Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MalBud Przemysław Jankowski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 37% pozytywna 3x 5x

Jakość usług: 42% wysoka 3x 4x
Terminowość: 57% bez zastrzeżeń 4x 1x 3x
Ceny usług: 33% niskie 2x 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2760
Data utworzenia profilu: 2010-05-31 23:18:41
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-31 23:18:41 

Opinie o MalBud Przemysław Jankowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Malbud znalazłem w internecie. Zadzwoniłem z prośbą o wycenę wyburzenia mojej ściany nośnej w domu. Przyjechał kierownik do mnie na wycenę a tydzień później była robota zrobiona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2019-08-28 09:27:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: współpracuję z Malbud jako zewnętrzna firma od blisko 4 lat i z całą pewnością mogę polecić współpracę z Malbud z Wrocławia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2019-07-30 16:45:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalne dno! Cwaniaczek i szpaner za 10zł.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: Lola dnia: 2014-01-05 12:03:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ucina mnóstwo godzin pracownikom, których zatrudnia na czarno. Na całą firmę może 1 lub 2 ma umowę. Cwaniak, cały sprzęt załatwił mu ojciec, na robocie się nie zna. Szpaner.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-19 17:06:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totala lipa i porażka, nie polecam, cwaniaczka!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zła
Opinia dodana przez: Juruś Ż dnia: 2013-02-14 14:23:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: totalna porażka!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: bartol dnia: 2011-07-28 16:43:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządny gość jako pracodawca jak i także osoba prywatna jest wypłacalny w terminie,a nawet i przed terminem bardzo uczciwy i porządny gość.Szanuje ludzi jest wobec nich fair!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2011-06-26 21:51:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest osobą która nigdy nie trzymała łopaty w ręku, ojciec go ustawił a ludzi ma za białych murzynów. Nie jest wypłacalny i ucina dużo godzin przy wypłacie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-31 23:22:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją