Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gładysz Zofia, mgr. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podkarpackie, 39-400 Tarnobrzeg Piłsudskiego 20
Telefon: Fax: 0158236961
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 27% pozytywna 3x 8x

Jakość usług: 30% wysoka 3x 7x
Terminowość: 30% bez zastrzeżeń 3x 7x
Ceny usług: 33% niskie 3x 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2047
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Gładysz Zofia, mgr. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat BARDZO DROGI. Na pierwszej rozmowie wydaje sie do rzeczy, konkretne.Po wpłaceniu pieniędzy arogancka, nie tłumaczy, nie doradza. Kiedy dzwonisz do niej nie odbiera, albo rozmawia z Toba na odczepnego. Opitala Cię, ze żle zadajesz jej pytania kiedy próbujesz sie czegos dowiedziec, dopytujesz jakby była na sprawie sądowej. Na sprawy wysyła Aplikantów. Robi wszystko po najmiejszej lini oporu. Rozmawia tylko z Toba kiedy przegra sprawe i jest kwestia odwołania i zapłaceni akolejnych pieniedzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gal Anonim dnia: 2014-09-12 19:37:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie Polecam! Dla pani Gładysz liczy się tylko kasa. Nic nie zrobi w danym terminie, jak chciałam zmienić adwokata poprosiłam ją o przygotowanie papierów pani adwokat zwleka od 2 tygodni, telefonów nie odbiera na smsy nie odpisuje. Najgorsza jaką znam! Nie polecam! Omijać z daleka!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zwrot papierów
Opinia dodana przez: XxX dnia: 2014-08-20 19:05:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osoba nie kompetentna liczy sie dla niej tylko jej osobisty zysk ,,zdziera,, pieniadze za kazde porade gdzie wczesniej za rozprawe inkasuje pieniadze . na rozprawy przychodzi nie przygotowana trzeba jej w trakcie wszystko przypominac .obiecuje duzo a bardzo malo robi . jesli szuksz adwokata to dobrze sie zastanow nad wyborem !!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 21:06:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas przy pierwszym spotkaniu sprawia wrażenie bardzo pozytywne. Jest miła, wzbudza zaufanie. Kiedy zdobędzie już klienta nie ma czasu, nie jest zainteresowana spotkaniem przed rozprawą w celu ustalenia podstawowych faktów. Za spotkanie przed rozprawą zainkasowała opłatę jak za poradę prawną, chociaż honorarium zostało już uiszczone. W pozwie, który napisany był chaotycznie i można powiedzieć mało profesjonalnie pomyliła wiele danych, co późnej było wykorzystane przeciwko mnie. Na rozprawę przyszła nieprzygotowana przed salą trzeba było wyjaśniać jej podstawowe fakty. Na drugiej rozprawie wcale się nie pojawiła (w tym samym czasie miała inną sprawę rozwodową) i przysłała aplikantkę bez poinformowania o tym. Przy ustalaniu kwoty alimentów zawyżyła stawkę(im wyższa kwota, o którą się walczy, tym wyższe jej honorarium), która była nieosiągalna do wywalczenia. Jako adwokat z wieloletnim stażem powinna wiedzieć o jaką kwotę można się ubiegać, żeby nie wyjść na fantastę, który porywa się z motyką na słońce". Po praktycznie przegranej sprawie proponuje apelację, ale oczywiście za dodatkowe honorarium. Reasumując aplikantka, przysłana na zastępstwo była o wiele lepiej przygotowana niż słynna pani adwokat. Jej usługa to totalna porażka, dlatego zastanówcie się przy wyborze prawnika, bo naprawdę są od niej lepsi, przede wszystkim kompetentni i nie trzymają kilka srok za ogon.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2014-02-20 00:30:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla tej pani liczy się tylko kasa, na rozprawach się nie pojawia tylko aplikantów wysyła, najgorszy prawnik jakiego miałam okazje spotkać w życiu!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 08:52:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: akt desperacji to wybranie tego adwokata , kasa kasa i nic poza tym się dla tej kobiety nie liczy, na pierwszej wizycie jak trzeba zaplacic cuda obiecuje, jak przychodzi do rozprawy wysyla aplikanta!!!!!!tylko pogratulowac.....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: justyn dnia: 2013-07-10 12:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolony z usług pani Zofii. Zawsze stawiała się osobiście na rozprawie i była doskonale przygotowana do obrony.Polecam,zwłaszcza że jednocześnie ceny usług są dosyć korzystne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: winkelried dnia: 2013-01-27 14:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, profesjonalna pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-01-14 19:53:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM.... jeśli adwokatka rozdziela rodzeństwo jest jednym słowem nie kobieta i nie matka! kasa najważniejsza , papier wszystko przyjmie ,a bezwzględność jest świadectwem pustki...PATOLOGIA ZA PIENIĄDZE na życzenie klienta...a dobro dziecka brak bo to jej pomysły niszczą dziecko by za kase je rozdzielic...
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KLIENTKA dnia: 2012-12-02 15:44:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezwzględna osoba,w pogoni za pieniędzmi niszcząca to co pozostało z małżeństw.Po jej wyczynach na sali sądowej osoby rozwiedzione nie mogą na siebie patrzeć.Znana z wrabiania ojców w przemoc domową.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: ofiara tej pani dnia: 2012-02-29 14:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Zofia reprezentowała mnie z wielką odpowiedzialnością i zaangażowaniem. Jestem w pełni zadowolona z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-16 08:43:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją