Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Urody Cleo Marta Sergi

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, niepołomice Rumiankowa 46 /46
Telefon: 12 352 16 31 Kom. 515131995
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.cleo-niepolomice.pl
Opis działalności: fryzjer tipsy solarium Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 2x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2974
Data utworzenia profilu: 2010-07-09 08:03:38
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-16 13:59:13 

Opinie o Studio Urody Cleo Marta Sergi

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie!!!! Powiem wam wszystkim że z opiniami pozytywnymi w 100% się zgadzam.Personel rewelacja miło nastawiony do każdego klienta, atmosfera również!!!! Wreszcie w Niepołomicach zaczyna się coś rozwijać. Pozdrawiam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2011-01-04 11:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, rzetelna i wesoła obsługa,czysciutko,profesjonalnie.Salon godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2011-01-04 08:35:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam.... salon przyjemny i czysty byłam już kilka razy ale ostatni nie za bardzo mi się podobał. powiększył się personel i gdy siedziałam na fotelu u pani fryzjerki te nowo zatrudnione dziewczyny siedziały i się śmiały. czułam się mało komfortowo. ogólnie salon polecam fryyzjerka tworzy magię na włosach i potrafi doradzić. ale od przybytku presonelu jest za głośno. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-31 07:47:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wchodząc do salonu oczekuję miłej obsługi i tego by się mną zajęto w sposób taki, że wiem,że na pewno tu wrócę. Niestety od progu czułam się jak intruz. Pani która obcinała mi włosy śpieszyła się ponieważ ktoś ( zapewne właścicielka ) umówiła jej kilka osób naraz. Nie czułam się komfortowo w tym salonie. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: evo dnia: 2010-12-20 18:54:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa,kawa za darmo:) super fachowcy umieją doradzić i dobrać fryzurę, stylizację do odrębnej jednostki:)niskie ceny mimo wysokiego prestiżu:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rozalka dnia: 2010-12-07 12:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa lokal super a ceny niskie!!! solarium wysokiej jakości za 1min 1zł baleyage 70zł na dł włosy!! Ludzie przyjedzcie i zobaczcie!! W Niepołomicach w salonach jest wszedzie brudno a tu czyściutko miło i tanio!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-30 11:04:24 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałam popatrzeć na stronkę ale brak . ,a gdzie jest ul.rumiankowa w Niepołomicach?
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: elza dnia: 2010-08-13 15:08:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega pozytyw!Super atmosfera,wysokiej jakości usługi,niskie ceny,kapitalny wystrój :)Bardzo miłe i wesołe Panie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-22 15:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super studio zrobione w klimacie Egipskim. Znajdziesz tam fryzjera dwie solarki i Tipsy porostu super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: megi dnia: 2010-07-09 08:05:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją