Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Nalikowska Małgorzata, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-077 Lublin Jasna 5 lok. 1
Telefon: 815325366
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 38% pozytywna 7x 11x

Jakość usług: 43% wysoka 7x 9x
Terminowość: 28% bez zastrzeżeń 4x 10x
Ceny usług: 0% niskie 4x 8x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 10280
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Nalikowska Małgorzata, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pełen profesjonalizm wiec co robi i zna sie na rzeczy kompetencja w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: geisha dnia: 2017-09-14 11:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Nalikowska prowadziła mi kilka spraw. Wszystkie wygrane. Cudowny Człowiek, Profesjonalista. Jedynym warunkiem jest pełne zaufanie. Czasem laikowi wydaje się coś niepotrzebne lub nieistotne i naciska na przyspieszenie sprawy, pominięcie jakiegoś detalu.... potem okazuje się ze detal zdecydował o wyroku... Do tego uczciwa finansowo, przejrzysta, bez kombinowania i naciągania. Jeśli decyduje się na poprowadzenie sprawy, na początku mówi o cenie całkowitej. Polecam, najlepszy adwokat po tej stronie Wisły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: szczęśliwa dnia: 2016-07-02 18:40:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo żałuję, że wzięłam ją na swojego adwokata.Na rozprawie kompletnie nieprzygotowana, grzebie w papierach nie zadaje pytań przeciwnikowi pogrąża swojego klienta. Zdradza własnego klienta, który jej płaci z "wrogiem" aby zdobyć większą kasę. Po wyroku unika kontaktu jest nieobecna. Nie polecam, sama się lepiej obronisz.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Przegrana dnia: 2016-04-11 17:25:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żałuję, że wzięłam ją na swojego adwokata. Przeciągała sprawę, nie przychodziła na rozprawy, krzyczała, poniżała mnie w kancelarii, czułam się jak śmieć. Na rozprawach idzie na żywioł, myli fakty, kompletnie nieprzygotowana. Jednym słowem, klienta ma w d... Sama przyznała,że rozwody bierze, bo na tym zarabia. Moją sprawę przegrała ze zwykłym prawnikiem. NIE BIERZCIE JEJ!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Nika dnia: 2015-12-13 22:02:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko mówiąc zdradza własnego klienta który jej płaci z " wrogiem" no i oczywiście krzyczy i obraza.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-28 11:17:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas była moim drugim pełnomocnikiem. Sprawa wygrała bardzo szybko. Rozmowa z nią przed rozprawą była bardzo trudna, można było odnieść wrażenie, że znęca się nade mną. Ale z perspektywy czasu widzę, że przygotowywała mnie na to co może się zdarzyć na sali sądowej. Chwalę ją przede wszystkim za skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-12 10:04:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem niestety przyjemność(chociaż raczej nieprzyjemność) spotkać ta panią.. i żałuję bo nigdy w życiu nie chciałbym spotkać człowieka tak podłego i pozbawionego jakichkolwiek uczuć:( myślę że w życiu przyświeca tej pani zasada" dla kasy po trupach do celu".
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-03-25 19:42:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas w 2009 roku miała świetne opinie i dlatego do niej udałem się. Niestety:odradzam,bardzo droga,a przy tym nie do końca orientuje się w nowelizacjach ustaw i nowych ustawach - wprowadziła mnie w błąd.JESLI SIE NIE ORIENTUJE PANI W PRZEPISACH PRAWA - NIECH PANI NIE WPROWADZA KLIENTÓW W BŁAD!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ŻAŁOSNA pani Mecenas
Opinia dodana przez: Marian Jurek dnia: 2013-11-21 12:17:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest totalną furiatką! Gubi się w faktach, wymyśla bzdury, by tylko przeciągać sprawy, co nie pomaga w rozwiązywaniu konfliktu, a je tylko pogłębia. Nie jest to to dobre,bo dziecko, które stoi między rodzicami tylko cierpi. Nawet na umawiane wcześniej porozumienie nie raczy się zjawić, bądź skontaktować. Nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zawiedziona dnia: 2013-08-18 21:40:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciągły brak czasu, chaos, naciąganie faktów, wrzaski na klienta, udowadnianie jego mierności i wyższości pani mecenas. Ogólnie nie polecam!!Stres sądowy pogłębiany dodatkowo przez adwokata - a tak być nie powinno.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-04-16 19:20:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest pozbawiona jakichkolwiek skrupółów, w sprawach rozwodowych nie zawaha sie siegac do najpodlejszych metod, pozbawiona zasad.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 10:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Nalikowska jest bardzo dobrym adwokatem. Kompetentna, miła i rzeczowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-24 16:39:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest wspaniałą Osobą to świetny psycholog i doskonały fachowiec -sprawa rozwodowa poprowadzona znakomicie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bp dnia: 2012-02-01 15:01:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat została mi polecona. Myślałam, że faktycznie mi współczuje, że chce mi pomóc, rozwiązać sprawę rozwodową. Jednak ku mojemu zdziwieniu umorzono postępowanie rozwodowe. Powiedziała, że najlepiej dla mnie i dzieci będzie wyjechać. Teraz wiem, że ucieczka nic nie dała. Sama jednak przyznała się, że nie dopilnowała terminu przez co ja na tym ucierpiałam. Nie wiem czy powinnam napisać skargę, czy to coś da, wiadomo jeden drugiego kryje. Pewnie nic nie zyskam. To już nawet nie chodzi o pieniądze ale o sam fakt.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-01-28 11:03:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam wcześniejszą opinie: "Pani mecenas przegrała cały pakiet rozwodowy (sprawa rozwodowa, karna i majątkowa), ubliżała klientce (!!!!) i nie stawiała się w sądzie, unikała kontaktu. Nie zdziwiłabym się gdyby okazało się że dawała cynk przeciwnikowi. :/" Zgadzam się w 100%, bo w moim przypadku było podobnie! Nie polecam!
Opinia dodana przez: ktos dnia: 2012-01-11 15:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec. Nalikowska była moim drugim pełnomocnikiem, zakończyła wszystkie moje sprawy, batalię z bardzo trunym przeciwnikiem ze skutkiem pozytywnym dla mnie. Wspaniała kobieta, jestem jej ogromnie wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-30 18:53:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas przegrała cały pakiet rozwodowy (sprawa rozwodowa, karna i majątkowa), ubliżała klientce (!!!!) i nie stawiała się w sądzie, unikała kontaktu. Nie zdziwiłabym się gdyby okazało się że dawała cynk przeciwnikowi. :/
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: vagniesia dnia: 2011-11-06 09:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie MECENAS Nalikowska jest jednym z najskuteczniejszych adwokatów w tym mieście.Jej klientami byli wszyscy moi znajomi którym ja polecałam, prowadzi bardzo trudne sprawy i zawsze je wygrywa.Młoda, dynamiczna ,niezwykle sympatyczny z bardzo fajnym podejściem do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-23 18:24:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją