Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Twój Fryzjer Monika Aszyk

Zawód: żłobki Fryzjer 
Adres: Pomorskie, Gdynia
Telefon: Kom. 601-099-177
Adres e-mail: twojfryzjer(małpa)twojfryzjer.com.pl
Strona internetowa: www.twojfryzjer.com.pl
Opis działalności: Twój osobisty fryzjer domowy - usługi w domu klienta Słowa kluczowe: fryzjer,fryzjerstwo,twój prywatny fryzjer,twój fryzjer,fryzjerstwo dojazdowe,fryzjer na telefon,twojfryzjer,fryzura,modelowanie włosów,fryzjer domowy,prywatny fryzjer,fryzjer w domu,fryzjerstwo na telefon

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 80% niskie 8x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 6072
Data utworzenia profilu: 2009-09-23 17:50:30
Data ostatniej aktualizacji: 2009-09-23 17:50:30 

Opinie o Twój Fryzjer Monika Aszyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze jestem zadowolona, efekt utrzymuje się bardzo długo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-20 15:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Monika odmieniala moja osobe zmiana fruzury koloru , jej wizja nigdy by mi nie przyszla do glowy . Mega Polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-22 14:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zazwyczaj fryzjerzy muszą poznać moje włosy zanim zetną mnie powiedzmy tak jak chciałam.A tu pierwszy raz i proszę:świetny wygląd fryzury nie tylko tuż po ułożeniu.Po pierwszym myciu czar nie prysł.Naprawde gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Bisha dnia: 2013-03-12 22:38:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystyłam z tej Pani usług raz masakra nie umie dobrze robić pasemek, tanie farby i rozjaśniacze.Kasuje w domu jak w profesjonalnym salonie.Do tego pasemka są żółte....Przykre,ale prawdziwe.....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: nieznana dnia: 2013-03-03 13:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła obsługa, kolor i cięcie także wporządku,polecam korzystanie z usług pani Moniki ponieważ to profesjonalistka w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kamila dnia: 2012-02-26 08:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dopsze, szypko, i skótecznie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antyIP dnia: 2012-02-20 10:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiłam się na czesanie ślubne, Pani Monika super wywiązała się postawionego zadania, polecam szczególnie za punktualność i profesjonalizm oraz miłą obsługę. Pomimo że nie było za dużo czasu, dodatkowo uczesała moją mamę która też była zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-02-18 16:07:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: punktualna i fachowa obsluga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-18 11:22:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika nie jest złym fryzjerem, ale ceny ma zbyt wysokie, jak w salonie a nawet drożej, a przecież w domu używamy własnej wody, niekiedy własnej farby.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pula dnia: 2012-02-13 15:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam znależć dla siebie, po prostu, dobrą fryzjerkę, stylistkę fryzur; zaczęłam szukać w internecie. Przeczytałam ofertę Pani Moniki Aszyk, potem opinie klientek. Jakoś to wszystko zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie, zaufałam temu, co przeczytałam. Umówiłam się telefonicznie z Panią Moniką, już w czasie rozmowy zrozumiałam, że mam do czynienia z osobą nieprzeciętną, nie tylko fachowcem, ale także z przemiłym człowiekiem. Przyjechała do mnie, do domu punktualnie z całym potrzebnym sprzętem i przystąpiła do pracy. Przede wszystkim, fachowo doradziła mi absolutną zmianę wizerunku : kolor oraz inne strzyżenie. Była szybka, zdecydowana, miła, rozmowna, wzbudziła moje zaufanie i szacunek. Cała wizyta była serdeczna, cułam się świetnie. Gdy w końcu, zobaczyłam jak wyglądam, jaką nową fryzurę wykonała mi Pani Monika, to nie mogłam uwierzyć w moją super-pozytywną odmianę - REWELACJA ! po raz pierwszy od wielu długich lat jestem bardzo zadowolona z przepięknej fryzury oraz dopasowanego koloru włosów. Czuję się świetnie, najważniejsze, psychicznie odżyłam, minęło moje niezadowolenie z dotychczasowej niedopasowanej fryzury.Już wieczorem pokazałam się rodzinie, koleżankom i tu najważniejsze : wszyscy zgodnie oświadczyli : jest super dobrze, bezbłednie ! Teraz sama widzę, co znaczy dopasowana fryzura do osoby, do wieku, itd. po prostu bardzo ładny wygląd, świeży i modny ! W najbliższym czasie już moja koleżanka i córka umówiły się z Panią Moniką na zmianę wizerunku. Mam taką sytuację rodzinną, że potrzebują pomocy fryzjerki u mnie w domu i dlatego od dzisiaj Pani Monika już będzie moją osobistą fryzjerką i tak zostanie, bo " zdobyła moje serce " i moje zaufanie. Bardzo polecam wszystkim Panią MONIKĘ ASZYK, jako doskonałego fachowca i serdecznego człowieka ! A ceny, rzeczywiście są niskie ! Pozdrawiam Panią Monikę i wszystkie przyszłe klientki !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia z Karwin. dnia: 2011-06-16 22:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Paniom, korzystałam już drugi raz z usług Moniki i na prawdę suuuper!!! Bez zastrzeżeń. Polceam w 100%. Na weselu fryzura trzymała się całą noc!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika z Witomina :) dnia: 2011-05-01 18:34:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z fryzury, pierwszy raz tyle osób powiedziało mi, że mam fajnie ścięte włosy. Pani Monika to bardzo sympatyczna i konkretna osoba, a przy tym szczera i potrafiąca podjąć decyzję co do wyboru fryzury- ja nie mogłam się zdecydować :-) Na pewno będę jeszcze korzystać z usług Pani Moniki, tym bardziej, że przy dwójce małych dzieci trudno znaleźć czas na fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2009-10-06 15:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług pani Moniki korzystałam dwukrotnie, efekt za każdym razem podobny - PEŁNA SATYSFAKCJA!!! Gorąco polecam wszystkim, sama już planuję kolejna wizytę. Monika Data skorzystania z usługi: 01/10/2009 Twój status: korzystałem z usługi kilkakrotnie Polecam innym: tak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Monika
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2009-10-03 18:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pani Moniki z początku korzystałam tylko ja , teraz rowniez mąż i syn też nie chcą nikomu innemu powierzeć swoich włosów. Po ostatniej wizycie moje własy wyglądają super mimo pewnych szaleństw związanych z dość radykalną zmianą koloru włosów.Kolor jest piękny lśniący , włosy układają się same, a Pani Monika jak zwykle przemiła i uśmiechnięta. Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2009-09-23 17:51:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją