Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szewc Naprawa Obuwia PHU "Bucik" Agnieszka Gajna

Zawód: Szewc 
Adres: Wielkopolskie, 61-306 Poznań Owocowa 20
Telefon: Kom. 501-440-325
Adres e-mail: naprawa-obuwia(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.bucikszczepankowo.pl
NIP:
782-174-36-74
Opis działalności: Naprawa obuwia, wymiana fleczków, fleków gotowych jak i dorabianych z najwyższej jakości materiałów, klei oraz gum. Wymiana obcasów, mocowanie obcasów. Wymiana zelówek, klejenie i podklejanie. Wkładki, wklejki ze skóry naturalnej. Słowa kluczowe: szewc, naprawa obuwia, fleczki, klejenie obuwia, wymiana obcasów, podklejenie, noski, wymiana fleczków, wklejki, wkładki do butów, zelówki, zelówek, blaszki, podpiętki, podklejanie, szewskie, szewski, fleki, mocowanie obcasów

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2916
Data utworzenia profilu: 2011-08-03 17:14:44
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-03 17:14:44 

Opinie o Szewc Naprawa Obuwia PHU "Bucik" Agnieszka Gajna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie! Szybko i fachowo! Nawet telefonicznie można otrzymać fachową darmową poradę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof Bujak dnia: 2013-08-15 05:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i tanio, bardzo schludnie i czysto! Ceny bardzo konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol Zawadzki dnia: 2013-04-11 17:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie no i Profesjonalnie-zapraszam dobre ceny szybkie terminy-szeroki wachlarz napraw oraz super materiały!!!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Pełna obsługa napraw-reklamacje obsługiwane ekspresowo
Opinia dodana przez: Przemol dnia: 2012-07-10 23:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, fachowa obsługa. Rzetelny fachowiec. NIgdy nie miałem zastrzeżeń do wykonanych usług. Polecam firmę wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez żadnego problemu.
Opinia dodana przez: Krzysztof Falis dnia: 2012-03-13 17:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec! Naprawiałam tam już chyba z 10 par swoich butów, wszystkie bez zastrzeżeń ;) Bardzo szybko, miło, super kontakt ;) Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2012-03-08 23:49:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko - sprawnie, konkretnie oraz schludnie! Bardzo dobre wykończenie naprawianego obuwia. Super krótkie terminy. Niskie ceny niezmieniane chyba już 2 lata - POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: od ręki i jeśli z winy firmy bezpłatna i natychmiastowa
Opinia dodana przez: Wanda Kaczmarek dnia: 2011-08-03 17:19:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją