Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pawłowski Karol, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 97-200 Tomaszów Mazowiecki Polskiej Organizacji Wojskowej 17
Telefon: Fax: 0447246816
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 60% pozytywna 3x 1x 2x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 1x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 1x 1x
Ceny usług: 66% niskie 2x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2327
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Pawłowski Karol, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łodzianin niech robi "numerki" w Prokuraturze w pięknej i zamożnej Łodzi a nie "ryje" się jak świnia w koper do obcego miasta. Tomaszów Maz. to Mazowsze i bliżej nam do Warszawy niż do żywego trupa jakim jest obleśna Łódź. Nie chcemy tu spadochroniarzy...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-07 16:45:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skoro to taki dobry adwokat, to dlaczego w trybie ekspresowym odchodził z Prokuratury w czasach PiS-u?????
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-22 12:44:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość i pełen profesjonalizm, bardzo skuteczny na sali rozpraw, do tego bardzo życzliwy i uprzejmy. Zawsze ma czas nawet kiedy przychodziłem bez zapowiedzi. Łodzianin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Król dnia: 2013-03-22 14:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od ponad roku korzystam z usług Pana adwokata. Poświęca dużo czasu na dogłębne rozpoznanie sprawy. Ma duże doświadczenie zawodowe i zawsze można liczyć na jego fachową pomoc. Jednym słowem Pan mecenas to doskonały profesjonalista i polecam wszystkim korzystanie z jego usług. Ceny są konkurencyjne!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalik Małgorzata dnia: 2012-02-14 13:47:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sądzie wydaje sie przestraszony, mało waleczny, wielokrotnie sędzia zwracał mu uwagę na nieznajomość przepisów prawa..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: andrew dnia: 2011-09-29 15:27:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest super skutecznym adwokatem, najlepszym jakiego znam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MagdaM dnia: 2011-08-16 12:15:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją