Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

jaroslaw,piotr hajduk jaroslaw,piotr hajduk

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 41-506 chorzow szczepanska 9/1
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: uslugi remontowo - budowlane a raczej partaczenie i psucie wszystkiego co sie da! Słowa kluczowe: remonty pod klucz - wystrzegaj sie!!!

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 2x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3424
Data utworzenia profilu: 2009-07-07 11:24:19
Data ostatniej aktualizacji: 2009-07-07 11:24:19 

Opinie o jaroslaw,piotr hajduk jaroslaw,piotr hajduk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie dzięki za robotę, jestem zadowolony w 100% Świetna robota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wzorowa
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-02-12 19:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa godna zaufania, zleciłem wymurowanie jednego z pięter nowo budowanego domu,tydzień czasu i gotowe!! póki co finanse nie pozwalają mi na dalsze prace ale na jesień planuje dalsze roboty, ojciec jak i syn świetni fachowcy, zresztą tak samo cała ekipa,pozdrawiam Pana Piotra!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 2011-08-16 20:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, firma właśnie kończy mi budowe domku jednorodzinnego, robota swietnie wykonana, chłopaki walczą po 11-12 godz dziennie, są punkt 6 w pracy a o 18 chowają narzedzia, jestem bardzo zadowolony, dzis skończyli elewacje, wyszło pięknie,szef obiecał dfopielnenie i elewacje w ok 5tyg, dzis miją 3 tydz a robota w 95% gotowa, naprawde polecam chłopaków, cięzko i solidnie pracują!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zero usterek wieć po co reklamacja!
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2011-05-13 17:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie budowe domku jednorodzinnego,jestem bardzo zadowolony,wszystkie prace zostały starannie wykonane,wykonawca dotrzymał terminu,w przyszłości nadal bede korzystał z Ich usług,naprawde wartO,POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2010-07-26 22:46:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Firmy Jarosława i Piotra Hajduków korzystamy od ponad 5 lat, Wykonywała dla nas remonty i adaptacje pomieszczeń sklepów i biur, remonty hal hurtowni itp. Z usług jesteśmy bardzo zadowoleni, bo roboty były zawsze wykonywane solidnie i szybko, a przy tym tanio. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez uwag
Opinia dodana przez: GAH dnia: 2010-05-14 12:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Tanio i solidnie.Zleciłem przebudowę i remont łazienki.Szczerze mówiąc efekt końcowy zdecydowanie przerósł moje oczekiwania i wyobrażenie.Glazura i terakota położona idealnie,ścianki działowe zrobione solidnie i z pomysłem.I to co najbardziej sobie cenię - uczciwość.Wybór wykonawcy okazał się strzałem w 10 pomimo wcześniejszego komentarza. Rozmowa z właścicielem firmy rozwiała moje wątpliwości i potwierdziła przypuszczenia co do celu publikacji tego typu oskarżeń. Na pewno skorzystam ponownie z usług tej firmy przy remoncie pozostałych części mieszkania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur K. Chorzów dnia: 2010-01-24 19:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z jakości oferowanych usług,jestem zaskoczony negatywną opinią poprzedniego klienta, firma ta remontowała u mnie całą kamienice,a także sklep wielobranżowy,wszystko w jak najlepszym porządku,o nic nie musiałem się martwic,dowóz materiałów,doradztwo przy zakupie materiałów itp. Gość,który prowadzi firmę jest rzetelny i kiedy potrzebowałem pomocy zawsze był pod telefonem,z czytym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-13 16:51:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją