Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Beverly Hills. Akademia urody. Fryzjerstwo, kosmetyka

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-554 Szczecin al. Wyzwolenia 18 (CH Galaxy) lok. 4
Telefon: 914839597
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 26% pozytywna 9x 25x

Jakość usług: 31% wysoka 9x 20x
Terminowość: 40% bez zastrzeżeń 11x 5x 16x
Ceny usług: 25% niskie 5x 8x 15x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 5148
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Beverly Hills. Akademia urody. Fryzjerstwo, kosmetyka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Większość tych negatywnych opinii to jest jakieś nieporozumienie. Widziałam kiedyś sytuacje w jednym z salonów Beverly Hills jak pewna Pani przyszła i oczekiwała, aby fryzjerka z jej ciemnych włosów zrobiła naturalny blond za jednym farbowaniem, a jak fryzjera poinformowała ją o tym, że niestety z takich ciemnych włosów nie uzyska tak szybko takiego efektu to klienta oburzona powiedziała, że fryzjerka się nie zna chociaż fryzjerka chciała jak najlepiej. Narzekacie tutaj Panie na złe farbowanie i różne inne rzeczy ale tak naprawdę farbujecie byle jakimi farbami w domu, a później idziecie do fryzjera i chcecie odratować swoje włosy - fryzjerka stara się jak może, ale nie zawsze za pierwszym razem uda się uratować wasze włosy. W salonach spodziewacie się cudu, ale to nie zależy od fryzjerki tylko od tego jak wasze włosy przyjmują farbę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka zadowolona dnia: 2015-08-21 19:00:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam i nigdy wiecej tam. Wlosy mialy byc brazowe byly rude.Z dlugosci wlosow za łopatki pani nie umiala wyciąc mi krotkiego boba.Zle wyczesana grzywka scieta byla dziwacznie krzywo a modelowanie i puszka lakieru sprawily ze wygladalam jak Madonna z lat 80-tych.Masakra.Wkurzona chcialam zwiazac wlosy gumką niestey moja szyja byla wymazana farbą i tak zostawiona.Nigdy wiecej tam i ostrzegam.Szkoda kasy i nerwow.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 2015-08-09 09:57:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten salon to jakies jedno wielkie nieporozumienie, jestem bardzo niezadowolona, nie potrafią myć, czesac a jesli chodzi o farbowanie to w ogóle nie maja o tym zielonego pojęcia. Szef jak i cała jego załoga nie wiedza co to znaczy obsługiwać klienta profesjonalnie. Pracownica w ogóle nie słucha tego co klient do niej mówi. Pani Ania to chyba nigdy w życiu nie farbowała. Nie dosc ze chciałam blond a wyszedł perfidny żółty to ta Pani wyklucała sie ze jest ok. Klienci wychodzą stamtąd niezadowoleni a oni sobie z tego nic nie robia bo jak to twierdzi ich szef maja tylu klientów dziennie ze osoby ktore sa niezadowolone i tak nie sa w stanie im nic zrobic. Ludzie ostrzegam przed tym salonem, omijajcie go szerokim łukiem, Ci ludzie minęli sie z powołaniem!!! Nabijają ludzi w butelkę i śmieją sie z tego. Mam tu salon w Galaxy w Szczecinie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolona klientka dnia: 2015-07-10 20:12:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakosc swiadczonych uslug jest tragiczna, nie wspominajac juz o cenie. Po wizycie w tym salonie musialem isc do innego fryzjera na poprawki. Szczerze odradzam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-07-10 19:27:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie w ogóle nie skupiają się na wymaganiach klienta. Nie potrafią używać lakieru do własów (włosy całkiem sklejone i niezdatne do niczego). Na moją uwagę na temat złego ułożenia dostałam taką odpowiedź: "Tak powinno być, inaczej nie można i nie będe już tego zmieniać". Totalny brak profesjonalizmu. Odradzam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: G. dnia: 2015-06-12 15:03:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon w Galaxy-straszne!!Mojej córce zniszczyli wlosy z pawie do pasa obszarpał FACET do ramion twierdząc że tak ma być ja mogłam siedzieć i pilnować mojej 17 letniej córki.Podczas ścinania powiedział że że on by ich nie ruszał i że się spieszy bo ma następnego klienta(niemca). Omijajcie!!!!Jestem w trakcie składania skarg-ja tego tak nie zostawe!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: jestem w tracie składania reklamacji
Opinia dodana przez: Żaneta Kołodziejska dnia: 2015-06-08 07:37:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fatalna jakosc uslug! Bylam w dwoch roznych salonach tej sieci i za kazdym razem kolor wlosow zamiast blondu - zielony! Niekompetencja i brak podstawowej wiedzy powala, do tego cena 200zl za kolor zupelnie odbiegajacy od ustalonego, to skandal. Na dodatek panie wobec siebie sa niemile, rowniez w stosunku do klientow, ktorzy sa juz obslugiwani. Trzymajcie sie z daleka!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-05 13:43:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bevery Hills Kaskada. Strzyżenie poprawne, bez szału. Ale, zostałam oszuakna!!! W cenniku strzyżenie+mycie+modelowanie 55-70 PLN. "Urocza" starsza Pani w ciemnych włosach przy płatności mówi do mnie "70 pln" po czym nabija na terminalu 79 PLN !!! Oby jej się czkawką te 9 pln odbiło. Nigdy więcej moga noga tam nie postanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałam
Opinia dodana przez: Anonymus dnia: 2015-03-25 08:59:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam z moim dzieckiem w salonie Bevery Hills w Auchan do strzyżenia... Obsługiwał nas fryzjer który nie ma kompletnie pojęcia o strzyżeniu a juz nie wspomne że widać po jego pracy jaką wykonał że brak mu uprawnień bycia fryzjerem.. Musiłam z synem isc do innego salonu na poprawke... Wszystkim ktorzy tam chcą sie wybrac odradzam od razu strata pieniędzy i czasu...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-02-24 12:14:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie maja pojęcia o prawidłowym strzyzeniu i farbowaniu.Popełniają straszne błędy i nie potrafią się do nich przyznać. Uwaga na salon w Kupcy w Szczecinie. Niejaka panna chyba ma na imię Daria, totalne bez talencie, nie umie strzyc, psuje wszystko a błędy tuszuje modelowaniem. ponadto biorąc się za cokolwiek widać strach w oczach i rekach. a koleżanki z salonu nadrabiaja badaniem a raczej zagadywaniem klienta żeby nie zwracał uwagi na babole. Omijać szerokim łukiem salon i te fryzjerski. Bez doświadczenia, polotu, gustu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-12-20 12:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam niedawno w Auchan w BH mają tam Pana nareszcie ktoś miły z podejściem z uśmiechem słucha i doradza jestem mega zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-12-17 20:45:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie negatywna!!! Żałuje że nie sprawdziłam opini o tym salonie zanim tam poszłam...Nie wiem od czego zaczać może na początek personel...pani która miała mi farbować włosy pytała koleżanek jaką farbe wymieszać...już mnie to przestraszyło ale postanowiłam dać tej pani szansę bo była bardzo miła jednak zabrakło profesjonalizmu, fryzjerki upominały sie przy mnie i wytykały sobie nawzajem błędy...to że żadna nie miała porządnie ufarbowanych włosów powinno mnie zdziwić...jednak zwiodły mnie marki na jakich pracuja bo salon z zewnątrz wyglada przyzwocie. Moja opinia jest absolutnie obiektywna nigdy nie zadaje sobie trudu żeby ocenicz jakość usługi jakiejkolwiek ale tum razem musze Was wszystkich ostrzec...uciekajcieeeeee!!!!!!
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-11-09 00:09:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kaos w salonie,nieprzyjemna i stresujaca atmosfera. Bardzo niski poziom uslug.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie przyjmuja reklamacji !!!
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-11-03 13:29:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie omijajcie szerokim łukiem salon Beverly Hills w Kakadzie ! Brak profesjonalizmu, fryzjerki młode po zawodówce nie potrafiące nawet położyc równomiernie pasemek,niemiła obsługa Pani Manager nie uwzględnia reklamacji nie poleciłabym nawet najgorszemu wrogowi !
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-09-19 11:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystalam z zabiegu przedluzania rzes w Kaskadzie u pani Anety Danielak wczesniej byla w Auchan przez kilka lat i tam zakladalam na swoj slub. Jestem bardzo zadowolona efekt jest niesamowity, rzeski sa odpowiednio dobrane i nie posklejane. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-26 07:52:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tej pory byłam zadowolona chodziłam tam często ale ostatnio trafiłam na panią Darię w salonie Hotel Radisson i wogule nie byłam zadowolona z usług tej pani wogule cały czas rozmawiała przez telefon komórkowy w sprawach prywatnych mnie obcięła na odwal i jeszcze powiedziała że za pół ceny może mi poprawić za tydzień w oddzale w Kupcu wogule była bezczelna!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Filipinka dnia: 2014-04-14 09:34:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tekst o burdelu bardzo trafny. Wykształcenie panienek też trafione. Wszystkie te salony są mniej więcej na tym samym poziomie intelektualnym i "zawodowym" i w Kaskadzie i w Molo i Auchan i w Radissonie i w Galaxy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: jasiek dnia: 2014-03-05 00:42:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest wszystko w porządku. Uważam, że negatywne opinie wystawia im konkurencja, ale raczej zważając na poziom lub jego brak - tych negatywnych wpisów, bardziej prawdopodobnym jest, że: - jakiś zawiedziony ,odrzucony men ( może chory klient, który miał aspiracje uderzyć w konkury do którejś z pracownic) daje upust swojej złości - wszystko w porządku w zakładzie... a ściany miały modne efekty dekoratorskie, a nie... cyt." cement biały wystawał spod farby, bo niedomalowane..." - zabiegi wykonywane skrupulatnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-10 12:56:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beverly Hills Kaskada Porównałbym to do burdelu z tanimi kur wami na ładnych łóżkach za sporo kasy. Pracownicy zjarani/naje bani na zmianę, usługi wykonują conajmniej źle. Włosy ścięte krzywo, nie możliwe do ułożenia.Przedziwne długości włosa w zależności od miejsca[kilka cm od czoła w górę są najdluższe], "dziury" we włosach i inne wpadki. Czekałem 20 minut bo fryzjer urządził sobie przerwę na gastro i poszedł do mc donalda. Odradzam i życzę baaaaardzo szybkiego bankructwa. pozdrawiam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 17:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo wykonana usługa, do tego miła obsługa, z którą można porozmawiać i podpytać się o rady. Gorąco polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasja dnia: 2013-11-01 19:12:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.s odnosnie komentarza ponizej!!!!! Niezalznie od tego czy ktos jest po zawodowce czy po studiach kultura osobista obowiazuje. Frustacja i niezadowolenie odbijajace sie na bliznim wyplywa z niskiego poczucia wlasnej wartosci pozdrawiam Beverly Hills.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beverly Hills dnia: 2013-10-30 15:01:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonach Beverly Hils pracują Panie po zawodówkach, których fryzury wołają o pomstę do nieba. Same sobą nic nie reprezentują a co dopiero innej osobie. Także drodzy Klienci najpierw zoabczcie głowę fryzjerki , która weźmie się za Wasze głowy:)
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: klient 1987 dnia: 2013-10-29 17:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam salon B.H W KUPCU obsluga mila i ceny normalne poprostu to co bylo mi potrzebne:) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosc dnia: 2013-10-27 14:54:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ja bylam w Beverly Hills w Kupcu i jestem mega zadowolona masaz glowy farba strzyzenie modelowanie 180... bardzo mila obsluga...
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 13:14:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam !!!! Przedłużałam włosy w kaskadzie w salonie Beverly Hills, zapłaciłam 1200zł , włosy były na tasmach i miały byc w 100% naturalne, niestety nie były ! Takiego ścierwa nigdy na głowie nie miałam, mechaciły się i wygladały okropnie, dowiedziałam się (od fryzjerki która tam pracowałam) że zestaw włosów za ktore zaplacilam 1200zł na internecie kosztuje 150zł i sa to włosy syntetyczne! Mało tego taśmy mi się odklejały i spadały, klej który wypadał sklejał moje włosy, nie dało sie tego wyczesac, straciłam masę swoich włosów i na głowie miałam łyse placki, jednym słowem masakra!! Nikomu nie polecam, ludzie nie przedłużajcie tam włosow, o reklacji usulugi nie było mowy, rok czasu próbowałam cos od nich wynegcjować to sie dowiedzialam ze mogą mi przedluzyc zmnowu tym shitem włosy w promocynjej cenie za 800z, smiech na sali! Najgorszy salon! własciele to oszuscu i krętacze!! nie polecam
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: a.n dnia: 2013-09-27 14:46:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skoro właściciel nie może się wywiązać z zaległej wpłaty na rzecz firmy, która dostarczyła jemu produkt, oznacza to że jest nieuczciwy, zapewne podobnie traktuje swoich klientów. NIE POLECAM, akcja promująca nieuczciwość będzie przekjazywana dalej. Firma Beverly Hills ze względu na siłę internetu wkrótce zniknie, informacja dotrze również do Poznania. Czas się zwijać z rynku
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-24 15:42:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beverly Hills w Auchan Kołbaskowo: czekałam 20 minut, mimo ze byłam umówiona na konkretną godzinę, pasemka zrobione niestarannie, byle jak, nigdy więcej nie skorzystam, z usług tego salonu,naprawdę szczerze odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2013-07-03 19:04:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług salonu mieszczącego się w CH Helios.. jestem ogromnie zawiedziona zarówno jakością usługi jak i tym jak zostałam potraktowana (stała klientka umówiona pół godziny po mnie została obsłużona jako pierwsza.. moje strzyżenie trwało 15 min wraz z myciem!). Przykro mi bardzo ale więcej z usług Pani Majki nie skorzystam!!! Fryzura jaką stworzyła mi w te 15 min NIE UKŁADA SIĘ.. WŁOSY SA OBCIETE NIE RÓWNO - NIESYMETRYCZNIE ;////!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-06-14 14:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona!! ostatnio korzystałam z usługi farbowania włosów. kolor wyszedł prześliczny, jeszcze nigdy nie miałam tak dobrze zrobionych włosów. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stała klientka dnia: 2012-10-25 14:45:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie polecam tego salonu fryzjerskiego mieszczacego sie w galaxy a wrecz przed nim ostrzegam wszystkich, ktorym sie moze wydawac ,ze wysoka cena idzie w parze z wysoka jakoscia uslug. Mialam watpliwa przyjemnosc byc ich klientka tydzien temu,przyszlam z zamiarem zafarbowania wlosow na kolor blond z ciemnych blond, pani fryzjerka pokazala mi na palecie odcien ktory bardzo przypadl mi do gustu i zapewniala ze tak na moich wlosach wyjdzie,obawialam sie sama farbowac wlosow a zwlaszcza na blond bo jak kots sie nie zna moze wyjsc kurczak na glowie wiec lepiej do "specjalisty" sie udac...jakze sie mylilam...otoz efekt "profesjonalnej" pracy fryzjerki salonu beverlly hills byl taki, ze mialam zamiast jasnego blondu zoltego kurczaka wielkanocnego na glowie!!! Fryzjerka robila glupia mine do zlej gry i wykrecala sie najpierw swiatlem w salonie(ze niby to oswietlenie sprawia ze jest zolto na glowie), pozniej jak kazalam sobie porownac ustalony kolor z obecnym na glowie stwierdzila ze nigdy nie ma pewnosci ze tak nie wyjdzie...wiec komentarz do tej reakcji jest chyba zbedny, mozna sobie samemu wyciagnac wnioski dotyczace ich wielkiego profesjnalizmu. Dodam , ze "kurczakowa impreza na mojej glowie" kosztowala mnie 290 zl wiec taki sam efekt bym uzyskala z farba z kiosku i sama to robiac...Wielki negatyw i rozczarowanie
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-07-13 17:26:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio korzystałam z usług Pani, która zajmuje się przedłużaniem rzęs w C.H. Molo. Zapewniano mnie, że Pani jest profesjonalistką i zna się na rzeczy. Po zabiegu, jeszcze tego samego dnia wypadło mi kilka rzęs. Na drugi dzień obudziłam się z bólem i mocno zaczerwienionym okiem!!! Codziennie natomiast systematycznie wypadają mi kolejne sztuczne rzęsy, na dodatek razem z moimi naturalnymi. Doklejone rzęsy mam niecały tydzień, a pozostało już ich niewiele !!! Kiedy wyraziłam moje niezadowolenie do właściciela salonów, uznał on, że są to moje wymysły i uwzięłam się zapewne na Panią. Zdecydowanie odradzam z korzystania z usług tego salonu. Pani odpowiedzialna za to chwaliła się, że przenosi się do Cascady, więc należy uważać na nią również w innych salonach Beverly Hills.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-27 17:58:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich salon w CH Molo to istna KATASTROFA - braku umiejętności nie da się nadrobić wymuszoną pseudouprzejmością. Całkowity brak inwencji, zrozumienia prostych komunikatów i wielkie oburzenie jeśli masz obiekcje. DRAMAT !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Seb dnia: 2011-09-04 10:39:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: masakra
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2010-03-23 17:04:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego salonu. Pani ktora mna sie zajmowala co chwile pytala kolezanki jak ma mi farbowac wlosy a ja chcialam tylko czarny kolor i czerwone pasemka!! Wyszlam po 3 godzinach z calym upapranym czolem i z pasemkami, ktore sie zmyly po pierwszym myciu glowy i z chudsza o wiele zawartoscia portfela! Nie szkoda by mi bylo pieniedzy gdyby wlosy byly fajnie zrobione!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-08 17:39:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją