Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pracownia Obuwia Krzysztof Grodzicki Krzysztof Grodzicki

Zawód: Szewc 
Adres: Małopolskie, 31-504 Kraków Lubicz 26
Telefon: 124303483
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Pracownia szewsko-cholewkarska Słowa kluczowe: Usługi szewskie

Ocena: 80% pozytywna 4x 1x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 0% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2723
Data utworzenia profilu: 2010-03-10 20:49:01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-10 20:49:01 

Opinie o Pracownia Obuwia Krzysztof Grodzicki Krzysztof Grodzicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zwężałam kozaczkii została usługa wykonanabez śladu i od tego czasu korzystam z usług tego zakładu a jest to już 4 lata ijestem bardzo zadowolona jest to chyba jeden z najlepszych rzemieślników .terminy na drugi dzień materiały bardzo dobre chodzi się długo i bardzo czyste wykonanie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: agnieszka afonin dnia: 2013-11-02 00:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szewc, korzystam z jego uslug od 3 lat. Jest bardzo uczciwy, np. jezeli nie warto zmmieniac zelowek, Pan Krzysztof odradza, a moglby zainkasowac za usluge zgodnie z zyczeniem klienta. Podbite u niego buty sie wolniej zdzieraja, wiec korzystanie z jego uslug jest bardzo ekonomiczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-05-16 12:18:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek był bardzo nieuprzejmy, a wręcz chamski. Gdy zapytałam o cennik, a byłam bez butów do naprawy wyzwał mnie od głupich... nie polecam. Ja tam na pewno nie wrócę
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2012-11-22 15:10:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług tego szewca chyba 5 razy. Dwa razy był bardzo opryskliwy i gburowaty, raz przemiły-wdał się ze mną w pogawędkę i nawet sobie razem żartowaliśmy z moich "chińskich",tanich butków, a raz było całkowicie neutralnie. Generalnie - widać, że zna się na rzeczy, jest terminowy, fleki mi założył do wszystkich powierzonych mu par bardzo dobrej jakości - bardzo powoli się zdzierały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2010-12-12 23:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MAM FANTASTYCZNE SANDAŁKI TEJ FIRMY, NIESTETY NIE MA SKLEPU INTERNETOWEGO I NIE MOGĘ KUPIĆ NASTĘPNYCH.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ALAW dnia: 2010-03-25 14:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tej firmy od 20 lat i jestem bardzo zadowolona jak i moje koleżanki ,usługi są na bardzo wysokim poziomie a użyte materiały są zachodnie wysokiej klasy .Powierzone usługi są wykonane bardzo starannie i czysto i profesjonalnie .Ostatnio zwężałam cholewki i jestem bardzo zadowolona .Najgorzej jest jak zamykaja na urlop to wtedy nie ma gdzie dać obuwie do naprawy .W tym zakładzie mam wszystko zrobione kompleksowo .GORĄCO POLECAM...
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2010-03-10 21:11:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją