Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BIURO RACHUNKOWE SYGMA MUSIAŁ MARZENA

Zawód: Księgowy 
Adres: Śląskie, 43-300 BIELSKO-BIAŁA REJA 18
Telefon: Kom. 886-094-343
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: USŁUGI KSIĘGOWE Słowa kluczowe: KSIEGI

Ocena: 93% pozytywna 30x 1x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 27x 3x
Terminowość: 89% bez zastrzeżeń 25x 3x
Ceny usług: 94% niskie 18x 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 4012
Data utworzenia profilu: 2011-06-01 12:44:40
Data ostatniej aktualizacji: 2011-06-01 12:44:40 

Opinie o BIURO RACHUNKOWE SYGMA MUSIAŁ MARZENA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marzenko dowiedziałem się o pani ciężkiej chorobie jesteśmy z Panią jak zawsze była Pani z nami na dobre i na złe przesyłamy Pani dobrą energie modlimy się za Panią
Opinia dodana przez: Anna Majda dnia: 2014-09-26 13:21:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OK jest moją księgową od 5 lat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MACIEJ NYCZ dnia: 2013-05-20 20:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSZYSTKIEGO DOBREGO W ROKU 2013 ZDROWIA NOWYCH DOBRYCH FIRM ŻYCZY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GRAŻYNA KAWAŁEK dnia: 2013-01-15 11:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2013 ABY NAM SIĘ DALEJ TAK UKŁADAŁO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FIRMA BIKOP SP.ZO.O dnia: 2013-01-03 11:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BIURO RACHUNKOWE SIGMA , MAMY BARDZO DOBRĄ OPINIE O USŁUGACH KSIEGOWYCH PROWADZA NAM KSIĘGI HANDLOWE OD 2 LAT ,z Panią Marzeną mieliśmy kontakt przez rok potem przejęła nas Pani Ada , nie mieliśmy do tej pory złych doświadczeń pomimo kontroli prawie wszystkich instytucji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: firma DOLCZE SP.ZO.O dnia: 2012-12-13 17:22:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: o ile wiem to włascicielka biura od roku nie prowadzi dokumentów klientom , ma od tego pracowników , dziewczyny są ok ,ja osobiście miałem kontakt z szefową bo prowadziła mi dokumenty na początku działalności bo taki ma zwyczaj , wszystko było dopięte na ostatni guzik były kontrole przy zwrocie podatku VAT i wszystko było ok pozatym Pani Marta i Kasia prawe ręce szefowej dbają o wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Firma KASPSZYK M.KASPSZYK dnia: 2012-12-07 09:29:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani Marzenka to brak wiedzy z zakresu rachunkowości,podatków,ubezpieczeń
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2012-11-25 20:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OBSŁUGA DEBEST NIE TYLKO KSIĘGOWI ALE DORADZCY I PRZYJACIELA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiola dnia: 2012-11-23 09:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POZYTYWNA OPINIA , FACHOWOŚĆ , WIEDZA NIC DODAC NIC UJĄC BARDZO , BARDZO OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LESZEK dnia: 2012-11-22 07:58:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KADRA KSIĘGOWA OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANIA dnia: 2012-11-20 16:10:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSPÓŁPRACUJE Z BIUREM OD 2000 R. PROWADZE FIRMĘ PRODUKCYJNĄ JESTEM BARDZO ZADOWOLONY , KADRA PRACOWNICZA KOMPETENTNA I OFERUJACA WSZYSTOK CO NAJLEPSZE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DAREK dnia: 2012-11-19 12:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POZYTYWNIE I MILE SPOMINAM WSPÓŁPRACĘ Z PANIĄ MARZENA , WSZYSTKIE KONTROLE POZYTYWNE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARTA dnia: 2012-11-14 10:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROSZE O KONTAKT Z PANIĄ MARZENA PILNIE CHCĘ SIĘ SPOTKAĆ MAM PROPOZYCJĘ BIZNESOWA ALE NIE ODBIERA TELEFONÓW MIAŁEM JUŻ PRZYJEMNOŚĆ WSPÓŁPRACY Z PANIĄ MARZENA ADAM FERENC CZECHOWICE-DZIEDZ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ADAM dnia: 2012-11-11 17:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ODPOWIEDZ DLA PANI EWY SWIADCZYLIŚMY USŁUGI DLA PANI PRZEZ TRZY MIESIĄCE ZA DARMO BO PANI NIE PŁACIŁA I JESZCZE TAKA OPINIA A FE PANI EWO
Opinia dodana przez: PRACOWNICE BIURA dnia: 2012-11-07 10:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI MARZENA ZMARŁA 26.10.2012R.
Opinia dodana przez: PRACOWNICE dnia: 2012-10-29 17:05:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak kompetencji Pani Marzeny
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2012-10-05 23:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: biuro podatkowe pani marzeny , szefowa ok , zawsze do dyspozycji ale pracownice niezabardzo - pani marzena nie fszystkie firmy prowadzi osobiscie i szkoda ,jakby pracownice a jest ich sporo były choc w małej wersji jak ich szefowa to byłoby najlepsze biuro .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marta nowak dnia: 2012-09-05 15:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRY DORADCA FINANSOWY NIEZASTAPIONA UCZCIWA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NIKI SP.ZO.O dnia: 2012-08-23 17:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak narazie jest ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARTA dnia: 2012-05-15 11:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI MARZENA PROWADZI MOJĄ FIRMĘ OD 10 LAT NIE ZAWSZE BYŁO DOBRZE BYŁY BŁEDY ALE ODRAZU SPROSTOWANE JEST NIE ZŁYM FACHOWCEM ALE UPIERDLIWA I NIEKIEDY MNIE DENERWUJE ALE NIE ZAMIENIŁ BYM JEJ NA INNA KSIĘGOWĄ .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BEZ PODPISU dnia: 2012-05-10 08:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI MARZENA PRACUJE U MNIE 5 LAT JAKO KSIĘGOWA NA ETACIE PROWADZE SIEC SKLEPÓW MIĘSNYCH , JEST NIE TYLKO DORADCĄ ALE PRZYJACIELEM
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARTA NAGLIK dnia: 2012-04-18 18:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRY FACHOWIEC
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ALICJA MALAZ dnia: 2012-03-27 15:48:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI MARZENA OD 2007 ROKU PROWADZI NAM KSIĘGOWOŚC JAKO INDYWIDUALNY KSIĘGOWY JEST KONKRETNA , ZDYSCYPLINOWANA ,BARDZO DOBRY FACHOWIEC PRZESZLIŚMY Z NIĄ BARDZO POWAŻNĄ KONTROLE SKARBOWĄ I URZEDNICY BYLI ZADOWOLENI Z PRZEBIEGU KONTROLI I Z PRAWIDŁOWOŚCI DOKUMENTACJI ZAŁATWIA ZANAS WSZYSTKIE SPRAWY KSIĘGOWE JEST NIEOCENIONA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MILA ZEMANEK dnia: 2012-03-02 13:16:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Te opinie to chyba sama Pani Marzena pisała . Ha, ha, ha , koń by się uśmiał
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-25 19:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRY FACHOWIEC , KSIĘGOWA I DORADCA , PERFEKT
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MARCIN FALN dnia: 2012-02-23 09:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem klientem BIURA RACHUNKOWEGO Pani Marzeny od 3 lat od stycznia 2011 r. rozwinełem działalnosc i przeniosłem siedzibe do Angli dalej prowadzi mi dokumenty biuro Sigma ksiegowosc osobiscie prowadzi szefowa , jak narazie jest OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kusnierewicz Jan dnia: 2011-09-22 11:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI MARZENA JEST BARDZO DOBRYM FACHOWCEM , ALE WCALE NIE AŻ TAK DOBRA PRACODAWCZYNIĄ PŁACI DOBRZE ALE JEST BARDZO WYMAGAJĄCA I NIEKIEDY UPIERDLIWA , MA NIEKIEDY DIABŁA ZA KOŁNIERZEM . ZAWSZE STOI MUREM ZA WŁASCICIELAMI FIRM A NIE ZA PRACOWNIKAMI .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BYŁA PRACOWNICA dnia: 2011-09-15 15:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BIURO RACHUNKOWE PROWADZONE PRZEZ PANIA MARZENE MUSIAŁ WYSOKA JAKOSC USŁUG KSIĘGOWYCH , PRACOWNICE PANI MARZENY ZDYSCYPLINOWANE FACHOWOSC PIERWSZA KLASA , NA WŁAŚCICIELKĘ MOŻNA LICZYĆ NA DOBRE I NA ZŁE . PROWADZE WRAZ Z MĘŻEM SIEC HOTELI W POLSCE I NA TERENIE UNI , JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAGDALENA ASTOR dnia: 2011-09-12 18:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRA OBSŁUGA , FACHOWOŚĆ ,DOBRE CENY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-01 16:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BIURO RACHUNKOWE REPREZENTOWANE PRZEZ PANIĄ MARZENĘ MUSIAŁ JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH BIUR RACHUNKOWYCH KTÓRE DOTEJ PORY WYBIERAŁAM JEST FACHOWA OBSŁUGA ZAWSZE SŁUŻĄ RADĄ , SĄ SUMIENNI I STARANI REPREZENTUJE PANI MARZENA MOJĄ FIRMĘ OD 6 LAT , NIGDY NIE MIAŁEM ŻADNYCH NIEPRZYJEMNOŚCI .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARCIN WYSOGLĄD dnia: 2011-08-30 08:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marzena Musiał prowadzi biuro rachunkowe fachowo , bardzo dobry fachowiec , obsługa perfekt , nigdy nie mieliśmy żadnych problemów , pozytywnie załatwia wszystkie nasze problemy związane z firmą ,prowadzi nam Firmę sp.zo.o od 4 lat prowadzimy siec gastronomi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaczmarczyk Rafał dnia: 2011-06-30 11:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRA KSIEGOWA MADRA UCZCIWA DOKŁADNA ŻETELNA PERFEKCJA JEDYNA W ZAŁATWIANIU SPRAW Z URZĘDAMI SKARBOWYMI PROWADZI MI FIRMĘ 8 LAT JESTEM OBYWATELEM ARABI SAŁDYŃSKIEJ Pani Marzena JEST OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FIRMA ORIENTAL ALI HUDIKOM dnia: 2011-06-28 14:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANDRZEJ NYCZ dnia: 2011-06-01 12:46:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją