Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cami Kazimierz Cieslik

Zawód: medycyna naturalna Chirurg plastyczny 
Adres: Małopolskie, 31-216 Kraków KRAKÓW Ul.Konecznego 2/4u
Telefon: 12 420 60 70 Kom. 502 440 308
Adres e-mail: biuro.cami(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.cami-antiaging.eu
NIP:
945 16 07 123
Opis działalności: Chirurgia plastyczna ,laseroterapia Słowa kluczowe: chirurgia plastyczna ,laseroterapia,chirurgia estetyczna

Ocena: 71% pozytywna 5x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 5x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2699
Data utworzenia profilu: 2010-06-27 15:30:24
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-27 15:30:24 

Opinie o Cami Kazimierz Cieslik

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie napisze że dr.Cieslik to najgorszy lekarz,ale uważam że nie powinnien zastanowic sie nad tym czy chce pomagac ludziom czy tylko robi to dla pieniedzy.Polegalam na nim tzn.oddalam sie w jego rece bo ufalam i wierzylam ze mi pomoze,ale On zabral mi nadzieje. I TO JEST SMUTNE. Najgorsze to to, że wpiera człowiekowi ze wszystko jest w porządku a tak niestety nie jest.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kajan kaka dnia: 2012-08-19 22:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laurka Gdy cos złego masz na ciele, Lub urodę chcesz poprawić- Doktor Cieslik swym talentam, Z tych kłopotów cię wybawi. Znakomity chirurg - plastyk Osiągnięcia ma wciąż duże. Setki osób, lub tysiące, Doświadczyły na swej skórze. Jego wiedza i rąk biegłść Osiagają szczytów szczyt Ja się o tym przekonałem, Wdzięczny pacjent - Zbigniew Szpyt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2012-04-06 17:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie. Doktor Cieślik operował moją mamusię,miała raka skóry,fenomenalny fachowiec,operacja przeprowadzona po mistrzowsku. Panie doktorze pięknie dziękuję Pozdrawiam serdecznie Monika L.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby:)
Opinia dodana przez: Monika L dnia: 2012-01-16 14:54:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Czytając poprzednia opinę negatywna, muszę się kategorycznie sprzeciwić. Korzystam z usług dr. Cieslika i jestem zadowolona z jego zabiegów. Jestem jego stała pacjentką i poznałam wielu innych osób czekając na wizytę i musze powidziec,że te negatywne opinie to nie pisze pacjent doktora Cieślika achyba konkurencja. Ja równiez operowalam sobie nos i jestem bardzo zadowolona. Kamila
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-26 22:31:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: K. Cieslik to przerazajacy partacz. Zanim sie do niego udalem przeczytalem wszystkie negatywne opinie na jego temat, jednak sadzilem ze byly grubo przesadzone i dotyczyly glownie operacji nosa a moj zabieg byl o wiele mniej skomplikowany. Niestety dla mnie, negatywne opinie na jego temat sa jak najbardziej prawdziwe. Cieslik niewatpliwie zna sie na chirurgi,jednak nie na chirurgi plastycznej, ktora wedlug definicji ma poprawic wyglad a nie popsuc. Dodam jeszcze ze jest wyjatkowo arogancki i widac ze zalezy mu wylacznie na pieniadzach.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-23 05:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr.Cieślik jest dobrym chirurgiem plastykiem.Operowalam sobie u niego nas i jestem bardzo zadowlona. Nos ładny,dobrze mi się oddycha i co najwazniejsze jestem jestem bardzo zadowolona i polecam niezdecydowanym. Marta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2010-11-26 16:40:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Kazimierz Cieslik jest chirurgiem plastycznem z wieloletnim doswiadczeniem.Lasoterapią zajmuje sie od 12 lat .jako pierwszy w polsce zajmowal się leczeniem laserami z dobrym efektem. posiada lasery chirurgiczne,ktore moja zastosowanie w leczeniu blizn, zmnia naczyniowych,usuwaniu tatulazy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2010-06-27 15:35:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją