Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Prima-Bud. Produkcja i sprzedaż wyrobów betonowych

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Świętokrzyskie, 28-530 Skalbmierz 5 Sierpnia 35
Telefon: 413529114
Adres e-mail: biuro(małpa)prima-bud.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 33% pozytywna 3x 6x

Jakość usług: 20% wysoka 1x 1x 4x
Terminowość: 33% bez zastrzeżeń 2x 4x
Ceny usług: 50% niskie 1x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1562
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Prima-Bud. Produkcja i sprzedaż wyrobów betonowych

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorsza firma z jaką kiedykolwiek mieliśmy do czynienia. Zakupiliśmy beton na całe podwórko. Wierzchnia warstwa betonu wykrusza się i w betonie zaczęły robić się dziury. Firma ta oszukuje ludzi, pierwsza tura betonu jest w porządku natomiast następne są zupełnie inne czego nie można nazwać betonem. Po zgłoszeniu reklamacji nikt nic z tym nie robi najprawdopodobniej umywają ręce. Przestrzegam wszystkich przed współpracą z Nimi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Niezadowolony klient dnia: 2019-04-08 13:28:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obóz zagłady za wyroby bierą duże pieniądze (gdyby kupujący wiedział ile schnie beton ijak jest robiony OMIJAŁ by szerokim łukiem)brak jakich kolwiek przepisów BHP (przełorzony mówi ,,NIE PASUJE CI TO IDZ DO DOMU) zarobki wystarczają na chleb i wode GDZIE JEST INSPEKCJA PRACY !!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: pracownik dnia: 2015-03-03 12:16:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierownik z bródką odbiera każdemu pracownikowi po 100 albo 200 i daje innym tak się tam zarabia dodam jeszcze ze sprzedaje beton na lewo z grubym kolega a szef nawet o tym nie wie i to jest najlepsze szczera prawda.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-04 20:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma niezła tylko gdzie taki fajny gościu z brodka co można było szybko wszystko załatwić. Teraz jakieś spowolnienie w firmie widać. Pozdrawiam. Zamawialem słupy w okolice kazimierza.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Jankowski
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-08 23:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajna firma jeśli chodzi o wyroby najnowsza strona internetowa marna przypomina jakiś bank tylko jaki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jakin ?$ PKO $$$$$$ dnia: 2013-10-21 22:35:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz zarabia się w prima budzie 1000zł taka kasa to marzenie raczej każdej osoby HO HO HO i nie ma to jak but tak tak jedna para na rok lub dwie a jak prosisz o więcej to pech każą ci pozszywać dziurki UUUUU! z rękawiczkami jest OK jedna para na tydzień taki limit a jak chce się drugą parę to trzeba iść po zgodę do kierownika a kierownik jak zwykle na nogę utyka narka.
Jakość usług: Niska
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 19:27:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ciekawe wyroby
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: zadna
Opinia dodana przez: angelo dnia: 2013-09-30 22:16:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to firma dziady i dno obsługa klienta dno i zero fałsz i niewiedza w branży .kierownik hurtowni to fajny gość tylko nie ma pojęcia o sprzedaży .mają fajną alkoholiczkę od betonu co rozdaje za pół darmo pozdro dla niej
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: dno
Opinia dodana przez: siecka dnia: 2013-09-03 22:00:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest to obóz pracy .wktórym się zarabia 1150 zł/mie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-08 10:48:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją