Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ART FOTO ROBERT BOGUDZIŃSKI

Zawód: fotografika - usługi Fotograf 
Adres: Lubelskie, 20-023 LUBLIN CHOPINA 28
Telefon: 081 532 16 62 Kom. 601 27 14 74 Fax: 081 743 44 90
Adres e-mail: fotograf-lublin(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.fotograf.lublin.pl
NIP:
946-116-40-52
Opis działalności: Zajmujemy się fotografią w bardzo szerokim zakresie od fotografii ślubnej i portretowej przez fotografię identyfikacyjną. Słowa kluczowe: foto, fotograf, studio

Ocena: 100% pozytywna 48x

Jakość usług: 100% wysoka 45x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 46x
Ceny usług: 100% niskie 42x 4x
Ilość opinii w serwisie: 48
Ilość odsłon profilu firmy: 3185
Data utworzenia profilu: 19.01.2012 13:47:55
Data ostatniej aktualizacji: 19.01.2012 13:47:55 

Opinie o ART FOTO ROBERT BOGUDZIŃSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładne można wykonać sesje zdjęciowe dzieci na pamiątkę lub na prezent dla bliskich. Zdjecia na dużych formatach i markowym papierze. Piękna sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 08.04.2021 17:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy przyjemność gościć Pana fotografa w naszej placówce edukacyjnej w celu robienia zdjęć grupowych i indywidualnych. Bardzo sympatyczne podejście do najmłodszych i pełen profesjonalizm. Zdjęcie również ładne i są w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klara dnia: 03.03.2021 16:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cała współpraca dotycząca rejestracji imprezy rodzinnej przebiegła bez zarzutu i mamy teraz profesjonalnie wykonaną pamiątkę na lata. Kontakt też dobry i niczego sobie cena. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 20.02.2021 14:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie i gustownie urządzony zakład fotografiiczny, gzie można coś dokupić do aparatu fotograficznego i nie drogo wywołać zdjęcia dużym plusikiem jest to, ze też ładnie odbitki pakują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 09.12.2020 12:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie zdecydowanie najlepszy fotograf z jakim miałem doczynienia. Robi świetne zdjęcia, idealne stylizacje i wybór pleneru. Po prostu widać bogate doświadczenie w branży fotograficznej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ROBERT dnia: 08.11.2020 17:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiłem u niego zdjęcia ze starych slajdów i nie przypuszczałem, że będzie taki fajny efekt. W ten sposób udało mi się wszystkie stare zdjęcia zmienić na format cyfrowy. Do tego miły kontakt i atrakcyjna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 09.10.2020 13:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność współpracować z fotografem przy moim weselu. Na początek byla sesja w plenerze, a na koniec kosciół i przyjęcie weselne. Wyszło dużo zdjęć bardzo udanych i dostałam je w wersji papierowej i cyfrowej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 27.09.2020 18:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fotograf świetnie się wywiązał z swojej pracy na przyjęciu weselnym. Rewelacyjnie zajął się uwiecznianiem najważniejszych chwil tego szczególnego dnia, a osobiście bardzo sympatyczny i przystępny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 12.11.2019 15:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan fotograf jest [rawdziwym ekspertem od zdjęć i wykonał fantastyczną prace podczas wesela. Od samego początku był świetny kontakt, a to co9 uwiecznił bardzo mnie i męża satysfakcjonuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefania dnia: 09.10.2019 14:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład oferujący szeroki wybór usług fotograficznych i stawia na wysoką jakość nie podnosząc cen. Wszystkie sprawy związane z robieniem zdjęcia do dokumentów, lub po porstu wywołania prywatnych zdjęć przebiegło szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 15.09.2019 17:40:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z sesji ślubnej, którą wykonał Pan Robert. Atmosfera była tak miła, że zapomnieliśmy o jakimkolwiek stresie a zdjęcia wyszły bardzo naturalne. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 30.08.2019 22:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy profesjonalista z wielką wyobraźnią i mnóstwem pomysłów na fajne zdjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2019 10:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy planowaniu ślubu wiedziałam już kto będzie odpowiadał za uwiecznianie całego wesela. Przede wszystkim znałam opinie o panie Robercie i widziałam u znajomych materiały slubne z ich wesel. I się sprawdziło, był rewelacyjny i odwalił kawał dobrej roboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 22.07.2019 11:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklicznie zaglądam do tego zakładu fotograficznego jak mam większą ilość zdjęć do wywołania. Zwłaszcza po urlopach i podróżach służbowych. Robią to sprawnie i w krótkich terminach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 26.06.2019 11:45:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fotograf robi niesamowite odbitki na markowym papierze, a w razie potrzeby doradzi w zakupie nowego sprzętu i okcesoriów. Takie podejście do klienta bardzo mi odpowiada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 17.11.2018 17:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdjęcia w tym zakładzie wykonują naprawdę przednie. Kolorki jak żywe, obraz wyrazisty i ładny gatunkowo papier. W sumie za te nie duże pieniążki porobiłem mase odbitek z wakacyjnych podróży.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edek dnia: 27.10.2018 16:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert jest mistrzem w swoim fachu i świetnie wykonał pracę podczas ślubu. Zdjęcia bardzo wyraziste i stanowią pamiątkę na całe życie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożydar dnia: 25.09.2018 22:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy robieniu odbitek zawsze mogę liczyć na podretuszowanie niektórych zdjęć dzięki czemu sa wyraziste. Oczywiście wszystko jest wykonywane w ekspresowym tempie i jak zawsze na markowym papierze. Na ceny też nie idzie narzekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 12.08.2018 13:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Lublinie nie ma lepszego fotografa od zdjęć ślubnych i związanych z tym sesjami jak pan Robert. Jego kunszt fotograficzny sprawił, że zdjęcia z mojego ślubu sa niebanalne i najpiękniejsze jest to, że idealnie zatrzymał na nich czas. Zdjęcia piękne, kontakt dobry i konkretna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 30.07.2018 16:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na weselu wykonywał zdjęcia i szło mu to bardzo sprawnie. bez potgrzeby bsię nie plątał pomiędzy tańczącymi i uwieczniał najciekawsze mmomenty. solidny gościu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 16.05.2017 19:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat korzystam z usług Art. Foto w zakresie drobnych usług fotograficznych jak zdjęcia do legitymacji, dowodu osobistego, indeksu. Zawsze jakoś ładnie wychodzę na zdjęciach ? i to mi się najbardziej podoba?. Tok ogółem to taka fajna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarylaCh dnia: 12.01.2017 11:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto postawić na dobrego fachowca i zatrudnić Pana Roberta. Miałam przyjemność z nim współpracować, byłam bardzo zadowolona, bo jest to fachowiec poważny, terminowy i słowny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: domina83 dnia: 14.12.2016 16:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan z Art Foto robił nam zdjęcia na studniówce i bardzo fajnie uwiecznił naszą ekipę na zdjęciach, a poza tym był bardzo komunikatywny i sympatyczny. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MajkaG dnia: 12.11.2016 19:39:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług pana Roberta w dziedzinie foto. Zawsze miły kontakt, super jakość odbitek, krótkie terniny i niskie ceny. Najlepszy fachman w Lublinie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edek dnia: 17.10.2016 15:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że to najlepszy fotograf w mojej miejscowości, który ma dużą wyobraźnię i poczucie estetyki, bo świetnie wykonał dla moich dzieci sesje zdjęciowe w plenerze. Super pamiątka na lata, a cena była dość atrakcyjna. Warto skorzystać z takich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia24s dnia: 21.09.2016 15:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny fotograf. Prawfmdziwy mistrz w swoim fachu, a przy tym miły i uprzejmy człowiek. Ze wszystko się tu można dogadać. Będę go polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karlik dnia: 13.09.2016 11:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny pan fotograf. Prawdziwy mistrz! Córka chciała miec zdjęcia ślubne w plenerze. Wyszły cudownie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronisława dnia: 07.08.2016 12:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny pochwały fotograf. Zdjęcia ślubne mam najwyższej jakości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AlekiIwona dnia: 25.07.2016 13:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdjęcia, które robi ten pan są niesamowite. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona dnia: 22.02.2016 23:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert wykonuje piękne zdjęcia. Z czystym sumieniem mogę go polecić, bo to bdb fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 17.02.2016 22:28:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma.Robią świetne zdjęcia ślubne.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 23.01.2016 15:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fotograf i jskie zdjęcia robi.Warto sprawdzić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Albin dnia: 18.12.2015 21:35:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pamiątka jest piękna. Bardzo dziękuje Panu Robertowi że tak ładnie się postarał. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 23.11.2015 08:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To była super sesja ,dziękuję Wam bardzo .Jesteście profesjonalistami. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 28.10.2015 09:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rodzice są bardzo zachwyceni jakością zdjęć. Polecam na każdą uroczystość!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 19.06.2015 12:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Spełnił moje oczekiwania w 100% ! zdjęcia są poprostu piękne !
Opinia dodana przez: Iga dnia: 21.04.2015 11:59:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość zdjęć. Polecam
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 03.03.2015 14:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za piękne zdjęcia. Miejscami są wzruszające. Życzmy dalszych sukcesów w karierze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażka i Andrzej M. dnia: 05.09.2013 09:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiono na mnie bardzo dobre wrazenie, zdjęcia do dokumentów są dobre ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.02.2013 11:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.01.2013 09:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa fotografa i album jaki potem powstał pięknie oddał niezapomnianą atmosferę na moim ślubie. Będę miała fajną pamiątkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: diana dnia: 07.12.2012 15:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam tutaj zadnych zastrzezen,bo fotograf w pełni się sprawdził, a ja duzo nie wymagam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.11.2012 09:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fotografia w ciężkich warunkach kościelnych ze złym oświetleniem . Zdjęcia wyszły bardzo dobrze . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2012 13:50:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadoowolony ze mogłem skorzystać z jego usług. Zdjęcie są bardzo wyraźne i pomysłowe. Pełna fachowość. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: er56 dnia: 17.10.2012 11:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie wykonane zdjęcia, szybko, sprawnie i tanio. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia T dnia: 18.09.2012 12:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy sprzęt i dobre predyspozycje są atutem tego fachowca. Organizowaliśmy imprezę firmową i fotki wyszły rewelacyjne w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 24.08.2012 08:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, robią świetne zdjęcia do dokumentów. polecam wszystkim którzy szukają dobrego fotografa w Lublinie. Niedrogi druk zdjęć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: Jer3 dnia: 19.02.2012 23:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma oferuje szeroką i kompleksową obsługę w zakresie: * Ślubnej fotografii studyjnej, plenerowej , reportażowej * Fotograficznej obsługi imprez firmowych i okolicznościowych * Fotografii do wszystkich rodzajów dokumentów * Wywoływania filmów i zdjęć tradycyjnych oraz cyfrowych * Skanowania filmów, slajdów i zdjęć * Reprodukcji i renowacji starych fotografii * Obróbki cyfrowej obrazu * Cyfrowego druku niskonakładowego * Wydruków na profesjonalnych drukarkach laserowych * Wydruków na profesjonalnych drukarkach atramentowych * Wydruków wielko formatowych na ploterach * Reportaż na zamówienie Profesjonalnie! Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkada dnia: 19.01.2012 13:50:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją