Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Dane zostały zapisane i czekają na akceptacje Redakcji. Dziękujemy!
Powrót do głównej strony

set point alicja kalińska

Zawód: zespoły opieki zdrowotnej Dietetyk 
Adres: Mazowieckie, warszawa wiktorska
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: http://www.tvnwarszawa.pl/archiwum/8451,program.html

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 75% wysoka 6x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 25% niskie 1x 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3101
Data utworzenia profilu: 2011-07-13 22:04:48
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-13 22:04:48 

Opinie o set point alicja kalińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po kuracji z dietetyczką w centrum Setpoint. Dzięki nim schudłam mimo mojej choroby 27 kg i nabyłam zdrowe nawyki. Udało się mnie przekonać do zrezygnowania wielu produktów i zastąpienia ich innymi. Zawsze pani dietetyk tłumaczyła mi, dlaczego muszę rezygnować z niektórych produktów, miałam do niej pełne zaufanie, które nie zostało nadużyte. Polecam, mi pomogli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Dobrowolska dnia: 2014-02-24 16:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mile wspominam odchudzanie u Pani Alicji i ze skutkiem oczywiście. Zrealizowałyśmy plan czyli 19 kg w 3 miesiące. Uczę się teraz zdrowo odżywiać, przyzwyczajam się do niektórych produktów, poznaję smaki, pozbywam się złych nawyków podjadania. Mam silną wolę, aby wyglądać lepiej i mieć mniej w obwodzie więc wszystko idzie zgodnie z planem. Wystarczy chcieć i mieć wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2014-02-17 13:21:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Weszłam tu, aby skomentować kompetencje Pani Alicji, a nie Jej wygląd. Nie oceniajmy ludzi pochopnie, szkoda, że autorzy poniższych wypowiedzi nie zainteresowali się faktami, no ale nie jestem tu po to, aby tłumaczyć Panią Alicję z Jej wyglądu. Jestem tu jako klientka centrum Set Point, która rozpoczęła 6 miesięcy temu pracę nad zmianą nawyków żywieniowych no i oczywiście nad zrzuceniem 35 kg nabytych po ciąży. Efekty są, skromne co prawda, ale sama jestem sobie winna, jestem trudnym pacjentem. Pracuję nad motywacją i skutecznie w tym pomaga mi właśnie Pani Alicja. Czuję, że mam tu wsparcie, pomoc adekwatna do kosztów, jakie ponoszę. Nie wymagam tylko od nich, ale również i od siebie, dlatego znaleźliśmy wspólny język i może dlatego mam dobrą opinię o tym miejscu oraz o Pani Alicji, która pomaga mi w tej niełatwej drodze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria W. dnia: 2014-02-02 23:37:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zawiedziona! na wizycie byłam w połowie maja, po 2-3 dniach miałam dostać dietę niestety dalej jej nie dostałam! Za wizytę zapłaciłam 150 zł i wyniosłam z niej tylko to że musze mieć jakieś problemy psychiczne skro jestem gruba! Tak więc dodatkowo powinnam chodzić do psychologa (oczywiście płatnego z setpoint). Ogólne wrażenie? naciąganie na kasę,bo leczenie jest kosmicznie drogie a jego kompleksowość polega tylko na wizycie u specjalisty
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-02 14:12:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co za niemiły komentarz! W tym momencie ten ktoś, kto pisze o hipokryzji, uraził, i to dosyć mocno wszystkie osoby, które cierpią na niedoczynność! Poza tym opiniujemy tu chyba jakość pracy P. Alicji dla innych i Jej skuteczność, a nie wygląd. Ja też mam niedoczynność i bardzo trudno mi zgubić wagę, ale walczę – efekty są, jednak nie tak błyskawiczne jak w przypadku osób zdrowych. Najważniejsze, że moja dieta jest odpowiednio dostosowana do mojego stanu zdrowia. Dla mnie ważniejszym efektem niż całe to chudnięcie jest fakt, że dzięki odpowiedniej diecie czuję się zupełnie inaczej – nie towarzyszy mi przewlekłe zmęczenie, mam energię do działania. Polecam to centrum, ponieważ świadczą usługi kompleksowo na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta K. dnia: 2013-01-08 13:13:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w trakcie programu dietetycznego u Pani Ali i nie mogłam zostać obojętna na bzdurny komentarz dotyczący jej wyglądu. Od kiedy to dietetykiem może zostać tylko osoba chuda. Dla mnie fakt, że Pani Ala boryka się z podobnymi problemami jak ja - też ma lepsze i gorsze chwile w życiu - świadczy tylko na jej korzyść. Mój problem wynika z niedoczynności tarczycy (+20 kg w 2 lata) i skąd-inąd wiem, że na mój dietetyk zna ten temat z autopsji. Jednak jej się udało nie przytyć kilkadziesiąt a tylko kilka kilo. Od niej właśnie dowiedziałam się że przyczyną moich problemów jest brak hormonów tarczycy i to dzięki pani Alicji zrobiłam odpowiednie badania, a dotąd zrzuciłam już 15. Dlatego nie oceniajmy ludzi po samym tylko wyglądzie, bo może się okazać, że nie mamy wystarczających informacji, żeby się wypowiadać na czyjś temat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wanda Skawińska dnia: 2012-11-19 13:56:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2011-07-14 18:53:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest hipokrytką, bo sama jest gruba a odchudza ludzi oto dowód: http://www.tvnwarszawa.pl/archiwum/8451,program.html
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: maksel dnia: 2011-07-13 22:06:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją