Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Artefakt

Zawód: marketing i promocja  
Adres: Dolnośląskie, 53-332 Wrocław Powstańców Śląskich 5/202
Telefon: 71 794 78 66 Fax: 71 794 78 66
Adres e-mail: biuro(małpa)artefakt.pl
Strona internetowa: www.artefakt.pl
NIP:
899-263-49-81
Opis działalności: Agencja marketingu internetowego Słowa kluczowe: Marketing internetowy, ePR, pozycjonowanie

Ocena: 84% pozytywna 22x 4x

Jakość usług: 88% wysoka 22x 1x 3x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 20x 1x 2x
Ceny usług: 80% niskie 16x 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 5822
Data utworzenia profilu: 2011-09-06 10:00:24
Data ostatniej aktualizacji: 2011-09-06 10:01:58 

Opinie o Artefakt

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozycjonujemy swoją firmę u nich, jesteśmy bardzo zadowleni, pełen profesjonalizm i dbanie o klienta. Artefakt wysyła nam propozycje optymalizacji, starają się i wywiązują z umowy w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie zdarzyło się
Opinia dodana przez: GG dnia: 2017-01-27 11:24:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra agencja. Profesjonalne podejście do klienta, widoczne wyniki pozycjonowania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2017-01-10 15:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca na bardzo dobrym poziomie, wyniki pojawiły się w prognozowanym czasie, a przydzielony mi opiekun naprawdę się stara. Plus dla firmy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: trudno powiedzieć, nie korzystałem
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-16 09:16:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ośmiu miesiącach pozycjonowania, frazy nie zmieniły swoich pozycji. Oczekiwałem dużo lepszych efektów. Jak dla mnie totalna porażka i wyrzucone pieniadze.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2016-04-30 10:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki efekt na frazach, z którymi inna firma męczyła się ponad rok. Miła i fachowa obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marcin D dnia: 2016-04-11 09:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadzwoniłem do tej firmy z dużym problemem i mimo, że nie jestem klientem rozwiązano mój problem od ręki, za przysłowiowe dziękuję. Zatem dziękuję i polecam fachowców!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-02-16 15:36:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, której absolutnie NIE polecam. Zajmowała, choć to dużo powiedziane moją stroną ponad rok, płaciłem ryczałtem i nic nie zrobiła. Wszyscy byli winni, Google, spamerzy, algorytmy tylko nie oni. Na koniec 3 miesiące na rozwiązanie umowy i wtedy płacicie całkowicie za nic. Wydałem łącznie ponad 4tys.!!! Efektów żadnych. Porażka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-05 16:45:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety po kilku miesiącach pracy nad portalem nie widzę efektów.Ok 6000 netto w błoto.Stale obiecanki i przeciąganie by finalnie niewiele sie zmieniło.Niestety ale odradzam,może w przypadku firm które na seo przeznaczają naście tysięcy miesięcznie będzie im sie bardziej chciało.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2015-05-24 08:32:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne podejście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: da się dogadac
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-12 13:13:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług firmy na marketing szeptany oraz pozycjonowanie. Osoby zajmujące się moją firmą zawsze miały dla mnie czas, zawsze odpowiadały na wszelkie pytania i wątpliwości - a to ważne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-31 11:02:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tej firmy. Słabo pozycjonuja słowa kluczowe, nie przykladaja sie do pracy. Po póltorarocznej współpracy, większość pozycjonowanych fraz znajdowała się na nieistotnych miejscach w wyszukiwarkach. Po mojej interwencji trochę się polepszyło, ale niestety nie na dlugo, bo na ok 2 miesiące. Za pozycjonowanie przyjeli ok 4.000 pln. Pieniądze wyrzucone w błoto.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2014-06-20 19:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam firmie obsługę epr i pozycjonowanie. Firma wywiązuje się ze swych zadań bardzo dobrze, terminowo i rzetelnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałam okazji sprawdzać
Opinia dodana przez: Edyta B. dnia: 2014-05-02 11:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług agencji, zwłaszcza z pozycjonowania i kampanii PR. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem styczności
Opinia dodana przez: Barto dnia: 2013-06-20 15:43:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, uczciwa firma, wywiązuje się z założeń a do tego kontakt jest bardzo miły :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: haken dnia: 2013-05-27 14:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z firmy Artefakt. Pozycjonują mnie już od dawna, kontakt jest bardzo dobry i widzę realne zyski z tych usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gregi dnia: 2013-04-23 14:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest odpowiedzialna za pozycjonowanie mojej strony. Do sposobu, w jaki wykonywana jest ta usługa nie mam żadnych zastrzeżeń. W przyszłości może skorzystam jeszcze z innych usług firmy, ale póki co z tej jednej jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-09-26 08:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Artefakt zajął się pozycjonowaniem mojej witryny- sklepu internetowego oraz przeprowadził kampanię reklamową na Facebooku. Duży plus za to, że firma wszystko zrobiła szybko, ponieważ na tym mi przede wszystkim zależało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2012-08-27 11:55:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: agencja zrobiła dla mnie stronę www i zajęła się jej pozycjonowaniem. działania się sprawdziły a witryna mi się podoba, zawiera wszystkie elementy, które były dla mnie ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak zdania
Opinia dodana przez: khis dnia: 2012-07-24 11:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykupilem w agencji usluge AdWords dla mojej firmy i jestem zadowolony z pracy agencji. duzym plusem jest dostęp do konta Google, dzieki czemu mozna obserwowac jak sie kampania rozwija i dokladnie widac, za co sie placi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: janek dnia: 2012-06-28 16:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem ogólnie zadowony z usług artefaktu. firma przedstawiła mi plan optymalizacji mojej strony oraz stworzyła strategię rozwoju mojej firmy na facebooku. wszystkie usługi, jakie sobie wybrałem zostały przeprowadzone na wysokim poziomie i z całą pewnością stwierdzam, że nie były to pieniadze wywalone w błoto, ponieważ widać realne efekty działań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mam pojęcia
Opinia dodana przez: crazy dnia: 2012-06-12 13:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z agencją zawarłem umowę na SEO oraz prowadzenie profilu na Facebooku. Z obu usług jestem bardzo zadowolony. W zasadzie na początku nie wiedziałem, jak się zabrać do tego całego SEO, ale okazało się nie być takie straszne. Moja strona rzeczywiście znalazła się wysoko w indeksie wyszukiwarki, więc mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to działa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałem
Opinia dodana przez: Gregory dnia: 2012-05-10 08:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem agencji pozycjonowanie strony mojej firmy oraz organizację biura prasowego Poza tym otrzymałem także wskazówki odnośnie optymalizacji mojej strony i muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się takich efektów. Firmę oceniam na piątkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem, nie korzystałem
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2012-04-16 13:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Artefakcie zamówiłem sobie cały pakiet usług, włącznie z pozycjonowaniem, PRem, google adwords i jestem bardzo zadowolony z tej firmy. Efekty prowadzonych kampanii są wymierne i dzięki temu, że są mierzalne mogę stwierdzić, że dały bardzo dużo a moja firma ma się w internecie coraz lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem okazji niczego reklamować
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-02-23 13:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem agencji działania ePR, które polegały na przygotowywaniu informacji prasowych i ich dystrybucji oraz obejmowały buzz marketing. Firma doradziła mi także usługę pozycjonowania mojej strony i z obu tych usług byłem bardzo zadowolony. Serwis stał się bardziej rozpoznawalny, ma dobrą pozycję w wyszukiwarce i ruch na stronie naprawdę się zwiększył.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałem więc nie mam zdania
Opinia dodana przez: Jacek Machowski dnia: 2011-12-08 10:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja znajomość pozycjonowania stron jest zerowa, dlatego robi to za mnie ta firma. Nie narzekam bo mam spory ruch na stronie, a produkty w moim sklepie internetowym sprzedają się całkiem nieźle. Dobra firma i Pani, z którą się kontaktuję jest bardzo miła ale i konkretna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2011-10-14 10:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług bardzo wysoka, cenię sobie łatwy kontakt i dobre podejście do klienta. Swoje zadania wykonują bardzo dobrze, bo mam tego efekty. Moja strona jest wysoko w Google. Mam też u nich ePR, również bez zarzutów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2011-09-07 14:01:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją