Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Prestige. Studio urody. Kalinowska M., Wojciechowska W. Kalinowska Marta

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo Reymonta 12/13
Telefon: Kom. 502182886
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 77% pozytywna 7x 2x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 0% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3878
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-11 21:22:56 

Opinie o Prestige. Studio urody. Kalinowska M., Wojciechowska W. Kalinowska Marta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%. Jestem zadowolona i nigdy się nie zawiodłam. Na Pani Marcie można polegać. Zawsze jest na czas, widać, że lubi to co robi, jest zawsze na bieżąco z trendami, potrafi doradzić, jak również uczesać zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Ja, rodzina i znajomi nie wyobrażamy sobie zmiany Fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta Żurawska dnia: 2014-11-28 12:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą pewnością mogę potwierdzić profesjonalizm usług oferowanych przez Panią Martę, jest kompetentna i jak coś radzi klientom, to wynika to z jej wiedzy i doświadczenia. Nie jest osobą komformistyczną, ma swoje zdanie i za to ją cenię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia K. dnia: 2014-10-16 13:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze byłam i jestem zadowolona z usług oferowanych w salonie u p. Marty ,jest osobą konkretną i kompetentną ,na pewno nie zrezygnuję z wizyt w tym salonie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Wnuk dnia: 2014-09-29 18:08:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z opinią na temat humorów pani Marty...jest wyniosła i sprawia wrażenie osoby z która lepiej nie dyskutować, dlatego właśnie przestałam do niej chodzić. Na poczatku byłam zadowolona ale z każdą wizyta było coraz gorzej, moja noga już więcej tam nie powstanie po tym jak pani M. zrobiła mi dekoloryzacje mówiąc że to delikatne sciaganie koloru a włosy nie dość ze po tym sianowate to jeszcze żółte-masakra. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-11 19:49:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta oferuje usługi fryzjerskie na dość dobrym poziomie, ale jest osobą bardzo hummorzastą, często nieprzyjemną i wyniosłą. Takie niemiłe i wyniosłe traktowanie klienta przez Pania Martę jest zniechęcacjace do kolejnej wizyty. A przecież wizyta u fryzjera powinna być przyjemnościa a nie okazja do robienia fochów wobec klientki. Ogólnie przerost formy nad treścią.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-15 10:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze jestem zadowolona z usług salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-10 10:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta jest fachowcem w najlepszym tego słowa znaczeniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-29 07:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonała jakość usług, jestem zawsze zadowolona... polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-29 10:36:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jakość usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-17 21:54:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją