Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Budrem Piotr Woźniak

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 59-900 Zgorzelec Łużycka 15/12
Telefon: Kom. 782 505 532
Adres e-mail: budrem(małpa)g.pl
Strona internetowa: www.budrem.htw.pl
NIP:
615 117 01 11
Opis działalności: Prace remontowe mieszkań, biur, gabinetów, klatek schodowych, itp. Słowa kluczowe: Panele, glazura, gładzie gipsowe, ścianki z regipsów, montaż okien i drzwi, inst. wod-kan.

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2843
Data utworzenia profilu: 2010-05-28 10:30:04
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-28 10:30:04 

Opinie o Budrem Piotr Woźniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, znalazłem gościa po pozytywnych opiniach na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,10972 i nie zawiodłem się
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miki dnia: 2014-02-24 22:10:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem remont mieszkania- wykonany b. dobrze od a do z. można z tą firmą nawiązać współpracę, praca wykonana bez pośpiechu dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław Ridenberger dnia: 2010-12-28 06:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całość ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-15 20:27:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma, robią dobrze,i tanio. Nie rozpoczynają pięciu robót na raz u różnych ludzi, więc musiałam na nich troszkę poczekać, ale było warto. Miałam pięć ekip i ceny przedstawiali z kosmosu, Ci natomiast mają uczciwe ceny,drobniejszy towar dowiozą doradzą, orientują się gdzie taniej, nie naciągają klienta, poleciła mi tą firmę koleżanka, u której robili łazienkę, ja jestem z remontu mieszkania w pełni zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Odeta Wachowiak dnia: 2010-10-12 07:20:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachura, robił mi remoncik, gość jest OK! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jerzyk
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-30 21:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zadowolenie z mojej strony jako klienta, a pełen profesjonalizm w wykonaniu zleconych prac Panu Piotrowi i jego firmie. Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław Węgorzewski-Zalewski dnia: 2010-09-23 07:12:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę ładnie Panowie położyli mi płytki, remont łazienki ma taki sam wygląd, jak na zdjęciu, jestem w pełni zadowolona. Można na takiej firmie i takich ludziach polegać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Genowefa Kierl dnia: 2010-09-11 07:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-01 18:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma remontowała mi dwa pokoje, wstawiali drzwi,kładli w nich gładzie gipsowe, panele i malowali, oprócz tego kładli płytki na balkonie. Wszystko sprawnie dokładnie. Pełna kultura, dokładność, sumienność i punktualność. Cena w porównaniu z inymi firmami niższa a jakość usług bardzo dobra. Jesteśmy wraz z żoną bardzo zadowoleni z wykonanego remontu, Bardzo Polecam. Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Wujec dnia: 2010-05-28 10:41:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją