Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Urody Cleo Marta Sergi

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 32-005 Niepołomice Rumiankowa 46 /46
Telefon: 123521631 Kom. 515131995
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Fryzjerstwo, Solarium, Słowa kluczowe: fryzjer

Ocena: 80% pozytywna 4x 1x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 2x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2107
Data utworzenia profilu: 2010-09-09 11:57:04
Data ostatniej aktualizacji: 2010-09-09 11:57:04 

Opinie o Studio Urody Cleo Marta Sergi

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do paula wystawiłaś komętaż bo sama prowadzisz salon i trzeba wyeliminowac konkuręcje a ten salon nie istnieje juz od 3 lat wiec nie masz sie co wypowiadac
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 07:06:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: koloryzacja jest marnej jakosci wlosy sa zniszczone suche co z tego ze malo zaplacilam jak teraz kupe kasy idzie na odbudowe wlosow ceny maja tak samo niskie jak ich jakosc nie polecam jak chcecie miec jeszcze wlosy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paula dnia: 2014-01-25 19:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim przyszłym młodym parą. Oboje z małżonka jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług. Piękny lokal, profesjonalna obsługa a co najważniejsze przystępne ceny. Napewno będziemy ich stałymi klientami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona młoda para dnia: 2010-11-22 21:19:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze właścicielka salonu rewelacja,doradzi,porozmawia i nie tylko o solarium ale o wszystkim,przeprzyjemna babeczka!!!Po drugie pani fryzjerka,z jej usług nie korzystałam ale mąż jest jej klientem i jest bardzo zadowolony a co najważniejsze cena obcięcia najmniejsza w Niepołomicach.Po trzecie lokal urządzony bardzo przyjemnie i przestronnie,świetny dojazd i dobry parking:))Polecam bo pracują tam ludzie,którzy szanują klienta!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lulu:) dnia: 2010-11-13 13:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu. Solarium lampy bardzo mocne 1min 1zł fryzjer super i baleyage tylko 70zł!!! nigdzie nie ma takich cen a obsługa super i lokal zrobiony na najwyzszym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2010-09-30 10:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super personel, przyjemna luźna atmosfera usługi wysokie dbają o klienta, doradzają, porostu super polecam każdemu tam zaglądnąć fryzjerka elegancko potrafi doradzić co do koloru fryzury właścicielka lokalu prze super kobieta!jestem tam przynajmniej 2 razy w tygodniu jeszcze nigdy nie byłam taka zadowolona kosmetykę mają mieć od października
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elfik dnia: 2010-09-09 12:01:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją