Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Womar Wojciechowski Mariusz Mariusz Wojciechowski

Zawód: poligrafia - usługi Szewc 
Adres: Dolnośląskie, 52-324 Wrocław Hallera C.H. Borek 52
Telefon: 71/ 783 17 02 Kom. 513-033-355 Fax: 71/ 783 17 02
Adres e-mail: mario.w(małpa)op.pl
Strona internetowa:
NIP:
899-229-21-67
Opis działalności: Usługi Szewskie, Poligraficzne, Ksero, Laminowanie, Dorabianie kluczy, Szewc, Usługi Zegarmistrzowskie Słowa kluczowe: Otwieranie Awaryjne, Montaż Zamków, Klucze Dorabianie, Szewc, Baterie Wymiana, Ostrzenie Narzędzi, Scholl, Zippo, Victorinox

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 1x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3131
Data utworzenia profilu: 2011-01-10 20:24:51
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-10 10:05:57 

Opinie o Womar Wojciechowski Mariusz Mariusz Wojciechowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem fleki w męskich butach. Wykonanie perfekcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wrocławianin dnia: 2014-04-14 17:42:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wciska towar niby inny symbol ale taki sam. Cham i naciągacz!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-22 16:07:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moze i jest tam jakis mily Pan i chwala mu za to, bo pewnie tylko dzieki niemu firma ma dobre opinie. Ja trafilam na pana gbura, ktory nie dosc, ze byl mowiac wprost - chamski to jeszcze zniszczono mi buty podczas naprawy. Oddalam szpili natomiast wrocily do mnie w stanie nie do uzytku (2 rozne noski). Nie mam pojecia co zrobili i kazdy ma prawo do bledow, ale to jak sie zachowali na koniec to przechodzi ludzkie pojecie. Podsumowujac - chamstwo i prostactwo. (nie posiadam swojej firmy, wiec nie oczerniam w ramach marketingu!)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bez butow dnia: 2013-04-12 13:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam pieczątkę kiedy otwierałam działalność. W Cezarze na Hallera udało mi się to prawie natychmiast. Bardzo często korzystam z ich pomocy bo mają szeroką gamę usług, umiarkowaną cenę i przesympatyczną obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie zdarzyło się
Opinia dodana przez: Nikola88 dnia: 2011-01-12 23:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o szewca to mogę z czystym sumieniem polecic pana Mariusza Z Hallera w Borku. Brdzo mi pomógł z nietypowym problemem jaki miałem z butami. Poza tym byłem obsłużony bardzo szybko i w miłej atmosferze. Goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: wszystko ok.
Opinia dodana przez: siara115 dnia: 2011-01-12 14:15:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zatrzasnąłem samochód będąc na parkingu Centrum Handlowe Borek i nie wiedziałem jak mam się dostać do środka. Pan od wózków podpowiedział mi że w Centrum jest punkt usługowy Cezar w którym Panowie świadczą usługi dorabiania kluczy i otwieranie awaryjne aut i mieszkań. Bez problemu otworzył auto i przy tym niczego nie uszkodził. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek VW dnia: 2011-01-12 13:08:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją