Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mona Lisa. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 64-100 Leszno Bolesława Chrobrego 42 lok. 2
Telefon: 655203340
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 1x
Ceny usług: 0% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2029
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Mona Lisa. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam wykonana usluge koloryzacji bo w poprzednim Salonie to spartaczyli, wykonala to Monika szefowa, wlosy pomimo tego co przeszly wygladaja rewelacyjnie, sa wypielegnowane i odrzywione mialam wykonana gratisowa usluge pielegnacyjna pod taka smieszna maszyna,ale bylo sympatycznie.Polecono mi produkty do pielegnacji ktore zakupilam, usluga i produkty bardzo dobrej cenie.pracuja na Goldwellu super produkty polecam bardzo wydajne, a wlascicielka bardzo fajna babka Polecam!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-10-02 22:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon i dziewczyny,atmosfera rewelacja.Pracuja na profesjonalnych produktach, ktore mozna tam tez zakupic. Polecam warto!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2013-06-27 10:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsluga dziewczyny fajne . A Co do Tej negatywnej opini to bzdura kazdy jest tylko czlowiekiem !!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-06-23 23:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam byłam sprawdziłam i co...salon super na wysokim poźiomie miła obsługa. Fryzjerzy wiedzą co robią, Bogunia tak ma na imię fryzjerka która mną się zajeła zrobiła to profesjonalnie nie byłam nigdzie tak obsłużona. Pracuja na Goldwelu super kosmetyki które zakupiłam. Napewno tam wrócę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-25 13:36:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam mieć zrobione odrosty, babsztyl podobno szefowa Monika pomyliła farby i wyszedł zgniła zieleń, głupio się tłumaczyła że dziecko jej całą noc płakało i że jest nie wyspana- jakaś popelina a nie profesjonalne fryzjerstwo, poza tym brudno tam i dziwnie pachnie.. obsługa przeklina i krzyczy do siebie a jak zapytałam o paragon to zrobili wszyscy tam duże oczy! STANOWCZO ODRADZAM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: tragedia, paragon dostałam po 4 dniach bo niby tylko "mąż" je drukuje tej pani plus kupon na ponowne farbowanie ale nie skorzystam
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2012-06-03 00:18:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włosy mam ożywione, ślicznie odcięte. Właśnie o to mi chodziło. Klimat fajny. Pan fryzjer profesjonalista- to czuć i widać. Bede tam wracać. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jo dnia: 2011-10-01 09:58:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją