Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PUPILEK

Zawód: psy i koty - hodowla, pielęgnacja, tresura Groomer 
Adres: Dolnośląskie, 54-150 Wrocław Pilczycka 65
Telefon: Kom. +48 691 051 170
Adres e-mail: pupil(małpa)g.pl
Strona internetowa:
NIP:
899-240-74-69
Opis działalności: strzyżenie psów i kotów Słowa kluczowe: strzyżenie psów i kotów,groomer

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3452
Data utworzenia profilu: 25.02.2011 19:04:22
Data ostatniej aktualizacji: 26.02.2011 18:28:24 

Opinie o PUPILEK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj skorzystałam po raz pierwszy z usługi Pani Małgosi.Mój sznaucer olbrzym został perfekcyjnie i profesjonalnie ostrzyżony. Jestem bardzo zadowolona i polecam bez najmniejszych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna dnia: 12.05.2013 23:50:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona;)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 04.05.2011 16:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, jestem bardzo zadowolony z usług Pani Małgosi :)a zwłaszcza mój pupilek "York". Pani Małgosia to istny fachowiec i zna się na rzeczy, ma podejście do pieska, poświęca dużo czasu i strzyże fachowo. Na pewno będziemy do niej przychodzić. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 22.04.2011 13:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani gosia mojego psa pięknie obcieła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jakub procek dnia: 14.04.2011 09:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To naj lepsza pani świata[polecam tom panią!!!]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kuba procek dnia: 09.04.2011 19:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mała sunia jest teraz najładniejszym psem na osiedlu. Pani Gosia strzyże zawodowo ;D jest u niej tanio i miło. Bardzo Polecam! Ania S. =) P.S. A strona internetowa jest przejrzysta, ładna i są w niej zawarte najważniejsze informacje. http://wyczesanypies.republika.pl/index.html
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2011 03:03:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie mam tak ostrzyżone psy (dwa yorki) jak zawsze tylko marzyłam i to w całkiem niskiej cenie jak na taką profesjonalną usługę. Pani Małgosia nie tylko świetnie strzyże ale jest fachowym doradcą i z wielkim znawstwem udziela autorytatywnych porad jak rozwiązywać problemy z naszymi niesfornymi czworonogami i nie tylko ze strony pielęgnacyjno/kosmetyczno/higienicznej ale całe kompendium wiedzy praktycznej łącznie z powiązaniami różnych uwarunkowań ,udziela rzeczowo i bez dodatkowych opłat. Bardzo jestem zadowolona i gorąco polecam mimo trudności z dostaniem się do kolejki (wiadomo) ale można telefonicznie uzgodnić nawet nietypową godzinę w nietypowym dniu ,jak w moim przypadku w sobotę i to po południu.Uppsss... Jak już szaleć... ,to na całego!!! Podaję zatem adres i tel.691 051 170 ul.Pilczycka 65 (przystanek autobusowy ul.Modra)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena Śliwińska dnia: 03.03.2011 18:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już drugi raz przygotowuję na wystawę mojego psa rasy huski i jestem niezmiernie zadowolona z fachowości i kompetencji Pani Gosi,która nie tylko lubi swoją pracę ale ma niezwykłe podejście do swoich czworonożnych klientów. Jest to osoba,której z przyjemnością mogę powierzyć swego cennego psa i polecam ją wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta S. dnia: 26.02.2011 19:04:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją