Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabriel - Salon Fryzjerski Piotr Dołżyc

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-300 Grudziadz Grudziądz Pańska 3
Telefon: (056) 462-22-19
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.gabriel.twoje-miasto.pl
NIP:
583-188-05-26
Opis działalności: KOSMETYCZKA, PRZEDŁUŻANIE, TWARZ, ZABIEGI, CIAŁO, PAZNOKCIE, MAKIJAŻ, MODELOWANIE Słowa kluczowe:

Ocena: 92% pozytywna 49x 1x 4x

Jakość usług: 94% wysoka 49x 2x 3x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 48x 2x 1x
Ceny usług: 78% niskie 22x 20x 6x
Ilość opinii w serwisie: 54
Ilość odsłon profilu firmy: 7426
Data utworzenia profilu: 2009-05-22 14:56:10
Data ostatniej aktualizacji: 2009-05-22 14:56:10 

Opinie o Gabriel - Salon Fryzjerski Piotr Dołżyc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa. Moje włosy są teraz piękne i błyszczące po zabiegach upiększających. Polecam tego sympatycznego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Laura Wencel dnia: 2019-03-28 14:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaskoczyło mnie, że w Grudziądzu jest takie miejsce z tak fachową obsługą i wiedzą ... Pan Piotr jest bardzo precyzyjnym fryzjerem dobrze dobrany kolor i fryzura dziękuję bardzo. Potrafił mi również doradzić produkty, które są bezpieczne i dają efekty dla włosów i skóry głowy, która jest bardzo wrażliwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Wróblewska dnia: 2017-07-07 18:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i potwierdzam wcześniejsze opinie jak najbardziej ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Podolski dnia: 2016-09-17 11:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce, dobra porada i wprawne ręce... Najlepiej się umówić z uwagi na zapisy, ale warto poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2016-04-15 12:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok polecam to miejsce, fajna propozycja obcięcia tak jak ustaliłem taki efekt stylizacja męska fajna super pasta którą mogłem zakupić w dobrej cenie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz Kubalski dnia: 2016-01-23 13:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wyboru tego salonu i efektu pracy stylisty. Bardzo ładnie skomponowana farba mikstura opracowana indywidualnie dla mnie i obcięcie super układają się włoski. Polecam to miejsce i Pana Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Kowalska dnia: 2015-11-08 23:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zawsze wszystko ok. Mieszkam w Norwegii i bywam tylko 3 razy w roku, a zawsze odratowują moje włosy po fryzjerach w Norwegii szkoda, że mogę ich mieć przy sobie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-08-17 21:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam fajne miejsce polecał mi kolega i jestem zadowolony super efekt . Fajne produkty dla męskiej stylizacji . Będę wracał bo warto, niełatwo się dostać, ale warto poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil Tarnowski dnia: 2015-05-23 21:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dobra ręka do moich włosów , super się układają i precyzyjna robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2015-03-29 13:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką od wielu lat. Czasami jak nie mogę przyjechać odwiedzam inne salony w stolicy, ale wiem że Piotr jest jednym z niewielu którzy potrafią zrobić piękny kolor i fryzurę. Poza tym ma odpowiednią pozycję w sferze fryzjerów, bo znają go w Warszawie w najlepszych salonach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2015-03-06 16:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem opinii w internecie i znalazłem, poszedłem z pewną barierą czy aby to prawda, ale sprawdziłem i mi przypasowali i wiem, że tutaj wrócę, dobre obcięcie i kosmetyki do układania polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam Miąskowski dnia: 2015-02-23 20:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj byłam pierwszy raz z polecenia i wiem, że będę chodziła regularnie ... ja już znalazłam swojego fryzjera a Ty?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-02-16 21:27:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super stylizacja na imprezę pięknie pachnące kosmetyki i super obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-02-16 14:39:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista w męskich fryzurach, wie o co kaman, specjalna linia do stylizacji i pielęgnacji American Crew, mega fryzura z przedziałkiem kilka propozycji z katalogów typowo męskich pełna profeska, polecam kolesia co wie duzo o barberingu. Cena nie jest niska, ale i tak dużo taniej niż w Warszawie czy Trójmiescie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-02-09 14:42:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor który mi dobrano jest boski i włosy się super układają Super..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-03 23:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obcięcie i wszystko w tym temacie ... miejsce dla wymagających takich jak ja ... Bardzo fajna obsługa, masaż przy myciu, efekt końcowy super nawet po umyciu w domu sobie radzę i włosy się układają. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-25 16:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr mega profesjonalista! Ścięcie super jak i idealnie dobrany kolor! Uwielniam tam chodzić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-19 19:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z obsługi i efektów zmiany koloru i fryzury jestem nową klientką bo 3 raz i za każdym razem jest ok. Pozdrawiam Piotra tak trzymać, to jest fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-12-06 11:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super męskie obcięcie w końcu znalazłem osobę która potrafi wyciąć przedziałek i zrobić fryzurę z katalogu pełna profeska polecam. Cena bardzo przystępna za super serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-12-03 20:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko co słyszałam od znajomych potwierdzam, bardzo fachowa obsługa i co najważniejsze na bieżąco z trendami no i słyszałam , że stylizowali artystów do spektaklu w teatrze i nie tylko ... Moja fryzura super dziękuję, za moją nową ja. Pozdrawiam Pana Piotra. :).
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 2014-09-30 12:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tak, jeszcze nigdy nie byłem zadowolony z obcięcia włosów jak teraz, widać że znają się na rzeczy super stylizacja no i fajne kosmetyki dla facetów polecam to miejsce i Pana chyba szef salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-09-03 20:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi Pani Asi dobrała mi bardzo fajną fryzurę z którą rewelacyjnie sobie radzę zaproponowała mi produkty do układania w domu i teraz sobie radzę z włosami nie jak u innych fryzjerów. Poleciłam ten salon już kilku osobom i każdy jest zadowolony, a co fajnego super kolory dobierają polecam, bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-08-24 20:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza fryzura jaką miałem w życiu, polecam, każdemu kto ceni super cięcie , poradę i super produkty, Zajefajne pasty do męskich włosów. Za takie cięcie w Warszawie płacę 150 zł a tutaj ułamek tego dlatego z przyjemnie daje się wysokie napiwki .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2014-06-26 20:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super strzyżenie męskie , rewelacyjna porada jak radzić sobie w domu i mega odlotowe kosmetyki do męskich włosów American Crew. Polecam to miejsce jest modne u osób, które dbają o siebie i cenią wysoką jakość obsługi. Ceny nie należą do niskich, ale warto zapłacić troszkę więcej i być zadowolonym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2014-06-07 13:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekt po strzyżeniu rewelacyjny i niesamowita metamorfoza. Włosy się super układają bez szczotki jestem oczarowana tym jaki efekt jest , polecam wszystkim Pana u którego byłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2014-05-11 20:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjerstwo jest ich pasją. Po wizycie w tym salonie czuję się wypoczęta, zrelaksowana fryzura na najwyższym poziomie. Rozmowa to jak terapia. Polecam bo warto...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-03-16 08:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przypadkowo trafiłem do tego miejsca i jestem zadowolony z decyzji, że wybrałem to miejsce. Po pierwsze fachowa obsługa, doradzono mi kilka opcji uczesania przy mojej fryzurze zaproponowano mi odpowiednie produkty do stylizacji i co jest fajne pokazano mi jak je stosować. Bardzo przyjazna, atmosfera. A jeszcze jedno włosy mi się super układają, bardzo precyzyjne cięcie. Polecam Pana nie pamiętam jak ma na imię, ale po efektach i jego pracy wiem, że jest fachowcem w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2014-03-04 10:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecono mi i ja tez będę polecać Pan Piotr to artysta jego dłonie i doradztwo to najwyższy poziom , a jaki psycholog w rozmowie , czekam do następnej wizyty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Bauer dnia: 2014-02-23 13:29:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi polecono to miejsce i ja również będę polecać wszystkim . Cięcie perfekcyjne, super dobrany kolor i bardzo sympatyczna obsługa, warto tutaj wracać polecam Pana Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Bauer dnia: 2013-12-01 19:53:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrzowskie cięcie i wszystko o tym.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Sz. dnia: 2013-05-31 22:22:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce. W końcu jest miejsce gdzie można bez strachu obciąć włosy, a przy okazji spędzić miło czas i porozmawiać na różne tematy. Ja zawsze korzystałem z usług fryzjera w Warszawie, a tutaj wysoki standard i fachowe podejście, polecam pana nie pamiętam jak ma na imię, ale chyba to jest właściciel to prawdopodobnie Piotr. Polecam to miejsce no co mnie cieszy ceny niskie w porównaniu z Warszawą, napiwek z przyjemnością można dać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2013-05-27 12:17:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam pierwszy raz i polecam. Mam nadzieję, że i kolejne wizyty mnie nie zawiodą. Ceny wysokie, ale w stosunku do jakości usługi - nie żal kasy. Wydaje się, że mają czas dla klienta i traktują go indywidualnie. Miałam wrażenie, że klient może poczuć się u nich w salonie trochę jak gwiazda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-05-26 09:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wymagająca w kwestii włosów, ale 4 lata bycia klientką chyba mówią same za siebie? Są najlepsi,zapraszają ich do czesania gwiazd na wszystkich imprezach w województwie jak i w Polsce. Szkolą następców i sami nie spoczywają na laurach. Są dobrzy co tu mówić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pam dnia: 2013-05-15 11:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Weszłam do salonu z wymarszu i byłam mile zaskoczona. Pani bardzo ładnie pocieniowała i ułożyła włoski, naprawdę SUPER. Jest drożej niż w innych salonach ale warto dać 20 zł więcej i mieć coś fajnego na głowie. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Katarzyna_45_latka dnia: 2013-05-13 09:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mi się to,że po raz pierwszy zaproszono mnie na fotel i wysłuchano jakie mam i oczekiwania doradzono mi w jakim uczesaniu będzie mi najlepiej. Zawsze w innych miejscach było od razu mycie,a tutaj pełen profesjonalizm . Polecam warto odwiedzić to miejsce bez stresu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: :)
Opinia dodana przez: Kamińska Sandra dnia: 2013-04-27 14:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idąc do tego salonu miałam mieszane uczucia słyszałam, że są bardzo wysokie ceny i to mnie trzymało na dystans.Wystarczyło zadzwonić wiem. Jestem bardzo zadowolona z efektu i doboru koloru przez szefa, zaproponował mi kolor nad którym zastanawiałam się kilka razy, ale zawsze bałam się iść na całość, rudy kolor i zdecydowanie krótsze włosy to ogromna rewolucja na mojej głowie. Dziękuję Panu Panie Piotrze od teraz stała klientka. P.S. Co do cen to są przystępne za tą jakość, myślę, że legendy o cenach są rozsyłane przez konkurencję. Kolor z cięciem kosztował mnie 160 zł, a straszono mnie, że 500-700 zł. POLECAM ....!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jakich ???
Opinia dodana przez: Kasia Kowalska dnia: 2013-04-17 20:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naj lepszy salon w grudziądzu a pani asia jest bardzo sympatyczna tak jak i pan piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: madzzzz1993 dnia: 2013-04-02 18:42:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak zawsze wszystko ok. Od 3 lat regularnie robię farbkę, jestem z Gdańska autostradą to tylko 50 min. warto dojechać i mieć spokojną głowę. Super jakość i w porównaniu z Gdańskiem niska cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ruta Danuta dnia: 2013-02-03 20:44:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce w którym można odpocząć. Efekt bardzo fajny.Mi się podoba i polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Sapkowska dnia: 2013-02-01 09:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z efektu i to jest dla mnie najważniejsze, ale widzę że na tym portalu negatywne opinie piszą sobie konkurencyjne salony dziecinada. Ja wybieram sprawdzone miejsca i z polecenia znajomych...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jakich???
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2012-12-27 12:38:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odwiedziłam ten salon pierwszy i chyba ostatni raz. Po pierwsze zimno, po drugie panowała tam grobowa cisza..po trzecie fryzjerka bodajze Kasia blondynka z włosam zwiniętymi w mysi kitek, u której nie zauwazyłam ani nawet cienia usmiechu.To jest ten najlepszy "przytulny" salon w miescie????????? Dzięki..
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-13 09:26:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bo warto , trudno się dostać z uwagi na liczne szkolenia , ale warto poczekać i umówić się zawsze byłem zadowolony i polecam to miejsce i pana Piotra ma niesamowitą rękę do włosów .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2012-06-19 00:54:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten salon jestem zadowolona z koloru jaki mi dobrano , miła atmosfera ,robiąca wrażenie galeria gwiazd ... polecam to miejsce warto .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2011-11-01 18:37:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce ,fachowa obsługa i doradztwo .Polecam wszystkim ja już mam swoje miejsce , a ty....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Buczkowska Monika dnia: 2010-08-30 23:17:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam, że są najlepsi w Polsce. Nikt im nie może dorównać,ani ich produktom!Ja również osobiści znam tego projektanta wnętrz. Przyjechał specjalnie z warszawy. W salonie jest zawsze mnóstwo klientów. Tam bardzo ciężko pracują docencie to. salon jest super tam jest pięknie i bardzo przytulnie, a u innych nie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: oczarowana dnia: 2010-02-16 17:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny salon w którym odratowano moje włosy po psełdofryzjerach z salonu loreal .Doradzono mi w pielęgnacji domowej jestem bardzo zadowolona .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kurzyńska Daria dnia: 2010-02-12 13:26:08 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie podobała mi sie atmosfera i podejscie fryzjera-fryzura bez rewelacji i do tego bardzo zimno w zakładzie było.Nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damiano dnia: 2010-01-27 23:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajnie dobrany kolor i fryzurka , fajny fryzjer i milutko polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia Piłat dnia: 2010-01-20 10:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam i już... a konkurencja z braku zajęć i zazdrości pisze negatywy porażka , ale w ten sposób wykazują swój poziom .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria Listonowicz dnia: 2010-01-11 16:29:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wychapane włosy (wygladam jak chora na raka) i farba ktora sie zmyła po tygodniu a do tego 230zł za usługe to czysta kpina.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie byłam ale koleżanki mówiły że powinam.
Opinia dodana przez: Ania z Rzadza dnia: 2009-12-11 01:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem klientką tego salonu od ponad 8 lat i zawsze byłam zadowolona , te śmieszne opinie piszą chyba osoby z konkurencji oj boli .. co do wystroju to jest super , a aranżację projektował im znany projektant . Wiele znajomych moich korzysta z tego salonu i są zachwycone . Polecam ten salon i mistrzów z tego salonu , a osoby z kompleksami do pracy...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia Liszowska dnia: 2009-11-12 22:11:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oni tną tam jak ich uczą na szkoleniu i wszystkich tak samo co w danym sezonie modne nie potrafią dobrać fryzury. Brak klientów jest świadectwem samym w sobie. w innych salonach zawsze jest ruch,a tam pustka.Poza tym wystrój bardzo surowy (wynik chyba oszczędności)co wpływa na brak komfortu klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-09 10:43:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fryzjer w miecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-05 20:07:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam w Piątek, niestety szału nie było, drogo w porównaniu do jakości. Nie polecam...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2009-06-01 09:09:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją