Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hebda. Firma budowlana. Docieplanie budynków

Zawód: budynki - ocieplanie, osuszanie Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 34-451 Tylmanowa 376b
Telefon: Fax: 0182625358
Adres e-mail: hebda(małpa)vp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 83% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 7267
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Hebda. Firma budowlana. Docieplanie budynków

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zniszczyli mi sufit podczas remontu dachu, "Hebda jako całość wykonywała remont budynku , dach i ocieplenie" parapety porysowane i poodbijane tynki wewnątrz lokalu przy oknach .Do dnia dzisiejszego nie zostało to usunięte, zastanawia mnie jakim cudem dostał od wspólnoty zapłacone za takie zniszczenia, nie tylko w jednym lokalu . Można się tylko domyśleć. Właściciel po oględzinach stwierdził że MOŻE to od niego nie jest , lecz przed remontem tego nie było " po rozmowie z wlaścicielem zaproponował kwotę śmieszną 450 zl za szkody , lecz odmówiłem na taką beznadziejną propozycję. Przypomnę ze to w kilku lokalach" Po kilku krotnych ogledzinach pseudo expertów z jego strony wielu mówiło ze jest to szkoda niecelowa z jego strony , powstała na skutek odciążenia dachu z tych ton dachówek a w późniejszym terminie dociążeniu i dlatego powstały zniszczenia, a na dodatek ogromne stuki i składowanie tych materiałów na stropie przez pracowników wykonujących prace. Lecz każdy ten Expert nie napisał tego na dokumencie.. Inspektor z urzędu miasta Bytom tez potwierdziła że powinni wziąć to na siebie jako firma i z ubezpieczenia pokryć . Ponownie właściciel jak ognia bał się udostępnić nr ubezpieczenia. sprawa zapewne rozstrzygnie się w sądzie ze względu na notoryczne uchylanie się od naprawy szkody , celowo. Z całą stanowczością Nie polecam tej firmy za uchybienia naganne i w jaki sposób traktuje klienta. Dokument odbioru nie podpisałem jako lokator i zapewne został zniszczony , bo w przeciwnym razie nie powinien otrzymać zapłaty , a dostał.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: lokator mieszkania dnia: 2016-01-31 19:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma doskonała w swoim profesjonalizmie. Pracownicy bardzo zaangażowani w swoją pracę, kulturalni i uczynni, co jest rzadkością na rynku w tej branży. Na szczególna uwagę zasługuje kierownik, Pan Paweł Cz. Bardzo dobry specjalista i menadżer.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: adu dnia: 2016-01-14 13:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna i rzetelna firma. Panowie zaangażowani w pracę, zawsze uśmiechnięci i kulturalni. Na każdą prośbę lub pytanie chętnie udzielają odpowiedzi. Niezwykle efektywny podział pracy w zespole. Każdy pracownik doskonale wie co powinien w danej chwili robić. Uwagę zwraca dobra komunikacja między pracownikami i ciągła wymiana informacji. Postępy pracy widoczne z dnia na dzień:) Panowie dbają o czystość przyległego terenu oraz na bieżąco sprzątają zużyte materiały, co doceniają mieszkańcy. Oby więcej takich oddanych pracy fachowców:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zorja (Graniczna 49a) dnia: 2015-10-22 18:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy jakich mało. solidna firma mili i kulturalni pracownicy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2015-05-04 13:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Hebda rozpoczęła prace na naszym bloku przy ulicy Szymały.Prace prowadzi pan Paweł jego ekipa pobiła moje najśmielsze oczekiwanie prace prowadzą bardzo szybko i porządnie a ekipa jest bardzo zgrana.Są ludzmi których nie da się nie lubić pozdrowienia dla firmy i pracowników oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: asiczka dnia: 2014-05-25 21:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, terminowość. W czasie trwania inwestycji zachowany był porządek na terenie budowy. Również po zakończeniu prac wszystko zostało wysprzątane. Budynek ocieplony fachowo, perfekcyjnie wymienione balkony - nie ma do czego się doczepić. Super robota!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka z Nałkowskiej, Ruda Śląska dnia: 2013-12-08 21:54:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma właśnie skończyła prace nad moim budynkiem w Rudzie Śląskiej przy ul. Różanej. Moge śmiało stwierdzić, że cechują się niesamowitą precyzją, dokładnością, dbają o każdy szczegół, od początkowego zabezpieczenia(okna, parapety) po sam koniec, wykończenie szczegółów na najwyższym poziomie. Czas wykonania również ekspresowy. Wysoka kultura pracy robotników,0 alkoholu co można niejednokrotnie zauważyć przy pracy innych firm. Pełen profesjonalizm. Tylko takie firmy powinny być na naszym rynku. Bezkonkurencyjna, gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2013-12-01 13:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACYJNA FIRMA! Właśnie kończą docieplać nasz blok w Bytomiu przy pl.Wojska Polskiego.Pisząc to właśnie widzę jak pan myje moje okna z zewnątrz!Dbają o każdy szczegół, wszystko pozalepiane,ochronione, nic nie uszkodzone! Tak szybko poradzili sobie z naszym 10 piętrowym blokiem,że jak dla mnie to cud!Sprzątają wszystko,dodatkowo pełna kultura! Widać,że zatrudniają porządnych fachowców,zero przekleństw, pracują cichutko i szybko. Mam nadzieję,że tacy pracownicy dostają odpowiednie wynagrodzenie,wszak to LUDZIE tworzą firmę. W pełni na to zasługują. POLECAM WSZYSTKIM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2013-10-10 17:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjnie wyszkoleni brygadziści, którzy potrafią dobrze pokierować zespołem. Praca jest wykonana zawsze solidnie, bez zarzutów, z wykorzystaniem najlepszych materiałów.
Opinia dodana przez: ohiah dnia: 2012-12-06 00:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i solidnie . do tego bardzo mila ekipa ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: baś dnia: 2012-06-28 19:53:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy wyrobili się 3 miesiące po terminie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AwangardaKrk dnia: 2012-06-17 02:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma okazała się solidnym wykonawcą docieplenia bloków,obejmując roboty budowlane. Jakość robót świadczy o dużej znajomości zagadnień związanych z wykonawstwem tego typu zadań oraz o profesjonalizmie zawodowym. Prace zostały wykonane z należytą starannością,z zachowaniem wysokiej jakości i estetyki. Dzięki sprawnej organizacji roboty budowlane nie dezorganizowały życia mieszkańców. Firma "Hebda" jest sprawdzonym i godnym polecenia partnerem przyszłego Inwestora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zadowoleni Lokatorzy dnia: 2010-06-15 22:49:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją