Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biel Krzysztof. Usługi budowlane, remonty, kafelkowanie

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 83-000 Pruszcz Gdański Grunwaldzka 12 lok. 2
Telefon: 606240498 Fax: 0586822558
Adres e-mail: bielkrzysztof(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.biel-bud.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 0% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3561
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Biel Krzysztof. Usługi budowlane, remonty, kafelkowanie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecona praca polegała na połączeniu i remoncie dwóch mieszkań. Trwała ona kilka miesięcy i w mojej ocenie została wykonane dobrze. Dobrze oceniam także kompetencje pracowników. Elementy nietypowe w podwieszanym suficie nie stanowiły dla nich problemu. Jedyna uwaga to taka, że cena za prace mogłaby być niższa. Chociaż w porównaniu z innymi firmami, które brałem pod uwagę, ta była najlepsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mirekol69@o2.pl dnia: 2011-12-12 11:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BIMPLUS dnia: 2010-12-06 11:15:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznych PRAWDZIWYCH fachowców !!! Duża wiedza w zakresie budowlanki. Bardzo fajne pomysły i rozwiązania i za to niestety trzeba płacić. Ale warto. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2010-08-12 21:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonanie dokładne, jak również bardzo fajny projekt łazienki, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-26 23:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny wysokie, ale za to jakość wykonania bardzo dobra, profesjonalne doradztwo...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: b.d
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2010-07-25 19:03:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, fachowe porady, ceny wysokie ale najwyższa jakość wykonania, Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: dobre
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2010-07-22 22:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OK
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-21 10:43:21 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakośćusłg średnia. NIedokładnie wykonana praca. Pracownicy to chyba zebrani z ulicy...każdy inaczej ubrany i nie wiedzą jak się pracuje. Ceny z kosmosu a jakość przeciętna. Więcej uwag nie mam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: tragiczna
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2010-03-17 23:26:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją