Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kosmedica

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 01-456 Warszawa Mroczna 5a
Telefon: 228772772
Adres e-mail: info(małpa)kosmedica.pl
Strona internetowa: www.kosmedica.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 18x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 18x 2x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 16x 3x 1x
Ceny usług: 50% niskie 3x 14x 3x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 3636
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-12-05 12:14:31 

Opinie o Kosmedica

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie spodobało mi się "uprzejme namawianie" na pakiety. Chciałam przyjść na jeden zabieg a usłyszałam ze powinnam i ze po sesji bede miec lepsze efekty. Mam wrażenie ze te pozytywne opinie pisza uprzejme panie z recepcji
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-13 12:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam to miejsce,ponieważ jest kompleksowe i bardzo profesjonalne,dodatkowo świetnie dobrany zespół tworzy naprawdę fajną atmosferę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dede dnia: 2015-05-14 16:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam ,że gabinet Kosmedica ma świetną renomę w Warszawie i nie bez powodu!! Są wspaniałym zespołem, który kosmetologię wzniósł na wyżyny:) Najlepsze i najnowsze sprzęty, profesjonalizm i wiedza!!! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: luiza_melody dnia: 2014-12-20 12:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali ludzie i wspaniałe miejsce:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-15 19:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam,że jest to jeden z najlepszych gabinetów laseroterapii w Warszawie. Mają bardzo nowoczesny sprzęt i bardzo fajną i profesjonalną ekipę. Korzystam z ich usług od kilku miesięcy i nie mam żadnych zastrzeżeń:) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: kaśkawwa dnia: 2014-12-11 12:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam gabinet Kosmedica na ul.Pięknej 15. Bywałam w różnych gabinetach, ale prawdziwą więź do miejsca i osób poczułam właśnie tu:) Wszystkie Panie są bardzo miłe i profesjonalne:)Można poczuć się jak w domu.Cenię w nich indywidualne podejście, uczciwość i uwielbiam wszystkie zabiegi jakie mają.Polecam depilację laserową, zabiegi Icoona , w których się zakochałam no i oczywiście zabieg ,który czyni cuda Clear&Brilliant!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia30 dnia: 2014-11-25 16:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleca, bardzo mi się podoba podejście do klienta i oceniam je bardzo wysoko. Bywam na rożnych zabiegach u rożnych kosmetyczek i z każdej jestem zadowolona. zabiegi nie są tanie, ale potwierdzam ze skuteczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna J. dnia: 2013-11-12 17:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet OK!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-09-26 19:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywałam depilację laserową pach i bikini, bardzo skuteczne. Obsługa super, Panie udzielają wyczerpujących odpowiedzi, jeśli ktoś jest pełen obaw to to jest miejsce w którym naprawdę depilacja jest skuteczna i warto tam pójść.Zabieg na pachach minimalnie, a na bikini średnio bolesny. Wysoka skuteczność po 1 zabiegu 95% włosów zniknęło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie korzystalam z reklamacji.
Opinia dodana przez: ante dnia: 2013-05-26 14:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, miła atmosfera, miła obsługa i najważniejsze pieniądze nie wurzucone w błoto, a to rzadkośc w dzisiejszych czasach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2012-12-27 18:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, aktualnie poddaje się zabiegowi depilacji laserowej bikini i efekty są zachwycające dlatego już planuję kolejne części ciała:)Co jakiś czas również robię zabieg na twarz (dość bogata oferta zabiegów i dużo nowości). Jak dla mnie pełen profesjonalizm, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-06-25 18:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zabieg depilacji dobrze zrobiony, pani z ogromna wiedza, sprzet zgodny z opisem na stronie. Gabinet został mi polecony ja tez polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JoannaW. dnia: 2012-04-25 17:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam na depilacji i jestem zadowolona z efektu i ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anka dnia: 2012-02-20 18:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja mogę nazwac ten gabinet fachowcem, bo naprawde mi pomogli a dokładnie Pani Dorota. Miałam problemy ze skórą mam 20 lat krosta na kroscie i blizny po prostu masakra, a dzieki Pani Dorocie wygladam jak człowiek nawet malowac sie moge. Miałam mieszanka kilku zabiegów nie wymienie jakich bo sie nie znam, ale dały efekty:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2011-12-05 12:07:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wręcz idealne opinie. szkoda że w realu wygląda to inaczej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: k.p dnia: 2011-11-29 00:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja laserem rewelacyjna i bardzo skuteczna, polecam ten laser Duet bo mniej boli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2011-04-09 11:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałam bon upominkowy z zabiegiem do wykonania w tym gabinecie. Jestem zaskoczona bo mało jest gabinetów spa z takim charakterem, energią ludzi tam pracujących i klimatem:) Jestem zachwycona i ogromnie dziękuję za kilka godzin relaksu. Ogromnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2011-01-08 14:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i serdeczna atmsofera, profesjonalny personel.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kate dnia: 2011-01-07 18:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ! polecam gabinet pełen profesjonalizm ,jestem juz po 3 zabiegach deplacji laserowej i jestem zachwycona efektem.Ceny dość wysokie i z terminami ciężko,trzea umawiac sie 2 tyg wczesnej. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alusia Bednarek dnia: 2011-01-02 16:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gabinet. Fachowa obsługa. Panie pozbywaja mnie zbędnego owlosienia z kazdej czesci ciala,a mialam z tym duzy problem i kompleksy!! dbaja tez o moja twarz. Organiuzuja czesto promocje takze warto zagladac na ich strone internetowa. Uslugi na najwyzszym poziomie :) troche bolesne i kosztowne ale warto bo dzialaja!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Marysia K. dnia: 2010-11-27 10:37:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją