Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Fach-Man. Usługi remontowo - budowlane Mariusz

Zawód: budowlane usługi i remonty Płytkarz 
Adres: Małopolskie, 30-014 Kraków Litewska 37
Telefon: 126335636 Kom. 665288707
Adres e-mail: mariuszbrzezicki1(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.fach-man.com
Opis działalności: likwidacja barier architektonicznych, malowanie, wykończenia wnętrz, flizy, hydraulika, elektryka, panele Słowa kluczowe: likwidacja barier architektonicznych, przystosowanie mieszkań, lokali dla osób niepełnosprawnych, malowanie,kompleksowe, wykończenia wnętrz, flizy, hydraulika, elektryka, panele, glazura

Ocena: 100% pozytywna 16x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 100% niskie 10x 6x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 5382
Data utworzenia profilu: 2009-02-27 10:23:58
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-28 18:19:46 

Opinie o Fach-Man. Usługi remontowo - budowlane Mariusz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko spotykany ostatnio profesjonalizm, staranność i zaangażowanie sprawiają, że z największą przyjemnością wystawiam pozytywną ocenę i z czystym sercem mogę polecić wszystkim firmę p. Mariusza. Uczciwe podejście do klienta, terminowa realizacja prac, zero prób naciąganiana fakturach czy urojonych dodatkowych pracach, a do tego pomysłowość w pokonywaniu niespodzianek i świetnie dobrani pracownicy o naprawdę wysokich umiejętnościach czynił remont prawie przyjemnym, a już na pewno tak bezstresowym, jak to tylko możliwe. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irek, Kraków dnia: 2013-08-31 09:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej Firmy ,remont przeprowadzony szybko, Pan Mariusz jak trzeba było dobrze doradził i podpowiedział, po zakończonych pracach pozostawiony porządek tak więc polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KK dnia: 2012-04-17 15:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczęśliwym przypadkiem trafiłem na adres tej firmy i mam teraz wspaniałą łazienkę. A to dzięki p. Mariuszowi. Tą drogą jeszcze raz dziekuję "złotym rączkom" i bez mrugnięcia polecam tym , który chcą mieć szybki , fachowy i w miłej atmosferze przeprowadzony remont w mieszkaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K. Czesław dnia: 2011-08-18 16:12:50 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Zosi. Zależy jakie województwo oraz jakie zakres prac. Proszę o więcej szczegółów na maila. mariuszbrzezicki1@wp.pl Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Mariusz Brzezicki dnia: 2010-08-27 08:41:40 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mariuszu czywykonuje Pan rowniez prace w innych wojewodztwach?bardzo proszę o odpowiedz
Opinia dodana przez: zoska dnia: 2010-08-19 10:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont wykonany solidnie. Uczciwa firma, którą polecam każdemu.Ceny znośne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2010-05-27 20:10:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko spotykany profesjonalizm. Pan Mariusz wykonał kawał dobrej roboty. Wszystkie prace zostały zakończone zgodnie w terminie. Cała praca wykonana bardzo rzetelnie i z dużą dokładnością. Pan Mariusz w wielu sprawach potrafił bardzo dobrze i fachowo doradzić (chociaż miał przez to więcej pracy). Cena za całość wyszła bardzo przystępna, żadnych przekrętów na fakturach (sam jeździł po towar), pijaństwa w czasie pracy czy odstawiania fuszerki. SZCZERZE POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2009-10-14 10:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten Pan wraz ze swoją ekipą wykańczał mi mieszkanie w stanie deweloperskim. Całość przebiegła bez problemowo, zakończyli przed czasem, ceny podał przed rozpoczęciem prac i niczym się nie różniły od końcowego. Bez problemu zgodził się na podpisanie umowy, na koniec dostałem fakturę. Zaczynał pracę pkt 8 rano, kończyli o 18 żadnego pijaństwa, kombinowania z godzinami pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek. dnia: 2009-10-11 19:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ! Musze podzielic sie z Panstwem moja radoscia, gdyz tak naprawde juz od wielu lat nie ucieszylo mnie nic tak jak efekt mojego remontu,(ktorego tak bardzo sie obawialam i nie moglam sie zdecydowac). Trafilam na cale moje szczescie na naprawde solidnego i uczciwego fachowca,dla ktorego liczy sie przede wszystkim praca,ktora wykonuje. Czuje sie to w rozmowie iz nie mysli tylko o szybkim zarobku lecz dobrym wykonaniu swojej roboty. Doradza i mysli jak zrobic to najlepiej nie mitrezac srodkow.Nie wierzylam w to iz istnieja jeszcze tacy ludzie po moich wczesniejszych doswiadczeniach a co za tym idzie dzieki p.Mariuszowi odzyskalam wiare.To co poczynil u mnie nie zdzierajac ze mnie skory zasluguje na wielkie slowa uznania.Dziekuje po stokroc p.Mariuszu i zycze Panu samych sukcesow i uznania wszystkich,z ktorymi bedzie dane zetkanac sie Panu.Pozdrawiam serdecznie i polecam wszystkim pana uslugi ! byla a zarazem napewno przyszla bardzo zadowolona klientka Maria z Krowodrzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: w razie potrzeby dzwonie i oddzwiek jest natychmiastowy
Opinia dodana przez: Maria z Krakowa dnia: 2009-08-27 13:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo i dobrze wykonany remont,zero zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W.K dnia: 2009-08-18 15:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze i terminowo wykonana praca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak powodów do reklamacji
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2009-07-17 16:09:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z Jego usług.Staranny, dokładny, wszystko równe. Robił mi remont łazienki i układał flizy w przedpokoju.Świetnie doradza. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było takiej konieczności
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2009-07-07 16:48:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę tego Pana śmiało polecić.Fakt wyszło kilka dni opóźnienia ale nie ma ideałów.Dokładny, sumienny, telefon odbiera zawsze, wszystkie etapy remontu konsultuje, nie robi nic według własnego widzi mi się. A co najważniejsze mimo, że bierze zaliczki (miał klienta który okazał się niewypłacalny), to dopiero po jakimś etapie remontu i nie są to kwoty rzędu kilkunastu czy kliku tysięcy,ale zaliczka wynosi tyle ile jest warta wykonana praca do tej pory.Co jest dobrym zabezpieczeniem i dla mnie i dla niego. Sam kupował materiały i tu też nie mogę się przyczepić, bo na każdy drobiazg dostałem fakturę. Nic nie zawyżone. Polecam, bo warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jak na razie brak powodu do reklamacji
Opinia dodana przez: Jacek Ławecki dnia: 2009-06-10 17:47:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Chciałbym pokazać Państwu stronę na której znajduje się część wykonanych przeze mnie zleceń. http://picasaweb.google.com/mariuszkrakowremonty jeśli link się nie podświetla proszę, wkleić w okno przeglądarki ( nie wyszukiwarki, bo nie znajdzie)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: masz uwagi do wykonanej pracy, zadzwoń przyjadę :) pozdrawiam
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2009-04-29 09:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały fachowiec, zrobił wszystko zgodnie z uzgodnieniami a nawet więcej. Dodatkowo sam jeździł po wszystkie materiały i szukał po całym mieście gdzie je można kupić najtaniej, nie do wiary.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2009-04-20 19:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki fachowosci i pełnemu zaangazowaniu p.Mariusza dzisiaj po niespełna miesiacu przeznaczonemu na gruntowny remont mojego trzy-pokojowego moeszkania juz moge w pelni usatysfakcjonowana korzystać z jego walorów.Remont był naprawde gruntowny wymagajacy odnowy i wymiany scian i podłóg - dosłownie wszystkiego.Nowa hydraulika,prad i powierzchnie.P.Mariusz zrobił to solidnie i dosyć szybko jak na takie prace no i nie zdarł ze mnie skóry.Polecam wszystkim,którzy szukaja prawdziwego fachowca - przede wszystkim solidnego,uczciwego i slownego a wydawałoby sie,ze takowi wygineli już całkiem lub wyjechali w sina dal.Pozdrawiam serdecznie i zyczę p. Mariuszu na dlugie lata takiej postawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2009-04-20 11:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj zobaczylem strone p.Mariusza i nie omieszkalem zareagowac.Co prawda remont wykonywal u nas juz jakis czas temu/zeszly rok/,bedzie dla mnie niezapomnieny nigdy.Przebiegl bardzo sprawnie no i nie kosztowal nas az tyle ile sie spodziewalem dzieki inwencji i zaangazowaniu p. Mariusza. POLECAM GO WSZYSTKIM,KTORZY ZWATPILI W FACHOWCOW.Po raz pierwszy zetknalem sie z solidnym fachmanem a doswiadczenia w remontach mam nie waskie.Zawsze zawodzili! - i nagle stal sie cud! los zeslal mi uczciwego,solidnego,odpowiedzialnego wykonawce,ktory wie co robi.Az trudno uwierzyc! Zlota zasada:Zanim zacznie robic MYSLI! a nie na odwrot jak to zwykle u dzisiejszych fachowcow bywa he,he!Rozmawia,doradza aby zmniejszyc koszty.Widac zna sie na rzeczy. Przedewszystkim robi tak jakby robil to dla siebie.Robi tak aby konczac zlecenie miec pelna satysfakcje to dzisiaj juz rzadkosc.Polecam p.Mariusza gsyz wiem ze warto.Naleza mu sie slowa uznania za to co robi w pelni ja jestem pelen uznania i wdzieczxnosci gdyz iwm ze zlecajac mu prace czlowiek odzyskuje wiare w fachowcow.Dziekuje i tak trzymac p.Mariuszu tylko niech Pan nigdzie nie wyjezdza! Z powazaniem Leszek K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: Leszek K.-Krakow dnia: 2009-02-27 18:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gościa,wykańczał mi mieszkanie (płytki w łazience, kuchni, panele w pokojach, podłączanie geberita, malowanie itp i mogę śmiało powiedzieć, że facet zna się na rzeczy. Polecił też sporo tańszych możliwości. Zawsze trzeźwy,bez problemu jechał po materiały jak czegoś zabrakło.Jak coś mi nie pasowało, to dzwoniłem i przyjeżdżał poprawić.Z godzinami pracy też nie było problemu no i najważniejsze nie "zdarł ze mnie skóry":)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez problemu, wystarczył telefon i przyjeżdżał:)
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2009-02-27 10:31:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją