Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

wurb Piotr Wezyk

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Świętokrzyskie, 26-110 skarzysko kamienna skarzysko kamiena Krasińskiego 21/20
Telefon: Kom. 728136764
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.wurb.pl
Opis działalności: kompleksowe remonty mieszkan i domow,kominki,gladzie bezpylowe,remonty pod projekt Słowa kluczowe: remonty mieszkan,plytki gladzie,kominki,przebudowy,glazura,malowanie,kostka brukowa,

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 14x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 5506
Data utworzenia profilu: 2010-12-19 22:04:51
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-19 22:04:51 

Opinie o wurb Piotr Wezyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Piotra wykonała remont i rozbudowę pawilonu handlowego , jestem bardzo zadowolony, szybko i solidnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard M dnia: 2014-07-07 06:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W grudniu Pan Piotr wykonał u nas remont mieszkania. Szybko dokładnie i czysto . Doskonała komunikacja . Świetna robota. Polecamy bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kinga i Darek dnia: 2013-03-11 13:36:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidność wykonania,terminowość i słowność to najważniejsze zalety firmy. Na stałe wpisuje numer telefonu pogotowia remontowego. ,,NA Miarę\"Pierogarnia&cafe na.miare.pierogarnia.cafe@gmail.com
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Świerczyński dnia: 2012-10-24 19:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim gładzie bezpyłowe.Robota trwa jeden dzień,zero kurzu w domu ,zero sprzątania innych pomieszczeń.Firma solidna i terminowa,wysoka jakość usług,dobre podpowiedzi dla inwestora.Polecam wszystkim planującym remont w domu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota Osóbka dnia: 2012-10-23 19:04:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Piotra wykonała remont pokoju i kuchni przy ul. Krasińskiego polegający na kompletnym odnowieniu i położeniu podłogi. Jestem bardzo zadowolona. Praca wykonana szybko, czysto!! i solidnie. Godni polecenia .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2012-10-08 10:46:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna. Pan Piotr wykonywał u mnie wykończenie garażu. Wszysrko poszło sprawnie a efekt jest bardzo zadowalający.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Kszczot dnia: 2011-12-20 11:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Piotra dokonała usługi remontowo-budowlanej w naszym domu polegającej na odnowie elewacji zewnętrznej domu wraz z położeniem płytek na tarasie i schodach wejściowych,kolejnym etapem prac było malowanie kuchni i korytarza. Z uzyskanych efektów jesteśmy bardzo zadowoleni.Polecamy firmę WURB JAKO PUNKTUALNYCH I ZNAJĄCYCH SIĘ NA RZECZY FACHOWCÓW.Wkrótce sami ponownie skorzystamy z dalszej współpracy Monika i Paweł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-06 17:50:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma "WURB" Piotra Wężyka wykonywała u nie remont pokoju.Fachowcy warci polecenia z całej rozciągłości za dokładność ,punktualność dopracowanie wszystkich szczegółów .Bardzo miły i konkretny kontakt z pracownikami oraz niskie ceny.Ocena pozytywna wystawiona z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2011-09-14 21:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WURB Piotr Wężyk wykonała remont kuchni. Jestem zadowolona z efektów pracy tej firmy. Na szczególną uwagę zasługuje punktualność, zachowanie porządku podczas pracy, bardzo dobry kontakt oraz wyjątkowa umiejętność rozwiązywania konfliktów. Firma jest rzetelna a ceny nie są wygórowane.GORĄCO POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata Majcherska dnia: 2011-07-21 10:32:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre i staranne wykonanie, dbałość o szczegóły i wykończenie, czystość na stanowisku i nie tylko. Przyjemny kontakt, punktualność. Terminowe wykonywanie zleceń, w przypadku dodadkowych prac wynikajacych z wykonywanych robót, informuje o sposobie załatwienia i terminie jezeli wykracza poza ustalony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2011-06-21 15:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WURB Piotr Wężyk wykonała w budynku Biura Rachunkowego KORYFEUSZ przy ul Armii Krajowej 6/8 w Skarżysku-Kamiennej 26-110, konserwację komina. Praca polegała na włożeniu wkładki kwasoodpornej w środek komina z cegły. Komin bardzo wysoki około 13 metrów. W dodatku okazało się że bardzo krzywy. Na pewnej wysokości jeden przewód dymny rozdzielał się na dwa a przy stropach były zwężenia prześwitu. Robota okazała się bardzo upierdliwa ale chłopaki dali radę - w sumie bardzo szybko i sprawnie. Nawet bardzo nie nabrudzili. Zrobili nowe podłączenie do pieca i zadaszyli komin. Robota zrobiona od A do Z. Teraz jest lepszy ciąg kominowy !!!. Jesteśmy bardzo zadowoleni, i jak będziemy remontować mieszkanie albo Biuro to na pewno zwrócimy się do Pana Piotra Wężyka o pomoc. Firma godna polecenia !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Profesjonalne Biuro Rachunkowe KORYFEUSZ dnia: 2011-05-30 22:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma „WURB” PIOTR WĘŻYK z siedzibą w Skarżysku-Kamiennej wykonywała nam usługę remontu całego mieszkania przy Placu Floriańskim. Prace zostały wykonane fachowo i terminowo, oraz zyskały pozytywną opinię .Na uwagę zasługuje rzetelność, a przede wszystkim znajomość technologii oraz pozostawienie mieszkania w porządku i czystości. Są to fachowcy godni polecenia innym osobom jako rzetelnego wykonawcę robót wykończeniowych. Polecamy serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Piotr dnia: 2011-05-29 18:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WURB ma bardzo szeroki zakres usług i jest bardzo kompetentna w całym tym zakresie. Wykonanie jest naprawdę na wysokim poziomie, ceny absolutnie nie zawyżone. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jeśli juz do takowej dojdzie jest wykonywana bezwłocznie
Opinia dodana przez: Mati dnia: 2011-03-03 10:45:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niniejszym zaświadczamy, że firma „WURB” PIOTR WĘŻYK z siedzibą w Skarżysku-Kamiennej realizowała na nasze zlecenie przebudowę i adaptację garażu przyległego do budynku z przeznaczeniem na cele mieszkaniowe, budowę kominka z nawiewem do innych pomieszczeń oraz układanie kostki brukowej. W ramach ww. zlecenia wykonano między innymi malowanie, nakładanie gładzi, zabudowę karton-gipsami, podłogi z paneli układanie płytek podłogowych, instalacje wodne i elektryczne oraz inne roboty wykończeniowe w naszym domu. Prace przeprowadzone przez Panów Piotra Wężyka i Wiesława Szweja zostały wykonane fachowo i terminowo oraz zyskały pozytywną opinię zarówno naszą jak i naszych i bliskich i znajomych. Na szczególną uwagę zasługuje rzetelność i fachowość wykonawstwa, a przede wszystkim perfekcyjna znajomość technologii zleconych prac oraz pozostawienie mieszkania w porządku i czystości. Biorąc pod uwagę bardzo dobre efekty oraz szybkość wykonanej pracy rekomendujemy firmę Pana Piotra Wężyka i polecamy ją innym osobom jako rzetelnego wykonawcę robót wykończeniowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna i Jerzy Pluta dnia: 2011-01-03 22:46:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WURB wykonywała nam usługę remontu całego domu. Posiadają bardzo duże wyczucie i wychwytywanie naszych oczekiwań.Są solidni, uczciwi, pracowici i konkretni. Jestem bardzo zadowolona z efektów ich pracy. Są to fachowcy godni polecenia. Zdecydowanie polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Huksol dnia: 2010-12-19 22:08:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją