Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zdzisław Kubicz

Zawód: Płytkarz 
Adres: Dolnośląskie, 55-020 Żórawina ul. Urzędnicza 3/3
Telefon: Kom. 667 187 582
Adres e-mail: z.kubicz(małpa)interia.pl
Strona internetowa: plytkarzwroclaw.prv.pl
Opis działalności: układanie płytek Słowa kluczowe: płytkarstwo, glazura, terakota

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1711
Data utworzenia profilu: 2010-01-17 12:06:58
Data ostatniej aktualizacji: 2010-01-17 12:06:58 

Opinie o Zdzisław Kubicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazienka - polecam. Małe, "ale" do terminu rozpoczęcia prac (spóźnienie 2 tyg). Ale później Pan nadrobił pracując w weekendy, a jak trzeba było pracował do 22. Wynik godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomasz 79 dnia: 2011-07-31 10:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Szczególnie zwracam uwagę na dobre pomysły Pana Zdzisława. Ja co prawda do niektórych nie byłam przekonana, ale fakt jest faktem, że wyszło na jego. Z łazienki jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: naszczście nie musiałam korzystać
Opinia dodana przez: Grabiszynianka dnia: 2011-03-12 11:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ;) Szybko, sprawnie i czysto, co najważniejsze. Jak trzeba przysieszyć staje na głowie i daje rade.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Justa dnia: 2010-10-02 20:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazienka, kuchnia i przedpokój - płytki ułożone starannie i na czas. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2010-07-30 14:22:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na czas , solidnie i niedrogo , facet wie co robi i jak robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na razie niema nic do zarzucenia
Opinia dodana przez: Budus dnia: 2010-02-19 11:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia - dokładny, staranny, terminowy, a przy okazji komunikatywny. Poza tym udało nam się wynegocjować bardzo korzystne ceny:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2010-01-26 10:40:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tego pana. Położył dla nas płytki w dwóch łazienkach i kuchni. Prace wykonał terminowo i solidnie. Potrafi także pomóc niezdecydowanym w doborze płytek. Ma duże wyczucie estetyki. Polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2010-01-18 16:36:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazienki, kuchnia i przedpokój wykonane zgodnie z projektem, fachowo i terminowo. Można liczyć na doradztwo dotyczące aranżacji wnętrz oraz pomoc w doborze materiałów. Polecam tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2010-01-17 19:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i starannie. Miły kontakt. Potrafi doradzić. Precyzyjne obliczanie potrzebnego materiału.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-17 12:09:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją