Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DAMIANO Damian Ziółkowski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, Toruń Szosa Chemińska
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: fryzjer damsko-męski Słowa kluczowe: zakład fryzjerski

Ocena: 86% pozytywna 31x 2x 5x

Jakość usług: 86% wysoka 32x 1x 5x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 31x 1x 3x
Ceny usług: 58% niskie 10x 18x 7x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 10704
Data utworzenia profilu: 2009-12-09 17:57:15
Data ostatniej aktualizacji: 2009-12-09 17:57:15 

Opinie o DAMIANO Damian Ziółkowski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena nie adekwatna do wykonanej usługi. Nie wspominając, że spędziłam w salonie 2h. A to jakiś absurd. Pan Damian godzinę prostował moje włosy, a później tylko lekko je podciął. Choć prosiłam, żeby mocno pocieniować bo mam dużo włosów. Po pierwszym myciu jeszcze gorzej wyglądały moje włosy jak przed strzyżeniem. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: G dnia: 2017-09-28 11:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechałam do Pana Damiana 100km, z polecenia znajomej. Jestem bardzo zadowolona z prostowania keratynowego, ścięcia oraz koloryzacji. Pan Damian oraz pracownica Marta idealnie dopasowali mi fryzurę, rewelacyjnie się czuje w moich nowych włosach!! Polecam każdemu, świetne wyczucie, naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefania dnia: 2015-10-08 14:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parę dni temu byłam u pana Damiana na lekkim podcięciu włosów,dzisiaj byłam na koloryzacji i jestem MEGA zadowolona.Od wielu lat szukam fryzjera,który będzie umiał mi doradzić,który zrobi mi taką fryzurkę,że nie będę musiała jej codziennie układać.Nigdy nie byłam w 100% zadowolona.Pan Damian umie delikatnie doradzić,w czym jest najlepiej,ale nie narzuca swoich pomysłów i co najważniejsze-słucha klienta.Atmosfera w salonie bomba,dawno się tak nie naśmiałam i czułam się pod opieką profesjonalistów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-08-28 13:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług i naprawdę jestem pod wrażeniem fachowości Pana Damian,mialam fatalnie obcięte wcześniej włosy do tego kiepski kolor a Pan Damian dokonał wręcz cudu,zrobił śliczną fryzurkę do tego fantastyczny kolor, włosy po umyciu wręcz same się układają, chyba po raz pierwszy jestem tak zadowolona z obcięcia włosów, naprawdę gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 14:57:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umie odtworzyć jedną fryzurę wielokrotnie nie jak inni... Jak trzeba to doradzi coś nowego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Milas dnia: 2014-05-16 08:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi p.Damiana są na wysokim poziomie i chwali się ciągłe zainteresowanie klientem. Ceny niestety powalają, jest coraz drożej, co bardzo zniechęca. Wydawanie 190zł za farbowanie co 6tygodni to czyste zdzierstwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bea dnia: 2014-04-12 23:48:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wyprostowaniu włosów przez Damiana były idealnie proste i lejące, czyli takie o których marzę, chociaż z natury mam bardzo puszące. Fryzura, którą mi zrobił była idealna, ale niestety do czasu, aż nie umyłam włosów i powróciłam do okropnego jednego wielkiego puchu...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-27 18:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszyscy co piszą te bzdury o złym robieniu farb itp niech zmienią lekarza bo ten was oszukuje he he
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma
Opinia dodana przez: marysia dnia: 2013-12-20 10:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opłacało się jechać 50 km. Nasprawdę zna się na rzeczy, mało jest takich ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A>M. dnia: 2013-06-10 10:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, dopasowuje sie do potrzeb klienta. Sugeruje delikatnie, nie nachalnie swoje pomysły. Widać, ze jest fryzjerem z pasją. Bardzo sympatyczny i kontaktowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Z reklamacji nie korzystalam, bo nie było takiej potrzeby.
Opinia dodana przez: Marzenna P. dnia: 2013-05-24 10:59:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa i wykonanie super jechałyśmy do nich z Grudziądza opłacało się
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-12-10 22:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem stałą klientką Damiana, zawsze jestem zadowolona, Damian ma dużo pomysłów, które są dopasowane do jakości włosa i twarzy. jego porady są trafne. Gorąco Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-10 14:24:19 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze szybko i nie tanio ale polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kolo dnia: 2012-04-07 17:40:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nowa fryzura extra włosy są świetnie obcięte i pofarbowane polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-03-19 14:00:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nowa fryzura bomobowa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2011-09-07 18:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze Polecam!!!Dziś byłam poraz pierwszy u pana Damiana i jestem bardzo zadowlonona.Miałam robiona dekolaryzacje i włosy wygladają bardzo dobrze,bardzo miała atmosfera,uroda p.D-powalajaca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2011-08-19 21:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co prawda długo nie byłam,ale zamierzam odwiedzić bo do żadnego innego fryzjera nie pójdę nie ma nawet opcji!Słyszałam tylko,ze Damian się przeniósł tylko gdzie dokładnie ? Szczerze to zawsze byłam zadowolona z jego usług ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: e dnia: 2011-08-05 07:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam już kilka razy i zawsze było OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-24 11:20:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry fryzjer
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-31 12:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko ludzie zazdrośni fachowości Damiana mogą pisac negatywne opinie na temat złych usług wykonywanych w salonie DAMIANO jest tam miła kulturalna obsługa profesjonalne doradzenie koloru i fryzury tylko ktoś bardzo zawistny rzuca jadem i komentarzami w negatywie kto był w salonie Damiana wie jak jest naprawdę resztę neguję ja weżcie się sami do roboty i zobaczymy jakie z was zdolne bestie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma
Opinia dodana przez: MARYSIA WAJS dnia: 2010-12-27 21:18:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez rewelacji nie ma czym sie podniecać ale nie można tez narzekac...ceny rozsadne biedronka to to nie jest...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: :-)
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-18 22:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzura ktora pan mi zrobil jest swietna wszystkim sie podoba i mnie tez dziekuje !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona na maksa dnia: 2010-09-07 20:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sądzę,że Negatywne Opinie piszą tylko Osoby które Zazdroszczą talentu,i tak naprawdę nigdy nie były w salonie.Damian jest świetny w tym co robi,pomysłowy i umie DOBRZE doradzić, ma doskonały kontakt z klientami potrafi wysłuchać.Polecam Salon Fryzjerski Damiano !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2010-08-18 21:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona kolor p.Damian robił mni 5tyg temy i do tej pory jest świetny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2010-08-18 00:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIĘKUJE Panie Damianie jestem bardzo zadowolona.NA FOTELU czułam sie nie jak u dentysty.Właśnie o to chodzi z Pana ust miła rozmowa i co jakiś czas żart .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-04 14:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRACUJE W SZKOLE I MOJE 4KOLEŻANKI CHODZIMY DO MAMIANAOD OK 6 MIES MY JESTESMY ZAWSZE ŚWIETNIE OBSŁUŻONE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: WIOLA dnia: 2010-07-21 23:32:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masakra czy to dlugie czy krotkie wlosy kasuje za farbe tak samo. Jestem nie zadowolona. Nawet nie chce mi sie na jego temat rozpisywac.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kika dnia: 2010-07-04 17:19:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona super extra !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2010-06-07 22:40:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podoba mi sie moja nowa fryzura :) dziekuje panie Damianie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magia dnia: 2010-05-26 17:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OLa napisała -"[...] Gdy przyszło do zapłaty Pan Damian schował się na zapleczu a mnie skasowano za dwie koloryzacje! Juz nigdy tam nie pójdę - Horror! Odradzam ten salon wszystkim dbającym o swoje włosy!"-śmieszne pan Damian kasuje pieniążki zawsze sam ! Jeszcze nigdy nie płaciłam nikomu innemu pomimo iż ktoś był z nim w salonie (bo chyba pracuje teraz z jakimiś 2 dziewczynami), to jakie chore żeby wymyślać niestworzone rzeczy ja tam jestem zadowolona z każdego pobytu u tego pana.Moze faktycznie jakaś zazdrosna konkurencja ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bajka dnia: 2010-05-10 12:37:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian wcale nie pracuje na tanich kosmetykach!Ja jestem zadowolona z jego usług nawet bardzo wg. mnie inni fryzjerzy nie maja polotu nawet.Zawsze wychodzę zadowolona ostatnio zrobił mi świetna zmianę fryzury i jestem bardzo zadowolona,będąc tam nie zauważyłam żeby jakaś klientka wychodziła nie zadowolona,a komentarze negatywne zostawia tylko i wyłącznie konkurencja !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2010-05-01 12:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM,u Pana Damiana strzygę się już od trzech lat(wcześniej pracował na Ul. Długiej)zawsze byłam zadowolona z fryzury. Pan Damiaian zawsze dyskretnie podpowiada i doradza fryzurę ale nie zapomina o sugestiach klientki, jeśli proszę żeby ciął krócej lub zostawił dłuższe włosy zawsze uwzględnia moje uwagi. Farbowałam też u niego włosy, kolor wyszedł świetnie dokładnie taki jaki wybrałam, robiłam też taką lekką trwałą, włosy miałam ładnie skręcone, nie spalone, dlatego bardzo polecam zakład fryzjerski DAMIANO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: LG dnia: 2010-04-21 09:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czesc dziewczyny... DZIS WYSZLAM Z SALONU DAMIANO BARDZO ZADOWOLONA... MAM SLICZNY KOLOREK I OBCIECIE BAJA... JESTEM STALA KLIJENTKA P.DAMIANA I NIGDY JESZCEZ MNIE NIE ZAWIODL wlosy po kazdym scieciu przez p.damiana... ukladaja sie super... nie poswiecam im zbyt wiele czasu ale i tak wszyscy podziwiaja moja fryzure...JESLI CHODZI O TE ZLE OPINIE... BEDE SUROWA NA TAKIE COS.... A JESLI KONKURENCJA NIE POTRAFI SIE PRZYZNAC ZE JEST ZAZDROSNA ZE P.DAMIAN OD SAMEGO POCZATKU SOBIE RADZI TO TRUDNO...zawsze bede wspierala p.Damiana... POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: miki dnia: 2010-01-23 00:35:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikomu nie polecam salonu DAMIANO na sz. Chełmińskiej a zwłaszcza własciciela Pana Damiana. Jednym słowem - Tragedia! Nakładał mim kolor godzine ( w niektórych miejscach ta farba już zastygła) nic nie robił sobie z moich uwag! zdążył nałożyć i po chwili zaczoł szybko myć, w jego oczach widziałam niepewność a w lustrze ciemno zielony kolor włosów!!! Szok! Naładał mi farbe drugi raz twierdząc, że to wina moich włosów! No i oczywiście po wysuszeniu zielony kolor pozostał w niektórych miejscach! Przy modelowaniu szarpał moje włosy, robił to chaotycznie co strasznie bolało - twierdził, ze to również wina moich włosów gdyż są zbyt gęste a on nie ma odpowiedniej szczotki do takich włosów. Gdy przyszło do zapłaty Pan Damian schował się na zapleczu a mnie skasowano za dwie koloryzacje! Juz nigdy tam nie pójdę - Horror! Odradzam ten salon wszystkim dbającym o swoje włosy!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Każą płacić za własne błędy!!!!!!!
Opinia dodana przez: OLa dnia: 2010-01-16 12:43:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porażka, tanie kosmetyki. Nikomu nie polecam tego salonu. te pozytywy to chyba Pan Damian sobie pisał!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kicia dnia: 2009-12-27 11:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam sie z poprzednia opinia... podejrzewam ze to opinia od zazdrosnej konkurencji lub od osoby ktora chce zrobic panu Damianowi pod gorke... po pierwsze p.Damian dobiera fryzury , kolory do karnacji,koloru oczu -jak to mi kiedys mowil ''zadko kiedy, komu pasuja popielate mocno chlodne odcienie... wiec nie wierze w to by sobie utrudniał prace i ten kolor tobie doradzal... a z koro nie chcialas zejsc z blondu to nie trzeba bylo sie zgadzac.... na pewno sam by nie podiol takiej pochopnej decyzji... JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USLUG P.DAMIANA I MOJE KOLEZANKI Z PRACY TAK ZE .... WEC POLECAM nr tel do p. Damiana 605602559
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: blondi212 dnia: 2009-12-13 14:32:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla mnie Pan Damian to jeden z najlepszych fryzjerów w Toruniu,nigdy nie wyszłam od niego niezadowolona,a chodziłam czajki ,kleopatry ,górnego i tam nie zawsze spełniano moje oczekiwania w 100%.Profesjonalnie obcina,doradza i farbuje.gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasiulek dnia: 2009-12-11 09:37:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze chodziłam do jednego salonu (do fryzjerki) ale jak każda kobieta potrzebowałam zmiany, czegoś nowego - a zarazem nowego... dlatego po zapoznaniu się z waszymi opiniami znalazłam dużo ciekawych opinii na temat Pana Damiana, podekscytowana postanowiłam się umówić, ku mojemu zdziwieniu nie czekałam długo na wizytę z czego bardzo się ucieszyłam gdyż nigdy nie strzygł mnie mężczyzna. Miałam długie blond włosy i chciałam co zmienić Pan Damian zaproponował mi zmianę koloru na popielaty i wycieniowanie a więc się zgodziłam. W efekcie końcowym jak zobaczyłam się w lustrze to mój kolor nie był tak jak mi to obiecywano - miejscami był zielonkawy i bardzo siny a z moich grubych włosów po wystrzępieniu zostały piórka!!! Pan Damian wmawiał mi ,że wyglądam bosko, i że taki jest teraz trend. Choć nie jestem pewna czy kolor zielony jest teraz w modzie a ceny wcale nie były niskie. Po tym wszystkim jest mi wstyd powrócić do mojej stałej fryzjerki. Ostatecznie nikomu nie polecam Pana Damiana z salonu DAMIANO ! Jestem rozczarowana i zawiedziona!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolona dnia: 2009-12-09 17:57:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją