Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Geobud. Mróz A. PW

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, Zgorzelec Poluszyńskiego 1a
Telefon: 757751501
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 50% pozytywna 7x 7x

Jakość usług: 57% wysoka 8x 6x
Terminowość: 45% bez zastrzeżeń 5x 6x
Ceny usług: 57% niskie 4x 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1766
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Geobud. Mróz A. PW

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Partacze i zbieranina
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-25 10:15:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ooo dnia: 2012-12-29 18:55:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na ocieplaniu budynku przez 1 miesiąc zrobili tyle co inna firma w trzy dni... pracowników na bloku 70-cio rodzinnym maksymalnie 6 z tego trzech najczęściej spotkasz w "Żabce" przy stoiskach z alkoholem... banda nierobów i chamów... jak jakiś gość ich pilnuje to "coś" jeszcze robią, jak są sami - Żabka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-06 11:42:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ulce rozkopane bloki mieszkalne rozpoczęty remont procuje 2 pracowników z doskoku i.t.d.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wzędzie ich pełno a nic nie kończa na gotowo
Opinia dodana przez: \mieszkańcy dnia: 2012-08-07 13:21:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cały Zgorzelec remontują i okolice, wszędzi ich widać, robota robiona szybko i konkretnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok.
Opinia dodana przez: Błażej Z. dnia: 2011-11-13 18:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zapierdzielają aż miło patrzeć,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: Karloss dnia: 2011-02-17 19:31:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota ok, wjazd do garażu ok, a z tego co widzę to solidnie robią chłopaki
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: sylwek dnia: 2011-01-16 19:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fachury
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: roman65 dnia: 2011-01-13 16:55:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak pijusów, pełne zachowanie bhp,
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: łukasz 29 dnia: 2011-01-10 21:20:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Banda tumanów i nierobów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: fff
Opinia dodana przez: werty dnia: 2011-01-03 08:45:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak profesjonalizmu pracowników i bezmyślność kadry kierowniczej praca wykonana na odczepne
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-13 12:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ekspresowe wykonanie, oraz jakość bez zarzutów
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert 75 dnia: 2010-04-28 18:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka realizacja , widać że znają się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Matt78 dnia: 2010-03-21 20:17:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niska fachowość pracowników jak i kadry kierowniczej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-18 12:20:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją