A - awangarda Dzięki nim zmienił się zupełnie mój stosunek do jakości włosów, stosowanej pielęgnacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nawet na Rodos nie przestają myśleć o klientkach... wielka pasja
Opinia dodana przez: Anna Ławrynowicz dnia: 2013-08-03 01:05:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Tatiana niestety nie poradziła sobie z moimi włosami nie polecam. Dziwna atmosfera w zakładzie pan z obsługi bardzo nieprzyjemny i krzyczał na uczennice i pracowników...zostałam naciągnięta na produkt do włosów ... nigdy już tam nie pójdę i nie polecam...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: szkoda mówić
Opinia dodana przez: Monika Kozłowska dnia: 2013-04-21 22:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu. Miła obsługa, rewelacyjna atmosfera. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 20:38:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Próbuję już drugi raz zapisać do Pana Jacka... bezskutecznie. On strzyże TYLKO stałe klientki, taką informację otrzymałam przez telefon. Jestem bardzo zawiedziona. Byłam raz u Pani Tatiany i nie byłam zadowolona, dlatego tym razem chciałam oddać swoje włosy w ręce Pana Jacka. No ale widać - tylko nie liczni mogą to zrobić. No nic - dla mnie ten salon fryzur już nie istnieje i polecać nikomu na pewno nie będę - bo po prostu nie ma co.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: MG dnia: 2013-04-12 11:00:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co kogoś obchodzi czyjaś orientacja??? Czy ktoś się czepia Waszej??? Oni robią dobrze moim pożalsięBoże włosom. To fachowcy. Cena odpowiednia. Jak ktos nie potrafi się po polsku wygęgać co chce mieć na głowie to niech nie oczekuje po normalnych ludziach cudów. To wysokiej klasy fryzjerzy a nie jasnowidze. Przyjeżdżam na święta do Polski a Nikita to drugi główny powód. Pozdrawiam ich bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 10:51:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aż się nie mogę nadziwić tylu negatywnych opinii :O WOW. Ja osobiście uwielbiam salon Pana Jacka i samego Pana Jacka. Jest bardzo sympatyczny i już kilkukrotnie uratował mi życie i włosy po jakichś domowych eksperymentach. Nigdy nie wyszłam z jego salonu niezadowolona :) .. no może raz po ułożeniu włosów na szczotkę, ale to moja wina bo sama tego chciałam, a strasznie mi takie uczesanie nie pasowało, natomiast Pan Jacek spełnił tylko moją prośbę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: libba grudziądz dnia: 2013-01-30 20:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowosc na piatke - a to nieczesto zdarza sie w polskich firmach dopasowanie sie do potrzeb i oczekiwan klienta usluga wykonana swietnie ceny w normie ja jestem bardzo zadowolona i, jesli bede jeszcze kiedys w Grudziadzu , z pewnoscia ponownie zrobie sobie fryzure w tym salonie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: hapia dnia: 2013-01-07 10:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa , miła atmosfera chętnie będę tam wracała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-22 15:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chcialam sie zapytac ile koztuje obciecie wlosow + pofarbowanie wlosow do ramion,czy ktos zna ceny ???
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ludwika dnia: 2012-07-06 13:11:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fryzjer w Grudziądzu Moja koleżanka z Rosji wybiera się do Pana Jacka na strzyżenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nigdy nie było potrzeby reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-11 13:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krzystam z usług Pani Tatiany, jest dobrą fryzjerką. Jako jedyna fryzjerka w Grudziądu potwierdziła moje zdanie na temat strzyżenia moich włosów. Teraz włosy ukladaja sie tak jak powinny, nie puszą. Jestem zadowolona chociaż farbowanie mają dosyć drogie na moje włosy (długość do łopatek) ok. 250 zł. Atmosfera w salonie miła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2012-05-02 09:50:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna obsługa, wybrałam się do ścięcia grzywki. Wykonanie lepsze niż moja wizja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2012-02-23 16:51:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z salonu Nikita korzystam od kilku lat.Jestem bardzo zadowolona.Może ceny są troszkę wysokie ale za dobrą jakość trzeba płacić.
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-13 09:20:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko miernie ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-28 16:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a co do przekucia uszu .. jeśli się dobrze orientuję to koszt wynosi 30 zł(z kolczykami ).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2011-08-15 11:03:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam z kilka razy. Za każdym razem mówiłam jak chcę mieć ścięte włosy i otóż zawsze było tak, jak pan Jacek sobie wymyślił. Nigdy nie znalazłam normalnego fryzjera.. Pan Jacek w ogóle nie słucha klienta. Tak, zgadzam się z atmosferą, jest na prawdę nieprzyjemna. A poza tym była tam też moja znajoma. Po wyjściu stamtąd zaczęła płakać. Jak można układać włosy na szczotkę? A poza tym musiała dużo zapłacić...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2011-06-09 19:39:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam pytanie. jakie tam są ceny? (obcinanie, ukladaine itp.). wszysyc piszą albo wysokie albo niskie ale nikt nie napisze konkretnie. wybieram sie tam na przekucie uszu. jesli ktos zna cene to moze podac.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wera dnia: 2011-04-23 20:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku miesięcy korzystam z usług Pana Jacka i jestem bardzo zadowolona. Słucha klienta, ale wyraża swoją opinię. Robi fajne fryzurki na różne okazje, nie naciąga na dodatkowe usługi. Atmosfera w salonie jest przyjemna, żarty na poziomie i nie komentują innych salonów tylko zajumją się swoją robotą. BRAWO Nikita ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: GosiaK dnia: 2011-03-27 01:27:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, ze atmosfera w tym studiu nie jest zbyt przyjazna... Jedyna miłą i uśmiechniętą osobą w tym zakładzie jest Pan Jacek. Co do cięcia nie mam zastrzeżeń, choć cieła mi włoski Pani Tatiana. Szału nie ma ,ale też nie jest źle. Uważam, ze Pan Krystian zachowuje sie conajmniej jakby był włascicielem tego zakładu. Jest strasznie ważny i nie czułam się zbyt dobrze. Może następnym razem jak zapisze sie do Pana Jacka to zmienie zdanie:)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: xxxxxxxx dnia: 2011-03-17 11:44:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalny brak kultury nigdy bym się tam nie wybrała po takiej rozmowie telefonicznej jaką dziś przeprowadziłam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-03 13:33:25 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Więc ogólnie co do strzyżenia oraz modelowania nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń , jednakże Pani 'fryzjerka' bodajże Tatiana nie wygląda dość schludnie , jak na taki salon . Przy ścinaniu dało się odczuć dość nieprzyjemny swąd .. Poza tym salon czysty ,schludny i zadbany , czego nie można powiedzieć o 'fryzjerce' z poważaniem Dorota
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2011-02-23 20:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam swoje lata i w związku z tym nie pędzę już za nowościami , a moje włosy potrzebują właściwej pielęgnacji. W tym salonie otrzymałam wszystko: życzliwie podaną fachową poradę , pielęgnację i odpowiednie ( dostosowane do wieku , twarzy , rodzaju włosów i gustu ) strzyżenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potzreby
Opinia dodana przez: etepper dnia: 2011-02-22 10:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolna z usług. Pan Jacek doskonale potrafi dobrać fryzurę do danej osoby i słucha co się do niego mówi;) jak człowiek chce być blondynką to nie robi z niego na siłę brunetki:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2010-12-12 12:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pana Jacka korzystam od 1,5 roku i przyznam szczerze,że jestem zadowolona. Po raz pierwszy przechodził z moich czarnych farbowanych włosów na blond pasemka i wyszły rewelacyjnie. Od innych fryzjerów słyszałam,że jest to niemożliwe, jedno pasmo może wyjść w 3 różnych kolorach... A tu jak tylko poszłm usłyszałam jedno "zrobimy tak,żeby było dobrze" i wyszło.. idealnie!!! Jeśli chodzi o farbowanie to ceny ok, ponieważ są to bardzo wysokiej klasy kosmetyki, więc 150 zł myślę,że nie jest dużo. Poza tym, zawsze dostaję jakiś upominek :) Jeśli chodzi o ścięcie włosów to myślę,że 50 zł to troszkę drogo, ale i tak warto :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2010-12-11 13:29:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również skusiłam sie na Salon Nikita, gdyż czytałam pochlebne opinie w internecie o Panu Jacku, ale naprawde żałuje że tam poszam. Ceny są bardzo wysokie a efek mizerny, wiec nie polecam. Bede próbowała kolejnych fryzjerów az trafię na tego jedynego;p
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2010-09-11 11:05:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niestety myślałam , że trafię do profesionalnego salonu , ale niestety te wszystkie pochlebne opinie niestety pisze sobie obsługa tego salonu po wyjściu z tego salonu kilka dni płakałam zniszczono mi włosy wręcz popalono , a obcięcie było fatalne . Teraz powoli dochodzą do siebie po licznych maskach i regeneracjach .Odradzam .Wszystkie te opinie czytajac je ma się wrażenie , że styl i pisownia należą do tej samej osoby .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: jak najdalej od tego miejsca
Opinia dodana przez: monika dnia: 2010-07-31 00:23:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowiłam ściąć moje długie, gęste loczki na krótko. To była decyzja, którą długo podejmowałam, gdyż to poważna sprawa. Przeglądałam fora o fryzjerach grudziądzkich i postanowiłam wybrać się do Salonu Nikita. I niestety Pan Jacek nie zrobił mi szału na głowie.Sam zaproponował, że zrobi mi fryzurkę "a'la Brodzik". Niestety przy Brodzikowej to ja nawet bym nie mogła stanąć. Postanowiłam dać szansę 2 raz, zapisałam się na wizytę do Pani Angeliki. Jak weszłam do salonu i zobaczyłam fryzjerkę, to żałuję, że zostałam tam i oddalam Jej swoje włosy. Dobrze, że nie dałam Jej ściąć za dużo. Pani Angelika, wyglądała ścinała moje włosy jak trawę. Szok przeżyłam. Może spróbuje ostatni raz i pójdę do Pani Tatiany ale nie wiem czy warto ... chociaż ludzie mówią do 3 razy sztuka....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-21 21:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wierzcie albo nie szukałam dobrych fryzjerów na terenie Grudziądza ceny wyższe profesjonalizm tytko w "gatce".Na szczęście trafiłam do salonu Pana Jacka. Trafił w moje gusta .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Szukająca dnia: 2010-05-10 16:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wiecie co aż nóż się otwiera jak czytam niektóre komentarze... powiem uczciwie jestem osobą wierzącą i to bardzo.. ale w Boga..i nie zawsze zgadzam się że wszystkim co głosi dzisiejszy kosciół...ale przede wszystkim też wierzę w 2 człowieka i jego wolność w prawo wyboru w każdej dziedzinie życia....jak można kogoś oceniac po orientacji seksulanej ,podziale religijnym czy politycznym....przede wszystkim widzę człowieka i to się liczy...a to co jest jego prywatna sprawą nie powinno nikogo obchodzić...dlaczego ktos rości sobie prawo do ranienia uczuć , myśli czy przekonań innego człowieka tylko dlatego że ma inne poglądy niż on,uwierzcie mi znam kiku gejów , to są wspaniali cudowni ludzie bardzo serdeczni ciepli i wrażliwli.Przyjażnie się z wieloma ludzmi innego wyznania ale co za problem...można naprawde życ kulturalnie nie raniac sie i szanujac nawzjaem. wystarczy tylko dobra wola i postawa człwoeika o ile wtedy ten świat był by lepszy a zycie prostsze i lepsze...ale wciąz jet wiele talich którym trudno to zrozumiec niestety....ich zycie musi byc naprawde smutne....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna_M dnia: 2010-05-01 10:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Mialam przyjemnosc pracowac z panem Jackiem i z jego zespolem. Jest to dobry i solidny, sympatyczny fryzjer przedewszystkim uczciwy. Jeden z lepszych w Polsce. Nie pisze tego z sympati do pana Jacka a z doswiadczenia. Ludzie ktorzy pisza zle na jego temat napeno go nie znaja lub nie lubia jako konkurencje. takze prosze zaufac osoba ktore korzystaja z jego uslug a napewno Pan Jacek nie zawiedzie waszych oczekiwan. Pozdrowienia dla calego zespolu. Marta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta M dnia: 2010-03-16 15:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że czytamy opinie po to, aby dowiedziec się czegoś konkretnego o wykonywanych usługach a nie o życiu prywatnym pracownikow salonu. Włoski zrobione super, atmosfera miła a uczennice kulturalne. Ceny przeciętne, jednak Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Chyba niewielkie reklamacje
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2010-03-03 13:57:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: atmosfera spoko.... fryzura spoko.... cena ujdzie... w sumie to niema do czego sie przyczepić.... przynajmniej widać ze nikt nie pracuje tam za kare...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: H2O dnia: 2010-02-24 12:49:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszyscy zachwalają Pana Jacka więc również poszłam do niego podciąć włoski powiedziałam że zdaję sie na niego niech mi doradzi jakąś ładną fryzurkę i niestety strasznie się rozczarowałam bo obciął mnie tragicznie jak wyszłam stamtąd to aż mi się płakać chciało. Fakt bardzo miły gościu ale wiem jedno już nigdy więcej nie skorzystam z jego usług. Moja mama tez była tam upiąć włosy na ślub brata - fryzura dość że nic specjalnego to jeszcze rozleciała się zanim dotarła do kościoła.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-18 15:51:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do zakładu pana Jacka chodzę od nie dawna. I nie nie mogę powiedziec zeby byla nie miła atmosfera itp. Sa tacy którzy wystawiają negatywne opinie z konkurencji i dlatego ze pan Jacek jest innej orientacji. Jest to chore ze ludzie sa tacy. Sory ze odbiegam od tematu ale co nie któżi maja to na mysli. Ludzie to jest wolny kraj kazdy ma prawo do swoich pogladow. To ze ktos kocha innaczej to nie daje nam prawa krytykować. Mam jeszcze wiele do napisania na ten temat ale kto to bedzie czytać. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2010-01-27 18:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zakładzie panuje wspaniała atmosfera, można poczuć się tu ciepło jak we własnym domu. :) A Pan Jacek to prawdziwy profesjonalista w swoim zawodzie! Najlepszy fryzjer u jakiego kiedykolwiek byłam. Obsługa jak najbardziej miła!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-12-16 20:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mili ludzie Pan Jacek to super osoba wie jak tłumaczyć i jak rozmawiac z uczennicami ma dobry kontakt widac ze atmosfere w pracy maja mala. Fryzurki super!Uczennice taz ok bardzo milo niektorzy maja gowe:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2009-12-16 14:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ci ktorzy daja negatywna opinie nie znaja sie co jest dobre a co zle.Moim zadaniem zazdrośc ludzi jest najgorsza rzecza w zyciu.Załoze sie ze ci co daja negatywy to nigdy nie byli w tym salonie a o przechodzeniu koło tego salonu to moga sobie tylko pomarzyc zal mi takich ludzi ktorzy sami sobie wystawiaja opinie w dawniu negtywów a sie nie znaja.Wiem jedno ze salonu NIKITA reszte salonów to do piek nie siegaja. Bardzo polecam ten salon chodze tam juz od kilku lat jestem bardzo zadowolona . Pozdrawiam:))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dZIDZA dnia: 2009-12-13 20:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Pana Krystiana z salonu Nikita na Okulickiego 20. Byłam u niego na pielęgnacji włosów KÉRASTASE. Moje włosy są teraz miękkie , łatwo się rozczesują i są lśniące. Naprawdę warto. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara B. dnia: 2009-08-21 15:12:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo wysoka cena
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-08-21 07:21:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze nigdy w życiu nie trafiłam na tak doskonałego profesjonalistę w zawodzie fryzjera jakim jest Pan Jacek Buczkowski! Uważam, że nasze miasto zamieszkuje mnóstwo malkontentów, którzy - obrzucając oszczerstwami konkurencję (lub osoby, które mają pasje i poprostu ciężko pracują na własny sukces), próbują przysłonić własne niepowodzenia. Jest to główny powód, dla którego coraz częściej myślę o wyjeździe z Grudziądza. Jeśli nawet to nastąpi, to i tak raz w miesiącu na pewno będę odwiedzała salon fryzjerski NIKITA!!! Jestem ciekawa czy w trakcie mojego życia doczekam się chwili, w której w tym "pięknym nadwiślańskim kraju" takie wartości jak: tolerancja czy równouprawnienie będą czymś naturalnym???
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2009-08-10 08:46:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak moja żona nie miała zastrzeżeń to na pewno jest OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-08-03 22:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co do tego salonu to nie mam zastrzezen i nikt mi nie powie ze jest brudno i nie mila opsluga jak dlugo jestem pracownikem tego salonu to nigdy nie zdazylo sie jeszcze zeby nie bylo milo nawed jako nowa osoba salonu zostalam przyjeta bardzo milo jest czysto eksluzywnie milo i przesympatycznie jeszcze zadna klijetjka nie wyszla nie zadowolona wiec kto niewie niech nie pisze takich bzdur bo asz tego czytac sie nie chce prscujemy na profesjonalnych kosmetykach loreal i carastaza co wiekaszosc wie jakie to sa dobre i droge kosmetyki wiec serdecznie zapraszam a napewno nikt nie wyjdze nie zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-07-31 15:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hej a ja jeszcze tam nie bylam ale od zawsze chcialam z wloskami cos zrobic i jedyne co mi pozostaje to samemu sie przekonac jaka faktycznie jest ta prawda o tym salonie ale mam nadzieje ze bede mile zaskoczona :-) ps. prawda jest taka ze negatywne opinie moga byc prawda albo tez napisane przez konkurencje itd i tak samo pozytywne opinie rowniez moga byc prawda ale i napisane przez np wlascicieli dlatego trzeba sie samemu przekonac szkoda ze opinie mozna tak latwo wystawiac moze to zrobic kazdy powinno to byc jakos inaczej pomyslane pozdrawiam ps. opinia pozytywna bo mam nadzieje ze taka bedzie :-)))
Opinia dodana przez: asia dnia: 2009-07-23 15:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako stała klientka Salonu Nikita polecam wszystkim Pana Jacka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: otr19 dnia: 2009-07-23 12:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon i obsługa pierwsza klasa! polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela dnia: 2009-07-15 13:09:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁAM U PANA JACKA W JEGO NOWYM SALONIE! JAK ZAWSZE ŚWIETNA FRYZURKA - CENY BEZ ZMIAN - NAWET WYDAJE MI SIĘ, ŻE TANIEJ NIŻ OSTATNIO PŁACIŁAM. UWAGA SALON MIEŚCI SIĘ TERAZ NA UL. OKULICKIEGO 20 OSIEDLE STRZEMIĘCIN MIĘDZY NOWYM RONDEM A REALEM (OBOK PRZYSTANKU)!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tina83 dnia: 2009-07-10 20:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek jest bardzo dobry w swoim fachu, ale widzę, że komuś to przeszkadza? Nieudolne podpisywanie się jako administrator - żałosne! P.S. To samo można powiedzieć o tych negatywnych opiniach z wulgaryzmami! Brak słów! Jestem klientem Pana Jacka od roku i nic z tych negatywnych komentarzy nie jest prawdą. Za strzyżenie zapłaciłem 12zł jak zawszę... Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr. dnia: 2009-06-01 10:14:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sZEREG KOMENTARZY POZYTYWNYCH NAPISANYCH JEST Z KOMPUTERA O TYM SAMYM NR IP , CZYŻBY JEDNA OSOBA MIAŁA AŻ TAK WIELE OSOBOWOŚCI ??
Opinia dodana przez: ADMIN dnia: 2009-05-30 20:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Te niepochlebne komentarze to żenada jakich mało! Trąci zazdrosną konkurencją na 2 mile... I właśnie zostałam sprowokowana do napisania "Pozytywa" przez nie. Ja z paczką koleżanek dojeżdżamy do "Nikity" już od 10 lat, i przez ten czas nie znalazłam nikogo lepszego. Konkretnie Pan Jacek i TYLKO Pan Jacek potrafi porządnie obciąć moje bardzo kręcone włosy tak, że mam z tego jakąś normalnie układającą się fryzurę. Koleżanki też zawsze bardzo zadowolone, każda ma inną, szałową fryzurę, a ceny nam się jak najbardziej podobają! Tanio jak za takie umiejętności, i nie trzeba biegać 3 tygodnie później do żadnej poprawki bo coś źle się układa albo kolor spłukał. A jak ktoś ma problem z tym, że nie potrafi przy sobie zatrzymać klienteli, to Mop Serwis przyjmuje na konserwatora powierzchni poziomych, i pora zmienić zawód!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-05-25 09:24:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam wczoraj zapisana na balejaz - po raz pierwszy. Efekt? Super! Pan Jacek zaproponował mi zmianę koloru i się nie pomylił! Jestem zachwycona! Jak taką jakość to ceny nie wysokie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula C. dnia: 2009-05-24 12:02:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam wczoraj po raz pierwszy i jestem naprawę mile zaskoczona... Pan Jacek to prawdziwy profesjonalista! Potrafi doradzić a efekt oszałamiający! Ceny w porównaniu do konkurencji - nie wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula C. dnia: 2009-05-22 10:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakość usług u pana Jacka bez zarzutu ale nie podoba mi się ze jest praktykantki zachowują się jak gdyby byly na dyskotece
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2009-05-20 22:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w każdym calu !!! Z czystym sumieniem mogę go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2009-05-20 18:20:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie niezgodne z REGULAMINEM zostały usunięte. http://www.ofachowcach.pl/Regulamin.htm
Opinia dodana przez: ADMIN dnia: 2009-05-20 16:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam wczoraj, Fryzurka boska! ceny nie zawysoke. Polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AgNiEsKa dnia: 2009-05-20 12:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że wpisy dotyczące takiej czy innej orientacji powinny byc natychmiast kasowane. Co kogo obchodzi co ten Pan robi w domu! Najważniejsze, że jest świetnym fryzjerem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natasza dnia: 2009-05-19 23:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam go wszystkim Grudziądzanką to co potrafi zrobić z włosami to prawdziwy majstersztyk! Ceny ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Vanessa dnia: 2009-05-19 12:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fryzjer - potrafi dobrać fryzurę do rysów twarzy. Polecam tego fachowca (trzeba się zapisywać)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela zGdza dnia: 2009-05-18 23:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy stylista w Grudziądzu, trzeba sie umawiać ale warto! potrafi świetnie doradzić i zajmuje się włosami jak nikt inny. Oryginalne kosmetyki loreala! P.S. Jak konkuręcja Pana Jacka ma coś do gejów to może te nazwiska dadzą im do myslenia: Versace, Dolce&Gabbana, Armani, Jacyków, michał Piróg, Sałata, yves saint lauren
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: chyba nigdy nie bylo reklamacji
Opinia dodana przez: Stała klientka dnia: 2009-05-18 23:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze jak tam ide to jestem jedyna kobieta z Grudziądza-poznałam tam kobiety z całej Polski które jada taki szmat drogi do takiej dziury jak Grudziadz do fryzjera-dlaczego jada?? To chyba jasne-bo Pan Jacek to fachowiec i zna sie na włosach. Ruch ma taki że czasem to 4 tygodnie wczesniej musze na farbe sie zapisać ale to nic przynajmiej mam wszystko zaplanowane i włosy zawsze super zrobione. Pracuje tylko na oryginalnych kosmetykach. Podobno niedługo otwiera nowy salon na ul. sniadeckich
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-05-18 18:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miło wspominam czas spedzony w tym salonie, byłam na regeneracji włosów ampłką loreala. Zapłaciłam 36 zł Bede to miejsce czesciej odwiedzac... P.s. Negatywne komentarze to chyba konkurencja piszę z zazdrości :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona Klientka dnia: 2009-05-17 13:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu! Najlepszy Fryzjer w Grudziądzu. Jestem jego stałą klientką od wielu lat i nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Atmosfera w salonie przemiła a ceny są przystępne - jakn taki salon :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-05-15 13:07:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych w tym salonie. Pan Jacek jest bardzo dobry w tym co robi, w porównaniu do innych fryzjerów w naszym wielkim mieście, daje z siebie 100%, potrafi doradzić, nie śpieszy się, gdy jestem w Jego salonie czuje się wyjątkowa... Polecam wszystkim...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak jakich kolwiek powodów do reklamacji :))
Opinia dodana przez: pipi83 dnia: 2009-05-14 17:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od niedawna jestem klientką salonu Nikita. Wcześniej chodziłam do pani edyty lecz po ostatnim żółtym (!) blondzie zrezygnowałam. Kolorek po wizycie u Pana Jacka - BOMBA! To niewiarygodne co zrobił on z moimi włosami! Teraz czuję się jak księżniczka:) trzeba się umawiać z dużym wyprzedzeniem ale naprawdę warto. Ceny też nie wysoke, zapłaciłam o 10 zł mniej niż u poprzedniczki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaryska dnia: 2009-05-13 16:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodze do Jacka od 3 lat i jestem zadowolona a paznokcie i brwi też tam kilka razy robiłam i było ok. Mam wrazenie że te wszystkie opinie to chyba wymyślone przez konkurencje są. Ps. nie zamykaja zakładu tylko sie przenosza do wiekszego.Ps.2 jesli ktoś skąpi na fryzjera to odradzam bo bardzo podniesli ceny i jest tam bardzo drogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2009-05-11 12:22:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo niezadowolona z usługi którą Pani Monika mi wykonała moje brwi wyglądały niczym chaszcze gdy wychodziłam widziałam uśmieszki pracowników z wykonanej pracy P.Moniki zaraz udałam się do innego salonu kosmetycznego gdzie zmyła mi ogromne krechy na brwiach,obsługa fatalna powinno się tą Panią zwolnić!Czytałam w domu gdy wróciłam z tego salonu,że innej Pani spalili tam włosy. Masakra kogo oni zatrudniają! Żałuję,że przed wizytą nie zajrzałam na opinię tego salonu!TEN SALON TO PORAŻKA !
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2009-04-29 17:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Urodzony fryzjer profesionalista, wszystko co robi ma pasje.Salon prowadzi w małym mieście a nie raz byłam świadkiem jak na wizyte przyjezdzały panie z dalek z innych większych miast. Ma to coś czego brakuje innym fryzjerom.Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2009-01-03 01:20:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją