Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

jaroslaw,piotr hajduk jaroslaw,piotr hajduk

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 41-506 chorzow szczepanska 9/1
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: uslugi remontowo - budowlane a raczej partaczenie i psucie wszystkiego co sie da! Słowa kluczowe: remonty pod klucz - wystrzegaj sie!!!

Ocena: 50% pozytywna 8x 8x

Jakość usług: 53% wysoka 8x 7x
Terminowość: 46% bez zastrzeżeń 6x 3x 7x
Ceny usług: 62% niskie 5x 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2969
Data utworzenia profilu: 2009-07-07 11:24:19
Data ostatniej aktualizacji: 2009-07-07 11:24:19 

Opinie o jaroslaw,piotr hajduk jaroslaw,piotr hajduk

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: .właściciel jak i jego synuś cwan... naciąga...pracownicy złapanki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kris dnia: 2014-08-24 19:10:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pozostawiająca nieszczelności w wykonanych instalacjach. Bez kontaktu po zgłoszeniu awarii.Klientów maja w NOSIE.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Żadna
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2014-05-23 18:55:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PARTACKA FIRMA,ROBIĄCA ŁASKĘ GDY ZWRÓCI SIĘ IM UWAGĘ ŻE ZROBILI ŹLE.BEZ SAMOKRYTYKI DO SWOJEGO WYKONANIA.UWAŻAJĄ SIĘ ZA WYROCZNIE-NIE PRZYJMUJĄ RACJI KLIENTA DO WIADOMOŚCI.WRĘCZ MAJĄ GO W GŁĘBOKIM POWAŻANIU.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-03-10 10:20:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: właściciel wyłudza zadatek i nie wykonuje usługi nie polecam
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: stanisław dnia: 2014-02-08 20:03:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: właściciel firmy czysty osz... beznadziejny facet w tym wieku zachowuje sie jak czysty d.... mało konkretny roboty prowadzone beznadzieja nikomu nie zycze spotkania atym bardziej wykonywania robót przez firme tego cw...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: gog dnia: 2013-09-08 00:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa godna zaufania, zleciłem wymurowanie jednego z pięter nowo budowanego domu,tydzień czasu i gotowe!! póki co finanse nie pozwalają mi na dalsze prace ale na jesień planuje dalsze roboty, ojciec jak i syn świetni fachowcy, zresztą tak samo cała ekipa,pozdrawiam Pana Piotra!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 2011-08-16 20:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna ekipa, jestem w trakcie remontu mojego drugiego mieszkania i jestem ponownie zadowolony, poprzednie odwalone na cacy,a obecne chyba jeszcze lepiej, w sensie ze szybciej bo jakość bardzo wysoka, nie wiem skąd krytyczne opinie ale to jest internet i każdego można obsmarować tym bardziej podpisując się jako anonim, posiadam zdjęcia z robót tej ekipy, gdyby ktoś był niezdecydowany podaje też meila choper1@interia.pl , mogę przesłać zdjęcia,polecam i pozdrawiam firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacji zero!!
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2011-07-20 17:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, firma właśnie kończy mi budowe domku jednorodzinnego, robota swietnie wykonana, chłopaki walczą po 11-12 godz dziennie, są punkt 6 w pracy a o 18 chowają narzedzia, jestem bardzo zadowolony, dzis skończyli elewacje, wyszło pięknie,szef obiecał dfopielnenie i elewacje w ok 5tyg, dzis miją 3 tydz a robota w 95% gotowa, naprawde polecam chłopaków, cięzko i solidnie pracują!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zero usterek wieć po co reklamacja!
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2011-05-13 17:35:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSTRZEGAM PRZED TA FIRMA!!!Jezeli jednak ktos zaryzykuje i zatrudni te firme - to tylko i wylacznie z bardzo dobrze spisana umowa! Mnie naciagnieto na pieniadze, zniszczono powierzone materialy do remontu mieszkania.zadne z powierzonych prac nie zostaly zakonczone a to co zdolano zrobic w opinii innych fachowcow to po prostu partactwo! Po tej firmie pozostal tylko balagan ,pusty potrfel i rozstroj nerwowy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gola dnia: 2010-12-02 18:48:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie budowe domku jednorodzinnego,jestem bardzo zadowolony,wszystkie prace zostały starannie wykonane,wykonawca dotrzymał terminu,w przyszłości nadal bede korzystał z Ich usług,naprawde wartO,POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2010-07-26 22:46:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Firmy Jarosława i Piotra Hajduków korzystamy od ponad 5 lat, Wykonywała dla nas remonty i adaptacje pomieszczeń sklepów i biur, remonty hal hurtowni itp. Z usług jesteśmy bardzo zadowoleni, bo roboty były zawsze wykonywane solidnie i szybko, a przy tym tanio. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez uwag
Opinia dodana przez: GAH dnia: 2010-05-14 12:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma budowlana Jarosław Hajduk, Piotr Hajduk wykonała dla mnie kapitalny remont mieszkania z wymiana ścian, posadzek i drzwi. Wymienione zostały też instalacje wodno-kanalizacyjna elektryczna i gazowa. Jestem bardzo zadowolony, bo roboty wykonane zostały szybko,bardzo starannie, fachowo i terminowo, a przy tym bardzo tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stencel Krystian dnia: 2010-05-12 12:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Tanio i solidnie.Zleciłem przebudowę i remont łazienki.Szczerze mówiąc efekt końcowy zdecydowanie przerósł moje oczekiwania i wyobrażenie.Glazura i terakota położona idealnie,ścianki działowe zrobione solidnie i z pomysłem.I to co najbardziej sobie cenię - uczciwość.Wybór wykonawcy okazał się strzałem w 10 pomimo wcześniejszego komentarza. Rozmowa z właścicielem firmy rozwiała moje wątpliwości i potwierdziła przypuszczenia co do celu publikacji tego typu oskarżeń. Na pewno skorzystam ponownie z usług tej firmy przy remoncie pozostałych części mieszkania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur K. Chorzów dnia: 2010-01-24 19:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z jakości oferowanych usług,jestem zaskoczony negatywną opinią poprzedniego klienta, firma ta remontowała u mnie całą kamienice,a także sklep wielobranżowy,wszystko w jak najlepszym porządku,o nic nie musiałem się martwic,dowóz materiałów,doradztwo przy zakupie materiałów itp. Gość,który prowadzi firmę jest rzetelny i kiedy potrzebowałem pomocy zawsze był pod telefonem,z czytym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-13 16:51:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZUPELNY BRAK KOMPETENCJI I KWALIFIKACJI.NIEBEZPIECZNI - W JEDNYM MIESZKANIU ZOSTAWILI AZ TRZY NIESZCZELNOSCI GAZU - na co zupelny brak reakcji!Wyludzaja pieniadze.Twierdza,ze maja 25-letnie doswiadczenie.Hmmm.... na pewno nie poswiecili tego czasu na doskonalenie sie w zawodzie - raczej skupili sie na tym jak oskubywac klientow.Strzezcie sie tych ludzi!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-07-11 17:30:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma niekompetentna, "fachowcy" o amatorskich kwalifikacjach, psuja i partacza wszystko " na co spojrza", zero estetyki, nie uznaja ani pionow ani poziomow, wyludzaja pieniadze.Wystrzegaj sie - sa gorsi od tornado!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak reakcji na reklamacje,czy pisma od adwokata
Opinia dodana przez: pechowiec dnia: 2009-07-07 11:32:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją