Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.P.U.H Izabella

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 42-460 Nowa Wieś mierzęcice wojska polskiego 43
Telefon: 322887944
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: fryzjer damsko meski Słowa kluczowe: fryzjer

Ocena: 64% pozytywna 9x 5x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 4x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 3x
Ceny usług: 90% niskie 9x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1373
Data utworzenia profilu: 2009-09-06 20:20:26
Data ostatniej aktualizacji: 2009-09-06 20:20:26 

Opinie o P.P.U.H Izabella

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!! to jest salon jakich mało w naszej okolicy . Umiejętności fryzjerek to mistrzostwo świata , Pani Iza powinna otworzyć własną szkołę fryzjerską :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2019-11-08 20:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!! Fantastyczna atmosfera , strzyżenie mistrzowskie !!! Dziewczyny wiecznie uśmiechnięte :-) Gorąco polecam każdemu kto chce być na TOP z fryzurami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-11-06 17:27:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo nie przyjemna obsługa, Panie obgadywały nie przyjemnie nieobecne klientki, czyłam się intruzem w salonie. Jedyny pozytyw, profesjonalne mycie głowy, żadko sie zdarza że wychodzi sie z salonu z nienaruszonym makijażem.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asd dnia: 2016-04-16 09:00:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoki profesjonalizm :-) potrafią dobrze dobrać fryzurę , są na bieżąco z trendami mody , ciągle się szkolą co przekłada się jakość usług.Ceny jak na takie profesjonalne kosmetyki maja przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beti dnia: 2014-03-05 08:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mila obsługa, polecam ten salon. Fajnie ze można się umówić telefonicznie nie muszę długo czekać a my faceci tego nie lubimy :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2014-02-24 08:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam , świetni fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona C. dnia: 2014-02-23 19:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła atmosfera ,usługa na wysokim poziomie za przystępną cenę. Pracują na bardzo dobrych kosmetykach. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-02-16 19:47:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-09 20:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak do tej pory jestem zadowolona wszystkie panie mnie obcinały i z każdej byłam zadowolona, czesanie fryzur też bez zastrzeżeń a przyznać muszę że jestem bardzo wymagająca i często zmieniałam fryzury w domu sama ale nie po wizytach w tym salonie a ceny normalny widziałam już dużo droższe zakłady a mniej kompetentne. Polecam wszystkim wymagającym paniom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2012-05-17 10:04:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani blondynka, taka wysoka, nie pamiętam jednak jej imienia bardzo nie przyjemna dla nowych klientów. Obcinając mi włosy cały czas rozmawiała z inną klientką a ja czułam się jak bym tam bardzo przeszkadzała. Z tego wzglądu nie polecam tego salonu dopuki nie zmieni się nastawienie obsługi.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie znana
Opinia dodana przez: była, nowa klientka dnia: 2011-10-26 12:44:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z poprzedniczką, kadra taka sobie, atmosfera niezbyt przyjemna, a co do jakości to raczej mało zadawalająca
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie ma reklamacji, Panie wiedzą, że to tak miało być i to jest dobrze
Opinia dodana przez: beti dnia: 2011-04-26 19:22:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Personel nieprofesjonalny, właścicielka niezbyt sympatyczna, jak rozkręcała działalność to dbała o klientów, teraz jej może już nie zależy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: miki dnia: 2011-04-11 20:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła obsługa,swietna jakość usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: ania dnia: 2009-11-04 11:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma z dobrymi fachowcami,potrafia zadbac o klienta. Niskie ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-06 20:22:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją