Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Walczak Maria, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-500 Konin al. 1 Maja 5 lok. 19
Telefon: 601981118
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 70% pozytywna 7x 1x 3x

Jakość usług: 70% wysoka 7x 1x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 28% niskie 2x 4x 5x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4188
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Walczak Maria, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę napisać dosłownie bo w sprawie rozwodowej rozjechała mojego męża aż miło. Byłam bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-05-08 22:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem osobą biedną i byłam u kilku adwokatów, żeby sprawdzić ceny sprawy o rozwód. Pani Maria Walczak ze względu na moją sytuację finansową jako jedyna obniżyła cenę prowadzenia sprawy i do tego ją wygrała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anonimka dnia: 2013-09-16 21:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej sprawie, pomimo mojego przekonania, że sprawę mam przegraną, Pani Adwokat doprowadziła do wygranej. Byłem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2013-03-01 10:46:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z komentarzem poniżej, że kręcić i mataczyć to pani mecenas potrafi. W kasowaniu też jest dobra a przy tym przeciąga bezsensownie sprawy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-03 22:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową, dziękuję za zaangażowanie i pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2012-10-12 19:59:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaangazowanie odwrotnie proporcjonalne do wysokości stawki. jestem glęboko zawiedziony.nikomu nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dyrygent dnia: 2012-07-13 13:04:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Vawet klamstwa poprawi Pani W. pieknie opisac w pozytywna strone. A ja myslalem ze tu chodzi o prawde i sprawiedliwosc!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gosc dnia: 2011-10-23 20:55:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalne pisma i przygotowanie, zawsze wytłumaczy twoja sytuacja w swietle prawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-18 13:19:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może być,choć liczyłem na więcej zaangażowania
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-07 23:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI MECENAS NAJLEPSZA W SPRAWACH ROZWODOWYCH--WIEM Z DOŚWIADCZENIA POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZADOWOLONA dnia: 2010-12-10 13:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie i bez wygórowanych stawek tak charakterystycznych dla kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-30 22:20:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją