Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Flisbud. Przedsiębiorstwo budowlano - montażowe

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Lubelskie, 23-300 Janów Lubelski Bohaterów Porytowego Wzgórza 25
Telefon: Fax: 0158721149
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 12% pozytywna 5x 36x

Jakość usług: 6% wysoka 2x 3x 27x
Terminowość: 7% bez zastrzeżeń 3x 36x
Ceny usług: 29% niskie 8x 7x 19x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 5047
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Flisbud. Przedsiębiorstwo budowlano - montażowe

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonałem misy granitowe na przy robocie na Uniwersytecie Medycznym, pokrętny zwany flisem miał zapłacić przy odbiorze 8600 zł. Wysłał spedycję a sekretarka zwana niejaką sylwią zadzwoniła i prosiła zebym nie wstrzymywał spedycji i żebym wydał materiał na termin 3 dni przelew od razu zapłaci. Ja przyzwyczajony do wwiększości normalnych klientów wydałem towar i do tego czasu nie otrzymałem płatności. To banda skur..synów i kłamców obiecujących zawsze zapłatę w następnym tygodniu. juz mnie trzymają mnie 2 miesiące sprawa w sądzie szarpnę go po maksimum jak bedzie z czego.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: czaskamienia.com.pl dnia: 2014-08-05 21:23:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już wylatują z Legionowa za krętactwo i terminowość
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-22 13:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma bardzo dobra,miła obsługa.Godna polecenia:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: paula dnia: 2014-07-09 11:42:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrwać kasę jako podwykonawca to prawdziwa sztuka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-20 15:02:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Diadostwo i porazka spalic to!!!!!!!!!!11
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: susz dnia: 2014-06-15 15:11:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ODAJJJJJJJJJ KASE .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ROMAN dnia: 2014-05-15 19:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja pracuję , dobrze zarabiam i nie narzekam. Operatorzy to alkoholicy wszyscy o tym wiedzą oprócz [usunięte przez administratora]. Inżynierowie szkoda mówic tylko narzekacie, mamy kase, samochód i wiedze tzn. kilka osób, pozostali to pozoranci własnie Ci co piszą te bzdury idżcie do gnoju a nie na budowę
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: robert dnia: 2014-04-14 12:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać że wpisujący komentarze to byli pracownicy firmy, do dołu z wapnem wpuścić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lolo dnia: 2014-02-24 16:18:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WIADOMOSC DO PANA FLISA I PANI "MAGDY" : Z CALEGO SERCA ZYCZE WASZEJ RODZINCE W TYM 2014 ROKU ABY KTOS WYRZADZIL WAM TYLKO POLOWE KRZYWDY , JAKA WYRZADZILISCIE MNIE I MOJEJ RODZINIE .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: PANI "magda" NIE BEDZIE MIALA PROBLEMU!!!
Opinia dodana przez: PODWYKONAWCA dnia: 2014-01-04 11:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czytając te negatywne komentarze ma sie wrażenie że pisze je jedna i ta sama osoba ,hmm pracownik były ?albo ktoś zawistny złosliwy , osobiście mam firme i wiem jaki syf w internecie jest ,każdy tu może napisac wszystko a zwłaszcza nie zyczliwa nam osoba o konkurencji nie wspomnie , pozdrawiam własciciela firmy i głowa do góry
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-12-05 20:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając te wszystkie komentarze zastanawiam się czym ja sobie tak zasłużyłem że mi płacą...?
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-05 19:38:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma to jeden wielki żart. Wykonujesz robotę, a wielki prezes nie jest w stanie terminowo wypłacić należności. Zleca robotę, a później gdy przychodzi do wypłaty unika kontaktu. Kierownicy powinni się bardziej dokształcić w kierunku zajmowanego stanowiska. "Księgowa" powinna pilnować dokumentów i faktur, a nie je gubić. Ogólny alkoholizm wśród pracowników. zdecydowanie nie polecam współpracy z tą niby poważną firmą.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Oni nie wiedzą co to jest
Opinia dodana przez: pracownik dnia: 2013-11-29 10:05:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FLISBUD STANISLAW FLIS -----ten czlowiek ma :FIRME , ZONE, DOROSLE DZIECI I WNUKI ;pomimo to nadal nie placi .CIEKAWE CO .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ZLA
Opinia dodana przez: PODWYKONAWCA dnia: 2013-10-12 17:16:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1 WYGRYWA PRZETARGI ..DLACZEGO? 2 ZATRUDNIA LUDZI NA CZARNO ..DLACZEGO? 3 ZATRUNIA PODWYKONAWCOW ..na slowo..DLACZEGO? 4 ZLECA PODWYKONAWCOM PRACE PRZEZ OSOBY TRZECIE ..DLACZEGO? 5 JAK PRZYCHODZI DO ZAPLATY ,PAN RAFAL FLIS NIE WIE O CO CI K..WA CHODZI )to dokladnie ten poziom)..DLACZEGO? 6 STANISLAW FLIS NIE WIE O CO CI CHODZI bez K..WA'<PRAWDZIWY DZENTELMEN< ..DLACZEGO? 7 ANI URZAD SKARBOWY , ANI ZUS , ANI CBA .ANI POLICJA, ANI PROKURATORA !!!NIC Z TYM NIE ROBIA !!! DLACZEGO? 1+2+3+4+5+6+7 ROWNA SIE .1. DLACZEGO? A MY MUSIMY PLACIC ZA RODZINE FLISOW PODATKI .. DLACZEGO?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zart!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: SZAKAL dnia: 2013-10-08 16:29:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już teraz wiadomo dlaczego wygrywają przetargi, przecież podwykonawcy, zrobią, dostarczą, a potem to już ich (czyt. naciągniętych) problem, że FLISBUD wisi im kasę, a oni tylko się śmieją i głupów udają. Parodia firmy budowlanej, dziwi tylko jeszcze to, że nikt z tym porządku nie zrobił, gdzie komornik czy Sąd???
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Ja dnia: 2013-10-02 23:49:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: operator koparki wg. Pana Flisa powinien pracowować za 10 zł na godzine. umowa otrzymać na najniższą krajową . jezdzic setki kilometrów w delegacje bez delegacji, nie otrzymać obiadu kiedy to pracuje po 14 godzin na dobę. najlepiej zeby był na działalności i jeszcze na koniec musi usłyszeć co coś ty tam k...wa tyle robił bo coś dużo masz godzin no to człowiekowi ręce opadają. Ale nie ma tego złego , nauczyłem się dobrej roboty na koparce i teraz idę do normalnej firmy. będę pracował dla szefa który wie że jego firma to w większości jego pracownicy .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: operator koparki dnia: 2013-08-06 11:39:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorszy zdecydowanie jest psychicznie chory Rafałek Flis, psychopata poniewierający ludźmi, na drugim miejscu jego mamusia Danusia, która sypie epitetami jak najprymitywniejszy dzikus, ale najgorszy jest Stanisław Flis, bo na to wszystko pozwala. Teraz jeszcze do biznesu dołączyła córcia- nie lepsza od reszty i synowe. Cała rodzinka świrów jest siebie warta. Brudasy z pieniędzmi
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anonimus dnia: 2013-07-14 18:17:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie płaci i jeszcze uwaza sie za nie wiadomo kogo to jest oszu st !!!! nie dajcie sie nabrać na jego gadki !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-16 15:47:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co to za firma? nas tez oszukali.! gdzie urzad skarbowy i inspekcja pracy co??????????
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: na zasilku dnia: 2013-05-03 08:19:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czy Stanislaw Flis to utrzciwy czlowiek??? DOBRE PYTANIE ,a moze tylko jego syn Rafal Flis bez jego wiedzy oszukuje ludzi...(Jakas wladza MUSI SIE TYM W KONCU ZAINTERESOWAC)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zenujace
Opinia dodana przez: zwykly pracownik dnia: 2013-04-14 08:09:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: typowa firma .wygrywa przetarg z najnizsza cena ,zatrunia podwykonawcow ,NIE PLACI IM ,a RAFAL I STANISLAW FLIS zgarniaja pieniadze.(i sa bezkarni)DO CZSU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: same problemy
Opinia dodana przez: WEST-BUD dnia: 2013-04-10 05:17:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA.UWAGA -FLISBUD STANISLAW FLIS -OKRADA PODWYKONAWCOW.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zero...
Opinia dodana przez: okradziony dnia: 2013-03-03 12:09:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://tomaszow-tit.pl/artykul,Dwa_r%C3%B3zne_wyroki_w_tej_samej_sprawie,8849.html porządna firemka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: edward dnia: 2013-02-09 18:34:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LEPIEJ W ZIMIE W TRAMPKACH CHODZIĆ , NIŻ U TEJ FIRMIE ZACZĄĆ ROBIĆ !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: agata dnia: 2013-01-31 23:00:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Unikać szerokim łukiem. problem z odzyskaniem pieniędzy za usługę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-23 13:43:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: i właśnie takie firmy są w tym kraju , oskubać ludzi do zera i jeszcze nie zapłacic , może ktoś to przeczyta i zacznie sprawdzać tą firemkę.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 2013-01-08 18:57:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM WSZYSTKICH JEŚLI NIE CHCECIE SIĘ PROSIĆ O WŁASNE PIENIĄDZE TO NIE PODEJMUJCIE JAKIEJKOLWIEK WSPÓŁPRACY Z TĄ FIRMĄ A JEŻELI SPOTKACIE NA SWOJEJ DRODZE RAFAŁA FLISA TO UWAŻAJCIE TO JEST CHORY GOŚĆ PO PROSTU KOSMITA
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: NOWY dnia: 2012-12-16 21:02:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obawiam sie , ze naprawde nie placa ;mam problemy od pierwszego tygodnia.zobaczymy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mala firma dnia: 2012-11-02 06:03:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MASZ RACJĘ FREDZIU .POD ŻADNYM POZOREM NIE PRACOWAĆ TAM .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: NICK dnia: 2012-11-02 00:09:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ciężko o jakąkolwiek zapłatę u nich.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: marek dnia: 2012-10-05 11:17:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: joz mialem problemy z pn.Flisem i jego ludzmi ; a co bedzie dalej?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: firma z Warszawy dnia: 2012-09-24 19:57:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaplacilem frycowe w Radomiu ... UWAGA ZLODZIEJE...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie istnieje'''''''''''''''''''000.
Opinia dodana przez: szewczyk.pl dnia: 2012-09-22 13:16:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedsiebiorstwo Flisbud Stanislaw Flis wielu podwykonawcom nie placi, lub placi z duzym opoznieniem.sa skrajnie nieutrzciwi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz. dnia: 2012-09-18 20:50:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po krotkim kontakcie,ostrzegam przed RAFALEM FLISEM ten czlowiek ma powazne problemy (z glowa)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zerowa
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-15 12:00:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: IPN Warszawa -uwaga PODWYKONAWCY.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-13 18:06:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystkie wiadomosci tu opisane sa prawdziwe (OSZUSCI!!!)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-10 19:46:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZkoda pisać i nerwy psuć . Niech każdy spróbuje tam popracować , najwidoczniej w polsce mozna nie płacic firmom , ludziom no i pchac tandetne matriały na budowach .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-12 20:31:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oszukują podwykonawców trzymajcie się z daleka od tych naciągaczy największy z nich to Rafał Flis
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nowy dnia: 2012-07-19 20:22:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie płacą za wykonane usługi, chyba nie doczekamy się już pieniędzy i sprawę trzeba będzie oddać do sądu
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-18 14:40:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel tragedia nie da się z nim pogadać po prostu zjadł wszystkie rozumy a głupi jak but i nie chce wypłacić pieniędzy podwykonawcom panie Rafale Flis bardzo nie ładnie sprawa trafi do sądu ik to już niedługo
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Żadna poprostu dno dna
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-04 17:37:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Częstochowa-filharmonia dramat , jakość tragedia, terminowośc tragedia 3 terminy niedotrzymane
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-21 20:32:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją