Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ART FOTO ROBERT BOGUDZIŃSKI

Zawód: fotografika - usługi Fotograf 
Adres: Lubelskie, 20-023 LUBLIN CHOPINA 28
Telefon: 081 532 16 62 Kom. 601 27 14 74 Fax: 081 743 44 90
Adres e-mail: fotograf-lublin(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.fotograf.lublin.pl
NIP:
946-116-40-52
Opis działalności: Zajmujemy się fotografią w bardzo szerokim zakresie od fotografii ślubnej i portretowej przez fotografię identyfikacyjną. Słowa kluczowe: foto, fotograf, studio

Ocena: 100% pozytywna 29x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 23x 4x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 2069
Data utworzenia profilu: 2012-01-19 13:47:55
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-19 13:47:55 

Opinie o ART FOTO ROBERT BOGUDZIŃSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na weselu wykonywał zdjęcia i szło mu to bardzo sprawnie. bez potgrzeby bsię nie plątał pomiędzy tańczącymi i uwieczniał najciekawsze mmomenty. solidny gościu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2017-05-16 19:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat korzystam z usług Art. Foto w zakresie drobnych usług fotograficznych jak zdjęcia do legitymacji, dowodu osobistego, indeksu. Zawsze jakoś ładnie wychodzę na zdjęciach ? i to mi się najbardziej podoba?. Tok ogółem to taka fajna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarylaCh dnia: 2017-01-12 11:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto postawić na dobrego fachowca i zatrudnić Pana Roberta. Miałam przyjemność z nim współpracować, byłam bardzo zadowolona, bo jest to fachowiec poważny, terminowy i słowny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: domina83 dnia: 2016-12-14 16:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan z Art Foto robił nam zdjęcia na studniówce i bardzo fajnie uwiecznił naszą ekipę na zdjęciach, a poza tym był bardzo komunikatywny i sympatyczny. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MajkaG dnia: 2016-11-12 19:39:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług pana Roberta w dziedzinie foto. Zawsze miły kontakt, super jakość odbitek, krótkie terniny i niskie ceny. Najlepszy fachman w Lublinie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edek dnia: 2016-10-17 15:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że to najlepszy fotograf w mojej miejscowości, który ma dużą wyobraźnię i poczucie estetyki, bo świetnie wykonał dla moich dzieci sesje zdjęciowe w plenerze. Super pamiątka na lata, a cena była dość atrakcyjna. Warto skorzystać z takich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia24s dnia: 2016-09-21 15:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny fotograf. Prawfmdziwy mistrz w swoim fachu, a przy tym miły i uprzejmy człowiek. Ze wszystko się tu można dogadać. Będę go polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karlik dnia: 2016-09-13 11:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny pan fotograf. Prawdziwy mistrz! Córka chciała miec zdjęcia ślubne w plenerze. Wyszły cudownie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronisława dnia: 2016-08-07 12:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny pochwały fotograf. Zdjęcia ślubne mam najwyższej jakości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AlekiIwona dnia: 2016-07-25 13:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdjęcia, które robi ten pan są niesamowite. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2016-02-22 23:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert wykonuje piękne zdjęcia. Z czystym sumieniem mogę go polecić, bo to bdb fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2016-02-17 22:28:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma.Robią świetne zdjęcia ślubne.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2016-01-23 15:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fotograf i jskie zdjęcia robi.Warto sprawdzić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Albin dnia: 2015-12-18 21:35:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pamiątka jest piękna. Bardzo dziękuje Panu Robertowi że tak ładnie się postarał. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2015-11-23 08:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To była super sesja ,dziękuję Wam bardzo .Jesteście profesjonalistami. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-10-28 09:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rodzice są bardzo zachwyceni jakością zdjęć. Polecam na każdą uroczystość!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-06-19 12:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Spełnił moje oczekiwania w 100% ! zdjęcia są poprostu piękne !
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2015-04-21 11:59:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość zdjęć. Polecam
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 2015-03-03 14:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za piękne zdjęcia. Miejscami są wzruszające. Życzmy dalszych sukcesów w karierze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażka i Andrzej M. dnia: 2013-09-05 09:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiono na mnie bardzo dobre wrazenie, zdjęcia do dokumentów są dobre ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-06 11:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 09:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa fotografa i album jaki potem powstał pięknie oddał niezapomnianą atmosferę na moim ślubie. Będę miała fajną pamiątkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: diana dnia: 2012-12-07 15:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam tutaj zadnych zastrzezen,bo fotograf w pełni się sprawdził, a ja duzo nie wymagam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-30 09:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fotografia w ciężkich warunkach kościelnych ze złym oświetleniem . Zdjęcia wyszły bardzo dobrze . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-28 13:50:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadoowolony ze mogłem skorzystać z jego usług. Zdjęcie są bardzo wyraźne i pomysłowe. Pełna fachowość. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: er56 dnia: 2012-10-17 11:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie wykonane zdjęcia, szybko, sprawnie i tanio. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia T dnia: 2012-09-18 12:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy sprzęt i dobre predyspozycje są atutem tego fachowca. Organizowaliśmy imprezę firmową i fotki wyszły rewelacyjne w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-24 08:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, robią świetne zdjęcia do dokumentów. polecam wszystkim którzy szukają dobrego fotografa w Lublinie. Niedrogi druk zdjęć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: Jer3 dnia: 2012-02-19 23:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma oferuje szeroką i kompleksową obsługę w zakresie: * Ślubnej fotografii studyjnej, plenerowej , reportażowej * Fotograficznej obsługi imprez firmowych i okolicznościowych * Fotografii do wszystkich rodzajów dokumentów * Wywoływania filmów i zdjęć tradycyjnych oraz cyfrowych * Skanowania filmów, slajdów i zdjęć * Reprodukcji i renowacji starych fotografii * Obróbki cyfrowej obrazu * Cyfrowego druku niskonakładowego * Wydruków na profesjonalnych drukarkach laserowych * Wydruków na profesjonalnych drukarkach atramentowych * Wydruków wielko formatowych na ploterach * Reportaż na zamówienie Profesjonalnie! Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkada dnia: 2012-01-19 13:50:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją